|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Shaman88
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:19 30. Nov 2013 |
|
|
Srovnání barbar / bojovník / kensai. Osobně mě příjde bojovník nejsilnější z nich. Jeho bonusy jsou pasivní, dokáže získat větší dmg než oba a má ho trvale, ale zase nemá kritiky. Barbar je naopak spíše defenzivní povolání, jeho ofenzivní část je krátkodobá. Kensai je naopak čistě ofenzivní, a takový by měl zůstat, obranná část povolání se rysuje postupně, na top lvlu už není takový rozdíl oproti bojovníkovi .
Pokud chcete hrát kensaie který je slušný i jako defenzivní povolání tak vám doporučuju - ranger 19 / kensai 20, přesně v tomto pořadí....
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:41 30. Nov 2013 |
|
|
Úprava zbraní.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:14 01. Dec 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Drobnost do budoucna - logičtější systém počasí. Aneb jednu lokaci prší, v druhé je hezky sucho a ve třetí málem sněží. Samozřejmě se zohledněním zeměpisu Redan-Teru (např. bylo mi řečeno, že zimy přímo v Karathě jsou dosti mírné a bez sněhu, ale severnějc už ten sníh bývá).
_________________ .
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:15 01. Dec 2013 |
|
|
To je v plánu.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:30 01. Dec 2013 |
|
|
Větší tma v lokacích, kde by měla být - včera jsme byli v lokaci, kde nebyly zřejmé zdroje světla, ale bylo tam víc vidět, než venku (kde byla zrovna noc).
|
|
Top |
|
Strigo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:41 01. Dec 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
G-ladiator wrote: Větší tma v lokacích, kde by měla být - včera jsme byli v lokaci, kde nebyly zřejmé zdroje světla, ale bylo tam víc vidět, než venku (kde byla zrovna noc). Souhlasím, větší tma v lokacích, dodává na atmosféře, v jeskyních klidně i tmu úplnou a podobně.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:45 01. Dec 2013 |
|
|
Alespoň se pak využijí všechny ty pochodně, svítívé předměty, kouzla a zvláštní schopnosti postav 
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:26 01. Dec 2013 |
|
|
Ve kterých lokacích konkrétně? Napište to do chyb, podívám se na to.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:42 01. Dec 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Pocasi se planuje do budoucna, ale ma to nizkou prioritu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:37 01. Dec 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Něco jako blacklist do hospody. Když někdo udělá bordel v hospodě, tak bude možné přidat jméno postavy na černou listinu a vyhazovač by ho pak vyhodil při vstupu  .
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 03:25 02. Dec 2013 |
|
|
Trenér čarodějů... většinou ho potřebuji těsně po večerním restartu a je mi už blbé se pokaždé ptát.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 09:59 02. Dec 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Caehan wrote: Trenér čarodějů... většinou ho potřebuji těsně po večerním restartu a je mi už blbé se pokaždé ptát. Stejně tak. Ale tak snad se brzy dočkáme té Azurové věže.
_________________ .
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 02:39 03. Dec 2013 |
|
|
Jo, jsem si vzpomněl, že mi chybí, aby se dal stáhnout jelen nebo kanec pro maso.
Já vím, že se dá stáhnout z vlka nebo z jezevce.... ale...
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Strigo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 03:40 03. Dec 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
Tak mě napadlo.
Co kdyby měl hraničář (bo je to tvrdý chlapík) menší únavu, jídlo, pití apod. nebo nějaký bonus právě do těchto věcí (kupříkladu že nemá za únavu postihy, apod.). Hraničáři jsou tvrdí chlapíci, kteří se v přírodě uživí s málem. Ve většině fantasy literatury a různých Pan and Paper hrách to tak je.
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 06:19 03. Dec 2013 |
|
Joined: 14:04 24. Jul 2011 Posts: 525 Location: In your mind
|
Strigo wrote: Tak mě napadlo.
Co kdyby měl hraničář (bo je to tvrdý chlapík) menší únavu, jídlo, pití apod. nebo nějaký bonus právě do těchto věcí (kupříkladu že nemá za únavu postihy, apod.). Hraničáři jsou tvrdí chlapíci, kteří se v přírodě uživí s málem. Ve většině fantasy literatury a různých Pan and Paper hrách to tak je. a co tim padem třeba takovej Barbar? na to aani nemyslete...
_________________ Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
|
|
Top |
|