|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Harlequin
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:25 12. Dec 2013 |
|
|
Na ST dostala, myslím, každá postava na začátku pytlík s kostkami, které sloužily k hodům ve hře. Nyní pytlík nedostala, je to na systémový příkaz nebo zmizela tato možnost úplně?
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:28 12. Dec 2013 |
|
|
Funkční server, fňuk.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:33 12. Dec 2013 |
|
|
Harlequin wrote: Na ST dostala, myslím, každá postava na začátku pytlík s kostkami, které sloužily k hodům ve hře. Nyní pytlík nedostala, je to na systémový příkaz nebo zmizela tato možnost úplně? Kostky nám teď nefungují, bohužel. Ale máme je na seznamu Ježíškovi, co chceme pod stromeček. 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:34 12. Dec 2013 |
|
Joined: 14:04 24. Jul 2011 Posts: 525 Location: In your mind
|
Amber wrote: Harlequin wrote: Na ST dostala, myslím, každá postava na začátku pytlík s kostkami, které sloužily k hodům ve hře. Nyní pytlík nedostala, je to na systémový příkaz nebo zmizela tato možnost úplně? Kostky nám teď nefungují, bohužel. Ale máme je na seznamu Ježíškovi, co chceme pod stromeček.  Doufam že pod stromeček neplanujete zvednout hranici lvlu  tak bych to nestihnul dohnat 
_________________ Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:55 12. Dec 2013 |
|
|
a bude taky trenovaci arena ?
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:06 12. Dec 2013 |
|
|
soul1 wrote: Doufam že pod stromeček neplanujete zvednout hranici lvlu  tak bych to nestihnul dohnat  Tak šup do toolsetu udělat si nové dungeony 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:06 12. Dec 2013 |
|
|
rosnicka wrote: a bude taky trenovaci arena ? Aréna je v Kelu.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:30 13. Dec 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
Ahoj, je to jen drobnost, ale protože to vypadá, že se lokace stále vyrábějí, tak to sem dám - chybí mi území v podtemnu, které by bylo: "Znáte film cesta do pravěku? Tak takové." Prostě území rozlehlé s mírným sluncem nad hlavou (nějaká magie), které by působilo skoro jako povrch, ale drow by tam měl denní světlo. Ta tma a další věci jsou dole obsažené v takové míře, že to je opravdu depresivní, co myslítě šlo by udělat jungli v podtemnu?
Stávající lokace jsou moc pekné, byt proklatě velíké, ale tohle by byla třešnička na dortu, já bych tam chodil jen z IC důvodů, kvůli vzduchu a tak...... Dal by se na to místo vytvořit i hezký příběh.
To je vše.
Edit: tím nemyslím, že nám tam takovou lokaci dáte a hned do vchodu černého draka, kterej zabodne do území ceduli. "Moje!" Může být až někde daleko:).
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:45 13. Dec 2013 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Krysak wrote: Ahoj, je to jen drobnost, ale protože to vypadá, že se lokace stále vyrábějí, tak to sem dám - chybí mi území v podtemnu, které by bylo: "Znáte film cesta do pravěku? Tak takové." Prostě území rozlehlé s mírným sluncem nad hlavou (nějaká magie), které by působilo skoro jako povrch, ale drow by tam měl denní světlo. Ta tma a další věci jsou dole obsažené v takové míře, že to je opravdu depresivní, co myslítě šlo by udělat jungli v podtemnu?
Stávající lokace jsou moc pekné, byt proklatě velíké, ale tohle by byla třešnička na dortu, já bych tam chodil jen z IC důvodů, kvůli vzduchu a tak...... Dal by se na to místo vytvořit i hezký příběh.
To je vše.
Edit: tím nemyslím, že nám tam takovou lokaci dáte a hned do vchodu černého draka, kterej zabodne do území ceduli. "Moje!" Může být až někde daleko:). Není to v zásadě problém, ale vzhledem k vytíženosti členů týmu se na to teď těžko někdo vrhne. Ale kdybys chtěl přispět ke kouzlu NT, budeme rádi za tvůj příspěvek z toolsetu. Rady WB skřítka najdeš zde. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:50 13. Dec 2013 |
|
|
Krysak wrote: Ahoj, je to jen drobnost, ale protože to vypadá, že se lokace stále vyrábějí, tak to sem dám - chybí mi území v podtemnu, které by bylo: "Znáte film cesta do pravěku? Tak takové." Prostě území rozlehlé s mírným sluncem nad hlavou (nějaká magie), které by působilo skoro jako povrch, ale drow by tam měl denní světlo. Ta tma a další věci jsou dole obsažené v takové míře, že to je opravdu depresivní, co myslítě šlo by udělat jungli v podtemnu?
To je vše.
Edit: tím nemyslím, že nám tam takovou lokaci dáte a hned do vchodu černého draka, kterej zabodne do území ceduli. "Moje!" Může být až někde daleko:). No to je dost podobné stylu lokací, které dělávám....moje lokace skoro každý pozná, páč tam vždy cpu kousek přírody a to i do interiérových lokací v městě a nebo v různých jeskyní. Pokud bude WB požadavak na takovou lokaci, tak v tom nevidím problém, abych to vytvořil  .
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:53 13. Dec 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
Aulus: Zkusil jsem to, nemám na to nervy. Proste lokace ode mne vypadají jak od 3 letého dítěte. ROF: kdyby udelal nejaký menší celek, tak bych byl nadšenej a slibuju, že bych tě vyškrtl ze svých podpásových útoků doživotně..... 
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:54 13. Dec 2013 |
|
|
Pff, šli hrát krtky a stěžujou si, že tam maj depresivní prostředí... My na Povrchu máme depresivní organizace podobný gestapu, který nás šikanujou!  ))
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:01 13. Dec 2013 |
|
|
Krysak wrote: Aulus: Zkusil jsem to, nemám na to nervy. Proste lokace ode mne vypadají jak od 3 letého dítěte. ROF: kdyby udelal nejaký menší celek, tak bych byl nadšenej a slibuju, že bych tě vyškrtl ze svých podpásových útoků doživotně.....  Hehe no já stejně hodlám pokračovat ve výrobě dalších lokací pro Thalii, otázkou jaké bude mít další požadavky Rejty. Jinak není problém takovou magickou jeskyni v podtemnu udělat, pokud by to nevadilo ani vedení. Kdyžtak tam hodím nahé prsaté vílky, které vyčarují erekci postavě, která s nimy promluví....abych se na ten tvůj seznam zase dostal zpět  . Ne dělám si srandu 
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:02 13. Dec 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
J.F.Payne wrote: Pff, šli hrát krtky a stěžujou si, že tam maj depresivní prostředí... My na Povrchu máme depresivní organizace podobný gestapu, který nás šikanujou!  )) TEd nevim koho myslis? Zabavovace vaz? Inkvizici? Ci snad paladiny vrazdici sve kolegy?
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:13 13. Dec 2013 |
|
|
Na druhou stranu by taková lokace vyřešila v podtemnu jeden zásaní problém  . Výskyt stromů a dřeva pro podtemno 
|
|
Top |
|