|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
KaTo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:49 27. Jul 2014 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Na NT mi chybí, že není udělaná takhle (na tu hru mě nedávno navedli tady na foru). HC-RP, craft, vlastní editor map, questů, emo skilly! Full of win!! Co ty na to Shamanne?  To je challenge!! 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:46 02. Aug 2014 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Jeden by tomu nevěřil, ale...
chybí mi DGho "samomluva", aneb dění ze světa od NPC pro NPC, bez hráčů.
Pokusím se to shrnout bez vynášení IC infa. Poslední dění na povrchu je staré víc jak dva měsíce a jde o nábor na akci. Nic o čem by se dalo bavit. Velká NPC akce, kterou tam oznamoval Czepulda vyšuměla zdánlivě do ztracena (nemyslím si, že v daném případě bych se musel extra vyptávat, abych se dozvěděl aspoň něco o tom, jak se to vyvíjí, zda jsou ještě v Karathě apod.) a netvrďte mi, že jsou 3 IC roky zalezlí v domě a nic nedělají.
Chybí mi prostě nějaký život světa mimo hráče, o kterém by se hráči mohli dohadovat, debatovat, drbat, dělat si srandu, cokoliv... prostě námět k hovoru. Svět na mě působí mrtvě a to že po lognutí potkám nějaké obvyklé postavy, se kterými proberu obvyklá témata, mě už opravdu moc nezabavuje.
_________________ .
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:08 04. Aug 2014 |
|
|
Nalkanar wrote: Jeden by tomu nevěřil, ale...
chybí mi DGho "samomluva", aneb dění ze světa od NPC pro NPC, bez hráčů.
Pokusím se to shrnout bez vynášení IC infa. Poslední dění na povrchu je staré víc jak dva měsíce a jde o nábor na akci. Nic o čem by se dalo bavit. Velká NPC akce, kterou tam oznamoval Czepulda vyšuměla zdánlivě do ztracena (nemyslím si, že v daném případě bych se musel extra vyptávat, abych se dozvěděl aspoň něco o tom, jak se to vyvíjí, zda jsou ještě v Karathě apod.) a netvrďte mi, že jsou 3 IC roky zalezlí v domě a nic nedělají.
Chybí mi prostě nějaký život světa mimo hráče, o kterém by se hráči mohli dohadovat, debatovat, drbat, dělat si srandu, cokoliv... prostě námět k hovoru. Svět na mě působí mrtvě a to že po lognutí potkám nějaké obvyklé postavy, se kterými proberu obvyklá témata, mě už opravdu moc nezabavuje. Mohu mluvit pouze za sebe, ta "Czepuldova" akce jde i na můj vrub. Mrzí mě, že IC dění stojí na místě, ale jednak není moc času nazbyt a popravdě ani chuť logovat.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:18 04. Aug 2014 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Jsou prazdniny a cas dovolenych, kazdy v Tymu ma spoustu jinych starosti a neustale troleni a stupidni hadky tady na foru nikomu z Tymu na chuti logovat nepridava.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:23 04. Aug 2014 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Derken- wrote: Jsou prazdniny a cas dovolenych, kazdy v Tymu ma spoustu jinych starosti a neustale troleni a stupidni hadky tady na foru nikomu z Tymu na chuti logovat nepridava. Je to každé prázdniny to samé, vždycky se najdou jedinci, co začnou brečet, že je málo lidí ve hře....
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:32 04. Aug 2014 |
|
|
Přes léto není nikdy moc aktivity, na podzim se to určitě zase zlepší.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:34 04. Aug 2014 |
|
|
Kdy u vás začíná léto? Protože zrovna třeba CzepuldoDesmondovské cosi tam visí od ledna bez jakýchkoliv zmínek. A pak už tam bylo jen pár akcí, nějaké věci k (asi) probíhajícím/proběhnutým questům a dvě akce. Žádné pozadí světa, příběhy, drby, dění nic. Od ledna.
_________________ .
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:49 04. Aug 2014 |
|
|
Nebreč. Dole se toho oproti povrchu tedy zdá se děje dost. To se mi líbí.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Infra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:15 04. Aug 2014 |
|
|
Bahnak wrote: Nebreč. Dole se toho oproti povrchu tedy zdá se děje dost. To se mi líbí. Tohle mi vzhledem k tomu jak to dole chodí, připadá nemístné a provokující.
_________________ Valghloth - "Darkness from the dark."
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:30 04. Aug 2014 |
|
|
Nalkanar wrote: Kdy u vás začíná léto? Protože zrovna třeba CzepuldoDesmondovské cosi tam visí od ledna bez jakýchkoliv zmínek. A pak už tam bylo jen pár akcí, nějaké věci k (asi) probíhajícím/proběhnutým questům a dvě akce. Žádné pozadí světa, příběhy, drby, dění nic. Od ledna. Některé informace se šířily přímo ve hře. Víc k tomu říct nemohu. Celé to uvízlo na neaktivitě hráčů i DM.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:37 04. Aug 2014 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Infra wrote: Tohle mi vzhledem k tomu jak to dole chodí, připadá nemístné a provokující.
Tvoje poznámka je naprosto irelevantní, vzhledem k tomu, že nevíš (neměl bys vědět), co se dole děje.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:41 04. Aug 2014 |
|
|
Desmond wrote: Nalkanar wrote: Kdy u vás začíná léto? Protože zrovna třeba CzepuldoDesmondovské cosi tam visí od ledna bez jakýchkoliv zmínek. A pak už tam bylo jen pár akcí, nějaké věci k (asi) probíhajícím/proběhnutým questům a dvě akce. Žádné pozadí světa, příběhy, drby, dění nic. Od ledna. Některé informace se šířily přímo ve hře. Víc k tomu říct nemohu. Celé to uvízlo na neaktivitě hráčů i DM. To do jisté míry chápu, nicméně pořád tu chybí info o tom, zda stále jsou nebo nejsou a tak dále  chápej, že to se mohlo aspoň trošku propírat.
_________________ .
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:47 04. Aug 2014 |
|
|
Nalkanar wrote: To do jisté míry chápu, nicméně pořád tu chybí info o tom, zda stále jsou nebo nejsou a tak dále  chápej, že to se mohlo aspoň trošku propírat. Měl jsem s tím docela velké plány, ale prostě to nedopadlo úplně nejlépe, ale něco jsem připsat mohl, přinejmenším nějaké drby o jejich (ne)přítomnosti. To je fakt.
|
|
Top |
|
Infra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:54 05. Aug 2014 |
|
|
Chybí mi pořádný výběr dvojitých seker. Kdybych navrhl nějaké sekery či tak něco? Šlo by s tím něco udělat?
_________________ Valghloth - "Darkness from the dark."
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:43 05. Aug 2014 |
|
|
Navrhni, zpracuj, vymysli název a popisek zbraně a pošli to Karolíně. Když bude vůle a chuť, objeví se na shardu.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|