|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Mourisson1
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:32 28. Nov 2013 |
|
Joined: 15:58 20. Aug 2012 Posts: 945 Location: Somewhere I belong
|
Myslím že by bylo přehlednější než projížděd ty topicy založit topic kde by třeba bylo, plácnu
Oprava 28.11.2013 22:00 - Půldračí imunita -Tulácký featy
Oprava 29.11.2013 20:00 - Přidány balíčky
Nebo něco v tom smyslu
_________________ Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes. Elrienavien - Nico Robin #2 Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře El'thien Erume - “As above, so below” Lothias Telvunar Tarlen
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:33 28. Nov 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:37 28. Nov 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Tak by se zas mohlo, hm? 
_________________ .
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:40 28. Nov 2013 |
|
|
Nalkanar wrote: Tak by se zas mohlo, hm?  Ok, budu tam přidávat opravy.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 00:19 29. Nov 2013 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Překupník nebo nějakej Bazarník (jak bývalo v dílnách). Nástěnka v Karathě.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 09:32 29. Nov 2013 |
|
|
Z bojovýho hlediska mi teda ale těžce schází autocast na černokněžníkovy invokace. To klikání jednou, později dvakrát za kolo bych snes, ale při klikání do chumlu NPC, když je moje postava daaaleko, že si ani natočenim nepomužu, absolutně není problém trefit NPC, na který tank neútočí a tím si ho pozvat k sobě na návštěvu.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:02 29. Nov 2013 |
|
|
Quote: Překupník nebo nějakej Bazarník (jak bývalo v dílnách). V obchodní bazilice je, ne? Quote: Nástěnka v Karathě. Tam nikde není? Ta v Ivory funguje? Napiš to prosím do chyb, dodám.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:39 29. Nov 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Do té obchodní baziliky nešlo chodit, jde tam chodit? 
_________________ .
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:41 29. Nov 2013 |
|
|
Mělo by tam jít chodit, napiště to prosím do chyb, pokud přechod nefunguje.
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 09:54 30. Nov 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
Dám to sem. Asi nejblíž tomu so potřebujem, už se o tom mluvilo v kontextech jinde, tak můj návrh:
Procházel jsem si povolání a za sebe si myslím, že vetšina je velmi kvalitně vyladěná, neco je slabší a bude to třeba trošku posílit, třeba dát šermířovi do ruky buckler a nějaky bonusík na obranu a posobně. Ale to je za dlouho + myslím si, že třeba povlání šrmíř nemuselo být, od toho je správná kombinace bojovníka.
Co jsem chtel napsat je, že v současnsoti byl zrušený weapom master - sila i slabost v jednom, byl nahrazen kensaiem..... Myslím, že by bylo dobré dát šanci nejen šikmookým věcem, ale i poctivým lancknechtům:
36. lvl fighter - setnutí - zlepšený násobič kritiku na obouruční zbraň, aby se k tomu násobiči prohrabal musel by obětovat řekněme další 4 featy, které by nebyly nejak ultimátní: a. bojový střeh obouručkou - +1 AC dodge na boj s jedním soupeřem b. vylepšený bojový střeh - +2 AC dodge na boj s jedním soupeřem + 1 na ostatní c. odraž šíp - 1 za kolo, kdyz neprovádí jinou bojovou akci - klasika, viz statecne srdce d. Bojová zdatnost - plný bonus za tumble i ve full platu.
Je to jen návrh, chtěl jsem něco vykoumat pro obouručkáře, aby tu nebyli jen barbani....
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:20 30. Nov 2013 |
|
|
Kdo chce být obranný, ať si vezme štít, případně dvě zbraně (něco mezi). Obouručky mají být primárně útočné (zranění), ne obranné, takže by se navrhované schopnosti měly ubírat tímto směrem.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:26 30. Nov 2013 |
|
|
Krysak wrote: Procházel jsem si povolání a za sebe si myslím, že vetšina je velmi kvalitně vyladěná, neco je slabší a bude to třeba trošku posílit, třeba dát šermířovi do ruky buckler a nějaky bonusík na obranu a posobně. Šermíř může používat pěstní štít, chyba popisku, opravím.
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:36 30. Nov 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
Rejty wrote: Kdo chce být obranný, ať si vezme štít, případně dvě zbraně (něco mezi). Obouručky mají být primárně útočné (zranění), ne obranné, takže by se navrhované schopnosti měly ubírat tímto směrem. Jasný, může to bejt cokoliv, nevyužívanej stávající feat jako může být vířivák spring attack..... a tna dalších. Mým cílem bylo navrhnout spíš ten násobič, aby mel fighter smysl. Aktuálně není špatnej, ale prostě nemá třešničku na dortu. Násobič na vysokém lvl by to dal, ale nesmí to být zadarmo, to je klasika no.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:39 30. Nov 2013 |
|
|
Proč násobitel? Stále si jej může vzít bojovník skrze devast.
Na kritiky je specializovaný kensai. Bojovník si může přidávat AB, zranění a AC jeho speciálními odbornostmi.
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:59 30. Nov 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
Rejty wrote: Proč násobitel? Stále si jej může vzít bojovník skrze devast.
Na kritiky je specializovaný kensai. Bojovník si může přidávat AB, zranění a AC jeho speciálními odbornostmi. Protoze je bojovník proti barbarovi i ragnerovi plochý, bez šťávy. Třeba je to jen můj pocit, ale prostě tak na mne působí. Tak jsem mu chtěl navrhnout ten dvojitý násobitel na obouruční zbran, aby byl skorem jako WM. Kensai je sikmobulva. Úplně bez AC, jak je kensai to podle mne nejde. Třeba ja mam horší připojení + když je ve hre 30 lidí tak to drív lagovalo. Snímek jak stojí potvora deset metrů ode mne a následný záběr na mé tělo u mne v podstatě vylučují low ac buildy. To je u spouty dalších, ano kensai casem nejaké AC má..... ale je to proste sikmobulva. Proc je ranger lepsí - hide, vice skills, pasti, super rp zviřátko, kouzla a bombová - je proste kreativní Proc je barbar lepší - +12 vůle eliminují slabinu, více skillpointů atd.... dmg dobre postavenej lepsi nez fighter, redukce. Fighterovy specky jsou fajn, ale je to hudba vzdálené budoucnosti, plíživka. Ale stejne tak uznávám, že pro mne je malo hratelný šermíř a další veci..... tam to jsou ale srdcovky pro fanoušky.
|
|
Top |
|