|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Zsarx
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 00:13 08. Dec 2013 |
|
|
G-ladiator wrote: [http://nwvault.ign.com/View.php?view=Hakpaks.Detail&id=6697]dynamické illithidy[/url] + hezčí hlava. Tohle by bylo hodně supr. + se přimlouvám za neomezený cantripy. Wizard s kuší byl vždycky trochu divnej, ale Illithid s kuší( ikdyž neviditelnou) je ještě uplně jinej level  .
|
|
Top |
|
Strigo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 03:02 08. Dec 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
Chybí mi možnost rozdělat ohniště pro všechny postavy. A možnost zapálit ohniště bez pomůcek pro hraničáře, druida, tuláka a všem co se to hodí.
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 03:04 08. Dec 2013 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
V Karatě se dá koupit křesadlo u vetešníka na rozdělání ohňů je to dýka taková a nemá nějak omezení použití pokud vím.
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 03:10 08. Dec 2013 |
|
|
Zapalování ohniště pomocí kouzel (a jeho hašení pomocí téhož)...
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Strigo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 03:26 08. Dec 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
mandos wrote: V Karatě se dá koupit křesadlo u vetešníka na rozdělání ohňů je to dýka taková a nemá nějak omezení použití pokud vím. No mě jde třebas o to, aby kupříkladu bylo těžší zapálit oheň na sněhu apod. a křesadlo bylo jen pomůckou k tomu ... kupříkladu by bylo nějaké TO dle krajiny. Hráč by zapálil oheň tak že by byl hod na nějakou vlastnost zvýšený o bonus z křesadla a levelu tuláka, hraničáře, druida apod. (samozřejmě možnost zapálení kouzly by se bral taky v potaz) Ohniště postavit umí každý, ale zapálit ho je těžší.
|
|
Top |
|
Mourisson1
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 03:28 08. Dec 2013 |
|
Joined: 15:58 20. Aug 2012 Posts: 945 Location: Somewhere I belong
|
Ano, ano, máme lokace do 15 lvlu, zabugované příšery. Některé nefunkční spelly či bugující podrasy. Kašlem na to jdem dělat TO sněhu na oheň 
_________________ Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes. Elrienavien - Nico Robin #2 Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře El'thien Erume - “As above, so below” Lothias Telvunar Tarlen
|
|
Top |
|
Strigo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 03:32 08. Dec 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
Mourisson1 wrote: Ano, ano, máme lokace do 15 lvlu, zabugované příšery. Některé nefunkční spelly či bugující podrasy. Kašlem na to jdem dělat TO sněhu na oheň  Topic se jmenuje "Co vam na thalii chybi". Nevšiml jsem si, že by tam bylo "Co vam na thalii chybi a chcete to hned."
|
|
Top |
|
Mourisson1
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 03:34 08. Dec 2013 |
|
Joined: 15:58 20. Aug 2012 Posts: 945 Location: Somewhere I belong
|
Nevím, mně tohle přijde jako naprosto zbytečná pitomost, ale možná to tak vidím jen já, who knows.
_________________ Luth'arth Tel'vien
Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes. Elrienavien - Nico Robin #2 Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře El'thien Erume - “As above, so below” Lothias Telvunar Tarlen
|
|
Top |
|
Strigo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 03:42 08. Dec 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
Mourisson1 wrote: Nevím, mně tohle přijde jako naprosto zbytečná pitomost, ale možná to tak vidím jen já, who knows. teď na začátku to asi pitomost je, protože jsou důležitější věci, ale později by se mi to vcelku líbilo
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 07:51 08. Dec 2013 |
|
|
Caehan wrote: Zapalování ohniště pomocí kouzel (a jeho hašení pomocí téhož)... To by mělo fungovat, nefunguje?
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:21 08. Dec 2013 |
|
|
Nevím jak moc lsožité by to blyo na přidání, ale u barvíře by se šikla možnost navíc nakopírovat vzhled aktuálního oblečení na nové.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:27 08. Dec 2013 |
|
|
sandoftime wrote: Nevím jak moc lsožité by to blyo na přidání, ale u barvíře by se šikla možnost navíc nakopírovat vzhled aktuálního oblečení na nové. +1!
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:56 08. Dec 2013 |
|
|
Strigo wrote: Chybí mi možnost rozdělat ohniště pro všechny postavy. A možnost zapálit ohniště bez pomůcek pro hraničáře, druida, tuláka a všem co se to hodí. Ono by bohatě stačilo udělat těch ohňů víc.. včera jsem zase bezúspěšně hledal asi půl hodiny a po tom co jsem dostal slow z vyčerpání mě ještě odkráhlovalo stádo vos Nevím jestli jsem tak špatný v hledání ohniště, nebo tam fakt žádné nejsou ale moc bych prosil jich tam pár nasázet. (nebo udělat možnost pro hraničáře, tuláky a druidy vytvořit vlastní ohniště na libovolném místě-feat)
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:01 08. Dec 2013 |
|
|
Ono u těch ohňů stejně nejde spát, a ani maso se na nich nedá zpracovat...
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:24 08. Dec 2013 |
|
|
Tak v tom případě moje postava umře na únavu 
_________________ ============= Seart