|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
jachyra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:03 04. Jan 2013 |
|
|
Ťažko povedať aká je ale aspoň základná predstava pre to  mno ja žiaľ podľa forgotten realm mám problém že červené dráčka vidím ako hrozne protivného a výbušného ... zeleného ako totálnu mrchu, líškavého a hrozne na prachy a nenažraného .. a tak  záleží aká je predstava pre TH Ooooh toto bude asi skôr pre ostatných XD ale zase ja sa s týmtiež rada vyhrávam ... takéto niečo mi tu chýba, viac možností obliekania - hlavne pre tých, čo sa s tým radi vyhrajú XD EDIT: samozrejme to nemyslím len na sexi oblečká a pod, ale aj na zbroje, klasické oblečenie a pod, škoda že nemôže urobiť screen chlapských zbrojí, čo mi chýbajú  Attachment:
Aiwa.jpg [ 218.74 KiB | Viewed 3957 times ]
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:07 04. Jan 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Oblečky mě taky baví, ale uvítal bych víc takového... hmm civilního oblečení. Škoda že to je na modulu omezeno počtem modelů. Nejde to nějako ochcat? Jinak Jachyro  udělej si normálně RDD a je to nééé? Jen se obávám, že budeš muset sesadit momentální královnu povrchu z majákového trůnu.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:32 04. Jan 2013 |
|
|
XD nepotrebujem nikoho zosadzovať lol .... a jup tie normálne modely, to bych tiež mohla poslať, ono na jednom serveri to "ochcali" a urobili asi 300 do jedného radu, ale ako neviem no ... ale aj tak stále tých 255 nie je plne využitých  otázka je, čo by trebalo urobiť pre to, aby to bolo lepšie ... Molly môžem urobiť screeny takých pekný normál oblečení  a poslať, nech sa vidí že mi chýba aj normálne oblečko XDDD
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:47 04. Jan 2013 |
|
|
Posílej!
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:00 04. Jan 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Klidně veřejně
_________________ .
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:07 04. Jan 2013 |
|
|
tak trochu som porobila  aspoň tie, kde sú veci čo na TH mi chýbajú  Attachment:
Aiwa.jpg [ 745.65 KiB | Viewed 3818 times ]
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:14 04. Jan 2013 |
|
|
No až na nějaké dva vršky, dvoje nohy a tak tu vše je, ne? *kouká na to a nevidí tam nic až tak zásadně nového*
_________________ .
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:17 04. Jan 2013 |
|
|
Žartuješ, však? *rehní sa* vidno, chlapi, tí sú slepí voči takým veciam XD ale toto, Nalku, možno uvidíš, že nie je na TH .... a je to tiež aj pre iných mužského pohlavia  Preto sa pýtam, čo by napr bolo treba urobiť, aby sa to aj na TH pridalo, mohlo by byť sranda hehe Attachment:
Aiwa2.jpg [ 153.07 KiB | Viewed 3768 times ]
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:26 04. Jan 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Nalkanar wrote: No až na nějaké dva vršky, dvoje nohy a tak tu vše je, ne? *kouká na to a nevidí tam nic až tak zásadně nového* Jakožto jeden z oblékačů avatarů mám Thalijský oblečky (včetně rób) prolezlý a... *jukne na nabídku* ...přikláním se k Nalkovi, většina toho z obrázků na Thalce je. Jako jo, jsou tam nějaký věci co se mi z Thalky nevybavují, ale čekal jsem něco...originálnějšího náčelničko! Sice některý věci jsou jen v určitých kategoriích zbrojí. Tj. některý topy jsou jen v kožených/plátových, nejsou v "róbách".
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:34 04. Jan 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nějaký místo na přidání by se nejspíš ještě našlo. Jen by se musel někdo zabejvat tím, kam ten model plácnout, aby nic nepřepisoval a samozřejmě kontrolovat, že už tam neni.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:41 04. Jan 2013 |
|
|
jachyra wrote: Dobře, tohle nevypadá moc povědomě. Ale ta předchozí sada, nejsem si jist úplně rukávy a nohavice můžou mít jen drobné rozdíly oproti tomu co je (což pak nepovažuju za důležité a jako chlap mi to příjde, že už to tu je): První řádek celá tu už je, dá se vyrobit. Vršky spodky určitě. Možná stehna u trojky nejsou úplně taková. Druhý řádek - 2. a 3. vršek tu myslím nejsou, ale dost možná je tu něco podobného. U čtyřky pak možná zase ty stehna a u trojky tetování vypadá nestandartně. Třetí řádek - první vršek a u třetího to průhledné u pasu. Jinak zbytek tu je.
_________________ .
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:42 04. Jan 2013 |
|
|
Do kategorie oblečků co mi chybí na Thalce spadá asi tak číslo 10  , když pominu jehly. Měl jsem na mysli nějaké prostší oblečení.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:53 04. Jan 2013 |
|
|
Je možné, že som nejaké nepostrehla, ono predtým som si otestovala kopec zbrojí, ale uznávam že je to už vyše roka a to sa mohlo zmeniť  a možno je to dlhší čas, ale díky za radu  treba otestovať ... ono chýbajú mi napr druhy topánok na vysokých opätkoch, na TH je len jedno, pričom som stretla myslím *remýšľa* 3-4 druhy iných a tie pančuchy napr, je to pekné .. sukne že by boli v ľahkých zbrojách? tiež okukám  na TH som našla len také fádne
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:54 04. Jan 2013 |
|
|
Nalkanar wrote: jachyra wrote: Dobře, tohle nevypadá moc povědomě. Ale ta předchozí sada, nejsem si jist úplně rukávy a nohavice můžou mít jen drobné rozdíly oproti tomu co je (což pak nepovažuju za důležité a jako chlap mi to příjde, že už to tu je): První řádek celá tu už je, dá se vyrobit. Vršky spodky určitě. Možná stehna u trojky nejsou úplně taková. Druhý řádek - 2. a 3. vršek tu myslím nejsou, ale dost možná je tu něco podobného. U čtyřky pak možná zase ty stehna a u trojky tetování vypadá nestandartně. Třetí řádek - první vršek a u třetího to průhledné u pasu. Jinak zbytek tu je. Prvú radu neurobíš  nie to čo má na nohách, amulet a pod
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:03 04. Jan 2013 |
|
|
Z 90% to bude identické. U té čtyřky chybí max u vršky ten límeček, ale možná i ten tu je. U trojky trochu ty stehna, dvojka jen ten hloupý amuletek (a to to musíš mít nutně systémově a nemáš představivost?). To radši spíše než X variací na jeden druh oblečení, co tu je, něco pro Mollyšáka a jiné, kteří by brali něco více "historické" bez velkých výstřihů a neodhalené kůže, ne? 
_________________ .
|
|
Top |
|