|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
J.F.Payne
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:21 05. Jan 2015 |
|
|
V Kelu máš +3 věci, což je nejlepší, co se dá sehnat od obchodníků.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
seveřan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:23 05. Jan 2015 |
|
 |
Měšťan |
|
|
J.F.Payne wrote: V Kelu máš +3 věci, což je nejlepší, co se dá sehnat od obchodníků. Nerad bych tě chytal za slovo, ale Dobrodruh není obchodník? Pokud obchodníkem je, je tvé tvrzení nepravdivé. Edit: Drobná korekce
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:26 05. Jan 2015 |
|
|
Běžných obchodníků. Kromě toho, to, že je město IC křižovatkou obchodu, se nemusí projevit u obchodníků, kteří jsou zajmaví pro dobrodruhy (PC). Proudí tamtudy koření, zlato, drahé látky, drahokamy a šperky... v těch lodích, co kotví v přístavu, vskutku nejsou jen kouzelné zbraně a zbroje.
Jinak mě sice možná nechceš chytat na slovo, ale chytáš, i když snad bylo zřejmé, co jsem chtěl říct.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
seveřan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:41 05. Jan 2015 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Chytám i když nerad, protože tvé tvrzení jak jsem soudil správně, bylo nepravdivé. To co jsi chtěl říct zřejmé nebylo. Já rozdíli mezi PC a NPC nedělám.
Zbytek beru jen jako okecávku. Okecat se dá všelicos. To už bych raději ocenil tvrzení "Nebude tam, protože se tak Tým rozhodl a stanovisko je neměné." Protože jak mi bylo sděleno po PM, dobrodruh tam byl a protože hráči remcali, že je tam a jinde není, tak zmizel jinam. Původní záměr byl zajímavý a dle mého úsudku správný, protože Kel tak byl nejspíše zamýšlen. To že se to změnilo na základě něčího "remcání" beru. Rozhodl se tak tým nebo WB nebo kdo já vím kdo. Okecávky o tom proč a co a jak se stalo slyšet nepotřebuju. Přijde mi to zbytečné.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:51 05. Jan 2015 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Tohle téma není určené ke spamování ani k vynucování si něčeho protože se ti to hodí.
Když tu bude na pěti stránkách bezpředmětná diskuze, kde si někdo něco vynucuje, tak se pak věci, které je třeba možno realizovat, vůbec nenajdou.
Systémové hlášky jako smí užívat jen zlý, zloděj..bla bla na zbrani nejsou natištěné, to že to ty jako pc v obchodě vidíš, neznamená, že by to tak viděla postava ve hře. Nebo jestli je trove představa taková, že přijdeš k Herlodovi a on ti řekne, měl bych tu superovej dlouje meč, přidá ti zranění dvě ohněm a k tomu máš tři bonus do útoku a jako taková drobnost ještě dokáže přivolat spektru.. ale pujde ti to jenom pokud vyznáváš nějakýho temnýho boha. Jestli ne, tak bych tu měl něco pro čorkaře, co jim usnadní prácicčku, magnetický rukavice na který se mince samy chytají, ale jestli nejsi ani čorkař, tak máš prostě peška.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
seveřan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:02 05. Jan 2015 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Nikde jsem si nevšiml, že by si někdo něčeho vynucoval.  No, raději nebudu psát co mi na Thalii chybí, když člověk nedostane normální upřímnou odpověď. Edit: Raději to upřesním : Téma Kell a dobrodruh je pro mě uzavřené a netřeba více reagovat.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:13 05. Jan 2015 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
seveřan wrote: Nikde jsem si nevšiml, že by si někdo něčeho vynucoval.  No, raději nebudu psát co mi na Thalii chybí, když člověk nedostane normální upřímnou odpověď. Edit: Raději to upřesním : Téma Kell a dobrodruh je pro mě uzavřené a netřeba více reagovat. Napsala jsem ti, že dobrodruh v Kelu byl a nedělalo to dobrotu. Jon ti napsal, že je pouze jedna verze krámu pro snazší editaci, co psát víc?
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
seveřan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:20 05. Jan 2015 |
|
 |
Měšťan |
|
|
To mi Jon skutečně nepsal. Ani jsem se na to neptal. To řešil Krysak a další, těm odpovídal.
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:46 05. Jan 2015 |
|
 |
Bůh |
|
|
seveřan wrote: To mi Jon skutečně nepsal. Ani jsem se na to neptal. To řešil Krysak a další, těm odpovídal. Ja ti jen řikal na příkladech, proč to tak je:).
|
|
Top |
|
seveřan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:48 05. Jan 2015 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Krysak wrote: seveřan wrote: To mi Jon skutečně nepsal. Ani jsem se na to neptal. To řešil Krysak a další, těm odpovídal. Ja ti jen řikal na příkladech, proč to tak je:). V poho  Jen jsem Karolíně objasňoval, že to Jon nepsal mě.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:48 05. Jan 2015 |
|
 |
Bůh |
|
|
Inspirace zde: Decka wrote: Ten systém by chtěl spíš rozšířit, s nízkym CHA jsi jasnej, s nízkym STR taky, páč neuneseš ani dvoje ponožky, tak ještě dát postavám s nízkym DEX náhodný zakopnutí, s nízkym CON by pro změnu mohly postavy náhodně chrchlat, nebo třeba plivat krev, no a s nízkou int by třeba při jídle mohly dělat cosi jako *čumí do flašky a neví co s tim* Pri kazde konzumaci by se provadel hod na nahodnou vlastnost postavy (ted je pouze na CHA). Dle hodnot by se vypisovaly nasledujici hlasky: Code: JIDLO: <10 >=10 CHA: zere ji DEX: pada mu to z rukou ji INT: sporadal k tomu i ubrousek ji WIS: zakousnul se i do vlastni koncetiny ji STR: sotva jidlo donesl k ustum ji CON: ma potize jidlo poslat dolu krkem ji
Podobne i pro piti. Je-li souhlas s ideou, hlasim se k naskriptovani (jednalo by se o upravu skriptu me_pcneeds_inc.nss ).
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:51 07. Jan 2015 |
|
|
nelíbí
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:57 07. Jan 2015 |
|
 |
Bůh |
|
|
Při určitém otržení se od reality je to za mne bomba.
Jenže člověk: 1. nepotřebuje sílu na to, aby ukrojil kus sýra. Stačí mu ostrý nůž. Síla padá. 2. nepotřebuje umět chodit po provaze a rozštěp, ani jiné dovednsoti spojené s rovnováhou, pružností, dynamkou těla, jíst se dá i na židli. Dex ne;). 3. Při malé moudrosti by mohl prohodit salátovou vidličku s jiným prvkem a podobně, ale je otázka, zda znalost etikety není spíš úkolem charismy. 4. I lidé často nemocní, málo odolní umís sníst jídlo, nehltají, žvýkají a trvá jim to, ale zadrhavat se jim jidlo v krku nebude, protože přeci neumřou na udušení..... radsi si jidlo pokoušou. A otrávené houby nechaj hiranům. Odolnost ne;). 5. No, na inteligenci jsem nic nevymyslel, snad jen, že i pri malé int se da naucit dlabat lžící. A jestli nekdo neco nepodstřeluje, tak je to int. Skillpointy chceme všichni a int 8 je řekneme podprůměrná inteligence, která umozní jíst lzicí i příborem.
Takže suma sumárum, jedná se o absurdní a komický návrh, které by chtělo spíše doladit pro probavení lidí, kdy by si to mohli zpnout ve zvláštním módu na command teba /nudaaaaaa, aby to neobtěžovalo, tak by se to ale zobazovalo jen samotnému hráči. Samozřejme užitná hodnota takového návrhu se limitně blíží nule.
|
|
Top |
|
seveřan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 00:17 08. Jan 2015 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Ani nepotřebuje charisma aby jedl slušně. Když už si někdo bere CHA 8, jistě k tomu má (aspoň doufám) nějaké RP důvody a nemusí to nutně být, že jí jako prase. Ten systém, kde se vypisuje s CHA, že postava žere ve hře ignoruji a nechávám to na hráči, jak popíše, že postava jí. Přijde mi to absurdní.
*ironicky*
Lidem, kteří mají charismu 8 bych automaticky nechal vypisovat nad hlavou hlášky typu : *smrdí* ; *uprdli si neurvale* ; *odflusnul na zem zelené cosi* .....
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 00:55 08. Jan 2015 |
|
|
Jestli se to má njěka upravovat, tak jsem pro to, aby se to odstranilo, spolu se systémem opilosti (pokud tedy ještě funguje)
|
|
Top |
|