|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:19 25. Nov 2008 |
|
|
LDamian wrote: Alternativne nebo jako doplnek by se mohly dat do prodeje zamky s ruznou kvalitou, ktery by se nasadily na dvere a zamkl zamykatelne dvere vzdy s urcitym DC - treba 15/25/35 a majitel by mel od nej klic. To by celou vec take resilo, stacilo by pak vsechny dvere v hostincich predelat na zamykatelne a kdo by mel zajem o sve soukromi, koupil by si zamek + by to slo pouzivat i jinde. Zamky mohou klidne byt dost drahe, aby je lidi (aspon ty lepsi) nenechavali jen tak z legrace ruzne na dverich, ale aby si ho vzdy vzali sebou. jo to je zajímavá věc, otázla je jak by to fungovalo, aby dotyčný uměl zámek používat i bez skillu... LDamian wrote: V podstate postele, jak jsou udelane na Equilibrii - tedy takove, na ktere se da lehnout. no neznám zdaleka celou EQ, ale těch lehacích postelí tam zase není tolik a pokud vím, i labir se jim bránil, že dělají nějaké skopičiny, např. vyhazují postavy do vzduchu atd. vím o jedné, která fungovala dobře. jinak kucik má pravdu, jsou to tilesetové a je tuším jen jeden model, možná po patchu víc...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:27 25. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ty zámky je věc na zamyšlení. NWN rozlišuje dveře s unikátnim klíčem a dveře s odmykáním/zamykáním pomocí skill. Žádnou jejich kombinaci, takže nějak to skloubit by byl problém jak technicky, tak herně - například aby zloděj s vysokym skillem nemohl zkoušet odemykání něčích dveří, prostě dokud se mu to nepovede. Asi to má nějaký řešení, ale teď mě nic jednoduchýho nenapadá.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:45 25. Nov 2008 |
|
|
musel bys to celý vochcat, řešit to přes zámky je podle mně slepá cesta.. prostě item, kterym klikneš na dveře (odemčený, zamykatelný) a dveře se změněj na zamčený s DC podle typu předmětu (15,25,35,45 atd.) a budou normálně odemknutelný skillem. zloděj to může zkoušet do alelujá, stejně má mimo boj *take 20* nebo hodí nejvíc 20, to je fuk... pokud se nanaboostuje nebo nemá tool, nepomůže si... a při pokusu o odemčení zaimplementovat hod na naslouchání a v úspěchu hlášku hráči spící postavy (která zamkla dveře) že se někdo vloupává dovnitř...
pak by sa kliklo podruhý a vše by se vrátilo do původního stavu...
asi tak.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:41 25. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Co kdyby všechny dveře byli zamčený a šli kupovat jenom klíče? neznám scirpti ale řekněme, že by si někdo koupil ubytování a dostal "klič 1" .. další by dostal "klíč 2" a ty by otvírali pochopitelně byty se stejnym číslem.. až by se dotyčnej prospal a pokoj dopoužíval, tak by klíč mohl vrátit a ten by šel zas koupit.. nevim jak je to množné scriptově ale kdyby se s tim pohrálo, tak nějakym podobnym způsobem by to mohlo jít ne?
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:43 25. Nov 2008 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
se zeptejte labira  ti tam maj něco podobnýho
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:52 25. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jo, ale musim na to najít někdy čas. Tretas wrote: se zeptejte labira  ti tam maj něco podobnýho S takovým odpadem, jako jsem já, labir zásadně nekomunikuje 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:49 25. Nov 2008 |
|
|
Tretas wrote: se zeptejte labira  ti tam maj něco podobnýho [vtip]a když už se budete ptát, tak můžte rovnou i poprosit ať daj zas na Labirlab odkaz na Thalii...  [/vtip]
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:03 25. Nov 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
kucik wrote: Jo, ale musim na to najít někdy čas. Tretas wrote: se zeptejte labira  ti tam maj něco podobnýho S takovým odpadem, jako jsem já, labir zásadně nekomunikuje  tak mi napis co snim chces prebrat, my sme najlepsi kamosi.. cez icq si piseme kazdy den a vymiename si rozne blikajuce obrazky na nasich bloqoch na myspace.com tak ja to vybavim
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 01:22 01. Dec 2008 |
|
|
Kordy v dobrodruhově krámku!  Ne fakt, za celou hru (a to tam poslední dobou chodím pravidelně) jsem tam neviděl ještě ani jeden. Kdo mi BUa proklel?! 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 01:29 01. Dec 2008 |
|
|
Je jich tam dost. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 07:21 01. Dec 2008 |
|
|
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:10 02. Dec 2008 |
|
 |
Pomocník |
|
|
mě chybí železná sekerka... 
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:52 02. Dec 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
ja sem v zadnem obchode (v karathe, doubkove) nenasel jedinej tezkej cep. Jedine v Ivory byl bronzovej, ale jinak jako by se ze sveta vyparili...
Uz aby tu bylo to obourucni kladivo z novy palety !
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 08:02 03. Dec 2008 |
|
|
cmon wrote: mě chybí železná sekerka...  Zkus strýca Theogila, ten se na sekery specializuje ... my jsme ji tam sehnali.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 08:27 03. Dec 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
nomis_b wrote: ja sem v zadnem obchode (v karathe, doubkove) nenasel jedinej tezkej cep. zeleznej tezkej cep ve hre je, ale dumyslne ukrytej 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|