|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
slencak
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:26 09. Apr 2012 |
|
|
Sice už mě přeběhl Caehan ,ale vem to elf. Vadí mi nemožnost rlvl (samozřejmě né za účelem PG). Alespoň jednou za ,,život" postavičky by to mohlo být možné. Pořád je to jenom hra. Myslím si ,že lehká úprava je míň drastická než po několika měsících , v mém případě letech hraní , založení nové. 
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:33 10. Apr 2012 |
|
|
Takže co mi na Thálii vadí: 1) itemy, equip - Nedotahují se změny tj.: zruší se platnost určitých itemů, ale pořád lze tak polovinu koupit. - Když už se odstraní "nepohodlné věci", nepřidají se nové, tím pádem je v obchodech jen "odpad" který ruku na srdce, je jen na okrasu a nikdo si ho nekoupí. -chybí zajímavé hole pro kouzelníky -chybí artefaktové CEP zbraně (pokud se něco nezměnilo) 2) někteří hráčí co: - po přepadení odejdou ihned přes očistec a chtějí tak ztratit možnost oživení přes nůž, případně ihned odlogují aby je dotyčný nemohl okrást. Jinak server stale super hratelný 
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:28 10. Apr 2012 |
|
|
Mě zas vadí lakomí DM, co mi nechtějí dát +7 výbavu i když je hezky poprosím 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 22:32 10. Apr 2012 |
|
|
tao kan wrote: 2) někteří hráčí co: - po přepadení odejdou ihned přes očistec a chtějí tak ztratit možnost oživení přes nůž, případně ihned odlogují aby je dotyčný nemohl okrást.
Ha, možná by pomohlo prodloužit trasu Pentagram - Ďábel na jednu dlouhou, dlouhou chodbu, takže by to nakonec bylo takové druhé CVC - jeden hráč by se snažil projít, než ho ten nahoře stihne nožem rozkliknout a okrást. 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 22:50 10. Apr 2012 |
|
|
Good idea, nejlíp lokaci typu tunel z podtemna a ducha řádně těžce zatížit ať to má alespoň na dvacet minut 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:02 10. Apr 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Až na to že oživení nožem si nikdo nemůže vynucovat, ostatně proto je v duši bytosti volba zakázat oživení.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:03 10. Apr 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Prasokralik wrote: Až na to že oživení nožem si nikdo nemůže vynucovat, ostatně proto je v duši bytosti volba zakázat oživení. Protože ne vždy, má to oživení cenu, pro poraženého. Někdy ta hra za to nestojí.
_________________ .
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:09 10. Apr 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Prasokralik wrote: Až na to že oživení nožem si nikdo nemůže vynucovat, ostatně proto je v duši bytosti volba zakázat oživení. jo! 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:33 10. Apr 2012 |
|
|
Ale okrást by mrtvej měl jít vždycky, ne?
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 00:27 11. Apr 2012 |
|
|
J.F.Payne wrote: Ale okrást by mrtvej měl jít vždycky, ne? Od toho je tu nová volba - zakázat okradení  ...tedy vlastně není... 
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 01:23 11. Apr 2012 |
|
|
Nalkanar wrote: Prasokralik wrote: Až na to že oživení nožem si nikdo nemůže vynucovat, ostatně proto je v duši bytosti volba zakázat oživení. Protože ne vždy, má to oživení cenu, pro poraženého. Někdy ta hra za to nestojí. Svatá pravda... pak chybí jen "sebevražda"
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 06:48 11. Apr 2012 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Ono je to někdy dost těžké,nikdy se nemůžete připravit na to,že někoho chytíte.Lovec i obět by si v tomhle měli pomoci a snažit se z toho něco vytěžit pro obě strany.Písnička typu co se děje v Ivory je už hodně ohraná a nepoužívaná,přesto si myslím,že zahrát přepad je lepší než projít a přijít o xp,peníze a náladu. Poslední přepad co jsem zažil mě dost sklamal a na další tím postava ztrácí chuť.Když už žijete v Karathském království nebo kdekoliv jinde nebylo by od věci něco o něm vědět.Těžko si zasloužíte život prohlášením "já žiju někde v lesích nic mě nezajímá",tohle se mi stalo a od té doby sem se na lov vykašlal.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 08:59 11. Apr 2012 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Ono zase na druhou stranu když pak se dělají takhle neplánované přepady a ptáte se co se děje v kálovství není špatný vědět na co se chcete zeptat mě se tohle taky stalo a když na mě dvě postavy (už ani nevím kdo to byl) do zblbnutí řvou "pověz mi o situaci v království" aniž by věděli co chtějí vědět tak prostě mě nenapadne nic jiného než začít vykládat o počasí a úrodě no, což naprosto chápu že se drowům a spol. nelíbí  A abych jen nespamoval poslední dobou mě začíná trochu vadit jak je postavený systém spánku/jídla/pití/alkoholu: -hrozná nevyváženost mezi únavou a hladem/žízní kdy zatímco únava je ovlivněna tím co postava dělá přijde mi, že hlad a žízeň ne (opravte mě kdyžtak), což pak ústí v to že zatímco chodím spát dvakrát denně třeba, tak jíst nebo pít bych musel jednou za několik IC dní. Asi by to chtělo aby teda všechno ovlivňovala aktivita postavy nebo trochu upravit naskakování procent u žízně a hladu, vím že je to prkotina, ale kdyby to nebyl problém mně by se třeba líbilo kdyby to mohl někdo poštelovat -teď k tomu alkoholu, dalo by se nějak zařídit aby alkohol opadal i když je postava off (nejsem si jistý ale na EQ tuším nemoce postupovaly ikdyž postava byla off) a nebo aby se teda alkohol zresetoval s restartem, popřípadě dát hostinskému lektvar který by alkohol rušil za pár zlatek? Prostě tak, problém je že třeba se s postavou jeden den zpiju uplně do němoty a v tu chvíli je fajn že ten systém na to reaguje, míň fajn je když lognu druhý den po skoro IC týdnu a postava je pořád tak opilá že tancuje a zpívá a má třesavku a nevím jestli je nastavené i zvracení třeba...pak prostě nezbývá než čekat někde na zadku než alkohol sám opadne...
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 09:15 11. Apr 2012 |
|
|
mandos wrote: -teď k tomu alkoholu, dalo by se nějak zařídit aby alkohol opadal i když je postava off (nejsem si jistý ale na EQ tuším nemoce postupovaly ikdyž postava byla off) a nebo aby se teda alkohol zresetoval s restartem, popřípadě dát hostinskému lektvar který by alkohol rušil za pár zlatek? Prostě tak, problém je že třeba se s postavou jeden den zpiju uplně do němoty a v tu chvíli je fajn že ten systém na to reaguje, míň fajn je když lognu druhý den po skoro IC týdnu a postava je pořád tak opilá že tancuje a zpívá a má třesavku a nevím jestli je nastavené i zvracení třeba...pak prostě nezbývá než čekat někde na zadku než alkohol sám opadne... Možná by stálo za to zkusit, jesli na to fungují lektvary léčení drogové závislosti, které se dají najít občas v lootu, ale myslím, že ne. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 09:52 11. Apr 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
mandos wrote: A abych jen nespamoval poslední dobou mě začíná trochu vadit jak je postavený systém spánku/jídla/pití/alkoholu... add jídlo a pití - opravdu... *hystericky se rozeřve* ...POTŘEBUJETE MÍT SYSTÉM NA VŠECHNO?! *chvilku vydýchává* To nemůžete jíst a pít, když uznáte za vhodné z hlediska RP? add únava - je to nastavené kvůli creeperům, aby si aspoň na pár "kol" museli někde rozdělat ohníček a vychrápat se  během toho kolečkování Prahvozdu. add alkohol - souhlaím, že střízlivění "jen" v on-line stavu je pakárna, stálo by to za to předělat i do offline stavu nebo (pokud tu už není, aspoň já o něm nevím) naskriptovat nějaký "vyprošťovák", co by stav opilosti resetnul.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|