|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
rosnicka
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:53 27. Nov 2013 |
|
|
Puxina wrote: Shaman88 wrote: Puxina wrote: Možnost doladit si vzhled postavy ve hře.  Jaký vzhled? NPC i kterého si můžu doupravit barvu vlasů, kůže, tetování, očí, rtů a tak dále  . plne s tebou souhlasim, vsak kdyz jde menit obleceni tak by mohlo i tuto .. 
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:17 27. Nov 2013 |
|
|
...alespoň ve startovní lokaci.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:18 27. Nov 2013 |
|
|
Souhlasím. Říkat Shamanovi o rtěnku bylo včera utrpení... hlavně tedy pro něj, pro mě ani tak ne... 
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:19 27. Nov 2013 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Vrrk přítelíček mi chybí 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:46 27. Nov 2013 |
|
|
Mně chyběj emoce.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:01 27. Nov 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Tak si pusť třeba Hříšný tanec 
_________________ .
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:36 27. Nov 2013 |
|
|
J.F.Payne wrote: Mně chyběj emoce. Jaká třeba?
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:37 27. Nov 2013 |
|
|
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:41 27. Nov 2013 |
|
|
Puxina wrote: Tak je sezeň.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:45 27. Nov 2013 |
|
|
Shaman88 wrote: Puxina wrote: Tak je sezeň. Na Thalii? Radši ne.  hodily by se jiné věci, než tyhle emoce.
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:49 27. Nov 2013 |
|
|
Puxina wrote: Shaman88 wrote: Puxina wrote: Tak je sezeň. Na Thalii? Radši ne.  hodily by se jiné věci, než tyhle emoce. Tak sežeň cokoli.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:52 27. Nov 2013 |
|
|
Jaký byly moje nejpoužívanější? Sednutí si (funguje jako jediný), modlení (takhle když se chci modlit musím meditovat, což netrvá dlouho, ani nestihnu dopsat modlitbu), občas jsem využil uctívání, zkřížení rukou na prsou, koukání do dálky, ukazování do dálky, dělání něčeho na zemi/dělání něčeho na úrovni těla (animace jako když zloděj používá lockpick)... mé oběti využívaly pověšení za ruce (v mučírně), pak jsem ještě používal emoci "zamyslet se". Ze zvukovejch jsem občas využíval hvízdání. EDIT: A můj mág při různejch rituálech používal taky různou škálu emocí... třeba magická gesta rukama aj. Asi jsem naplnil novej význam slova "emotér" 
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:57 27. Nov 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
J.F.Payne wrote: Jaký byly moje nejpoužívanější? Sednutí si (funguje jako jediný), modlení (takhle když se chci modlit musím meditovat, což netrvá dlouho, ani nestihnu dopsat modlitbu), občas jsem využil uctívání, zkřížení rukou na prsou, koukání do dálky, ukazování do dálky, dělání něčeho na zemi/dělání něčeho na úrovni těla (animace jako když zloděj používá lockpick)... mé oběti využívaly pověšení za ruce (v mučírně), pak jsem ještě používal emoci "zamyslet se". Ze zvukovejch jsem občas využíval hvízdání. EDIT: A můj mág při různejch rituálech používal taky různou škálu emocí... třeba magická gesta rukama aj. Asi jsem naplnil novej význam slova "emotér"  Taky tak. Křížené ruce/zamyšlení (ruka pod bradu), takové to dlouhé modlení se, přikrčení se - ty beru jako nejzákladnější.
_________________ .
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:17 27. Nov 2013 |
|
|
Je to provizorní, ale vyzkoušejte příkazy: /dodge /drink /duck /Fback /Fprone /read /sit //continuous emots /beg /conjure1 /conjure2 /getlow /getmid /meditate /threaten /worship
/dance /drunk /followpc /followdm /sitchair /sitdrink /sitread /spasm /smoke
//standards missed /bow /greet /wave /bored /scratch /salute /steal /taunt /vic1 /vic2 /vic3 /nod /looks /tired /laugh /battle1 /battle2 /battle3 Nevím zda všechny fungují a co co dělá, tzn. neodladěno a nepřeloženo, ale ty dlouhotrající emoce jsou nastavení na pořád.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:33 27. Nov 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Když se teda rozloučíme s dynamickejma zbraněma, tak bysme určitě mohli asimilovat nějakej pěknej balík emocí.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|