Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 05:39 07. Aug 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 2124 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 142  Next
Author Message
 Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí?
PostPosted: 10:04 27. Oct 2011 
Měšťan
 Profile

Používam jako přitelíčka Kobolda, jmenuje se Frebo a jsem spokojený ;) Vlastně nic neumí, ale to každej kobold dole :D

Reply with quote  

PostPosted: 10:07 27. Oct 2011 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

Když už to tak v hlavě probírám, tak sem ještě hodím poznatky, co mě "zaujalo" na Thalii v dungách (z hlediska DEX-Tuláka):
1) nerozbitné dveře/mříže. Sice je jich většina co jsem viděla na "magický" (tj. z bosse) klíč. Ale kdyby se nějaký fatální přechodový dveře udělali odemykací klasicky a nerozbitný (už jsem říkal dříve).
2) prošlápnutím nebo "sáhnutím" nezničitelné, ale jinak skillem odstranitelné pasti. Dokonce i na truhlách(!). Ani nemusí být epické, stačí i slabá/průměrná. Super vychytávka, protože truhla se až do odpastění nedá otevřít (podmínka je, aby byla truhla nerozbitná, jinak to fighteři rozstřelí z dálky lukem a celá legrace se mine účinkem).
3) zabití víly mágům. Ta mrňavá NPC bestie je lepší jak PC Tulák na stejném lvlu :lol: :lol: .

P.S.
to Molly: Předělávání přítelíčků není sranda, protože každý lvl přítelíčka je samostatné NPC. Tj. co přítelíček, to 40 různých modelů :lol: (pro každý lvl mága).

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín

Reply with quote  

PostPosted: 10:07 27. Oct 2011 
Velmistr
 Profile

Zindo wrote:
Používam jako přitelíčka Kobolda, jmenuje se Frebo a jsem spokojený ;) Vlastně nic neumí, ale to každej kobold dole :D

Já používal kobolda Frobo...byl to super štít :mrgreen: taková první linie. jen se blbě odvolával a někdy se odvolal když jsem nechtěl. Jako by měl svou vlastní vůli *nechápavě pokyvje hlavou*

Reply with quote  

PostPosted: 10:34 27. Oct 2011 
Šlechtic
 Profile

Zindo wrote:

Tak náhodou tohodle přítelíčka už jsem naučil kolik je:
- malá hromádka zlata
- větší hromádka zlata
- Frobo boháč
takže se dá říc že na kobolda už umí docela obstojně počítat. :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 10:36 27. Oct 2011 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Prasokralik wrote:
Mágové, kteří s pixiema nahrazujou v partě zloděje. Zlodějové nemůžou už kouzlit, tak by mágové neměli otvírat zámky.

Jo, o tom se už taky mluví roky.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 10:46 27. Oct 2011 
Šlechtic
 Profile

Molly23 wrote:
Já nechci být nějaký rýpavý nebo tak... :(, ale pokud se nemílím, hraješ drowa (mýlíš), a když jsem já hrál v podtemnu, tuším, že drow s pixií bylo něco jako zaklínač či RRD (myšleno z RP pohledu) (pohled drowů na drowy je mi vcelku ukradený, hlavně když platí a co mám za otroky jako duergar jim může být úplně ukradený - uni zase dolů tahaj ten světlokoží hnus a taky jim do toho neryju :mrgreen: ). A moc dobře tě chápu, že přítelíčkové jsou tak nějak na prd, krom toho RP. Jenže když se ted tak nějak upravujou věci, aby postavy nebyli univerzální, co by jsi chtěl? Bojovníkům bylo odebráním hůlek, zmařeno nosit v kapse svého čaroděje, ted se snad bude upravovat i alchymie. Mágové si zase nosí v kapse svého zloděje a místo toho by chtěli co? Kapesního válečníka? Já vím, je to nepříjemný, přijdeš totiž o luxus vybírat poklady. (o to vůbec nešlo, tedy alespoň mě) I čarodějové v Harry Potterovi měli přítelíčky a ti sloužili povětšinou but opravdu jako mazlíčci, nebo jako nosiči dopisů. Gandalf měl zas svého bílého koníka, Gargamel kočku.

Já bych přítelíčky viděl, but jako RP výhodu, nebo jako možnost dalších magických schopností, takže kouzel. Jen je otázka co by každý přítelíček měl umět. (druhá část této věty mě velmi zaujala a popravdě jsem to takto myslel od počátku, jen jsem to nechtěl podsouvat a čekal, zda to někdo vidí obdobně)

PS: Hraju válečníka a výměnu hůlek jsem vůbec nepotřeboval(pač žádné neužívám) a bez alchymie se také dokážu obejít, dokonce i bez toho otevírání a dungy samozdřejmě že nedokážu vysólovat a neštve mě to, jde hrát i bez toho a jak. Vůbec si neztěžuju, jen teda občas, když si tak nějak zhodnotím do čeho všeho se má postava ve hře namočila a stejně jsem pořád obyčejným dobrodruhem :roll: . Ale to je můj boj hehe, a bojuju ve hře.
(v žádném případě nešlo o stěžování si, jen jsem se chtěl vyjádřit k jenomu z aspektů mága a jiných povolání s přítelíčkem, kdybych si chtěl stěžovat tak bych se spíše zaměřil na max. dosažitelné DC kouzel kouzlících povolání vs. záchrané hody NPC, imky NPC na skorovše, neopravené a nedotažené povolání po úpravě NPC atd. atd. témat by bylo opravdu mnoho, kdyby si o nich chtěl někdo slušně pohovořit)

Reply with quote  

PostPosted: 10:47 27. Oct 2011 
Šlechtic
 Profile

kucik wrote:
Prasokralik wrote:
Mágové, kteří s pixiema nahrazujou v partě zloděje. Zlodějové nemůžou už kouzlit, tak by mágové neměli otvírat zámky.

Jo, o tom se už taky mluví roky.

Tady už se za ta léta napovídalo dobrých věcí a nesmyslů.
Omlouvám se za off, ale nedalo mi to. :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 11:05 27. Oct 2011 
Ďábel
 WWW  Profile

Glumišku, dobře, hraješ dole :), stejně mi tam pixie moc nesedí, je to můj názor, ale pokud ji bereš jako otroka a né vyloženě mazlíčka... tahle věc mě ale přivedla na další myšlenku.

Bylo by zajímavé, kdyby si mág musel přítelíčka nějak získat a nemyslím zrovna kliknutím levelu, ale třeba takovou vílku by si mohl odchytit v nějakém hodně über hustém dungu... něco jako...

Attachments:
Knight_and_fairy_by_Karbo.jpg
Knight_and_fairy_by_Karbo.jpg [ 419.88 KiB | Viewed 4022 times ]

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Reply with quote  

PostPosted: 11:09 27. Oct 2011 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Quote:
* Povolání, která si vybírají přítelička volí z neutrálního, nebo zlého.

Drowové i duergaři
viewtopic.php?f=3&t=838
viewtopic.php?f=3&t=804

Reply with quote  

PostPosted: 11:11 27. Oct 2011 
Ďábel
 WWW  Profile

Nalkanar wrote:
Quote:
* Povolání, která si vybírají přítelička volí z neutrálního, nebo zlého.

viewtopic.php?f=3&t=838

Jo, dobrý, jen zrovna tohle se vztahuje na drowy, kdoví jak to je s ostatními rasami.

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 11:13 27. Oct 2011 
Šlechtic
 Profile

Molly23 wrote:
Glumišku, dobře, hraješ dole :), stejně mi tam pixie moc nesedí (mě taky, volil jsem dle praktičnosti a to jsem přiznal, RP jsem ohnul a chovám se k ní jako k otrokyni, nicméně pořád platí jednooký mezi slepými králem, aneb kde nic není ani Frobo nic nesebere :mrgreen: ), je to můj názor, ale pokud ji bereš jako otroka a né vyloženě mazlíčka... tahle věc mě ale přivedla na další myšlenku.

Bylo by zajímavé, kdyby si mág musel přítelíčka nějak získat a nemyslím zrovna kliknutím levelu, ale třeba takovou vílku by si mohl odchytit v nějakém hodně über hustém dungu... něco jako...

No tak to by bylo teprve něco a kdyby takto "získaný" přítelíček pak tomu mágovi propůjčoval nějakou specialitku a to třeba pouze v případě pokud by byl vyvolán .... nu to by bylo nejspíše něco úžasného.

Reply with quote  

PostPosted: 11:15 27. Oct 2011 
Ďábel
 WWW  ICQ  Profile

Glumišek wrote:
No tak to by bylo teprve něco a kdyby takto "získaný" přítelíček pak tomu mágovi propůjčoval nějakou specialitku a to třeba pouze v případě pokud by byl vyvolán .... nu to by bylo nejspíše něco úžasného.
To by bylo. Takže nejen 40x model pro každého mágského přítelíčka, ale ještě 40x nový model pro druidí/hrandovské kompaniony :lol:

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín

Reply with quote  

PostPosted: 11:16 27. Oct 2011 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Zaeditoval jsem později.. stejná zákonitost platí jak u drowů, tak u duergarů. Selský rozum říká, že tam ta pixie opravdu nesedí (pravděpodobně i u zbytku ras) a pravidla to říkají též (neříkají ovšem, co ten zbytek ras).

Reply with quote  

PostPosted: 11:18 27. Oct 2011 
Ďábel
 WWW  Profile

Jenže kdo to udělá? že jo :)

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 11:18 27. Oct 2011 
Měšťan
 Profile

Nalkanar wrote:
Zaeditoval jsem později.. stejná zákonitost platí jak u drowů, tak u duergarů. Selský rozum říká, že tam ta pixie opravdu nesedí (pravděpodobně i u zbytku ras) a pravidla to říkají též (neříkají ovšem, co ten zbytek ras).

A jinou rasu tam pořadně hrajem jen tři (kteři jsme magove) a u sebe a dalšího vím, že pixii nemame. (i když my by jsme teoreticky mohli)

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 2124 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 142  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]