|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
paja13
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:54 20. Jan 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
moc prosim o ty potulny alchimisty aby se vraceli zpatky ke kotlikum nebo soupnout jejich kotlik nekam za hradbu (ivory) at nevidi ze zrovna vybeh jezevec z jihu 
|
|
Top |
|
PiAn0
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:27 20. Jan 2009 |
|
|
Zajímalo by mne, jestli se nějak planuje možnost obarvování plášťu, helmic, kapuc..atd  moc bych to ocenil
_________________ Victor Gall - G14 Vojta(podsluncem) - Víly neexistují!
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:32 20. Jan 2009 |
|
|
Planuje se komplet predelavani vzhledu veci u remeslniku. Kucik to ma uz skoro hotovy. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 00:17 21. Jan 2009 |
|
|
nomis_b wrote: jo jo. hodi topostavu tam kde byla pred padem, hodi ji to i presne bankovni konto (kdyz treba vse vybrala), ale veci v inventari a nektere promenne (craft) to hodi zpet v case. Mě to vždycky hodilo zpět všechno komplet - inventář i xp, kromě pozice. Ale snad už to bude ok. Kdyby se NPC vracely by bylo fajn. Dost zlobí i kovář Theorgil, nejde pak nic koupit.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI?- pořádný brnění velkosti lidské Posted: 15:43 21. Jan 2009 |
|
|
Pravidelně sleduji sortiment obchodu u dobrodruha i platnéře, a bohužel konstatuji, že slušné full plate brnění se dodává pouze v malých velikostech pro trťajzlíky a jiné nedorosty. Velmi prosím dodavatele zbrojí do těchto obchodů, aby mysleli i na normálně vyrostlého člověka...
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI?- pořádný brnění velkosti lidské Posted: 15:56 21. Jan 2009 |
|
|
monstera wrote: Pravidelně sleduji sortiment obchodu u dobrodruha i platnéře, a bohužel konstatuji, že slušné full plate brnění se dodává pouze v malých velikostech pro trťajzlíky a jiné nedorosty. Velmi prosím dodavatele zbrojí do těchto obchodů, aby mysleli i na normálně vyrostlého člověka... Já ti dám nedorosta a trťajzlíka poletucho nevděčná, jen počkej já ti tu tvou část dílny zavezu hoblinama a budeš mít po švandě. Ale na obhajobu, pár docela slušných jsem už viděl, tak myslím, že je třeba počkat ... včera kolem 19:00 Adamantitová full plátová zbroj u platnéře, cena 118 374 Kt.zl.. Tuze se mi líbila. U dobrodruha je fajn ta s pohlcením elementů, je pravda, že pro nás, správný kluky, je tam velká bouřná a ta je top, ale ta co jsme viděli před 2 měsíci je taky dobrá. Záleží ale vždy na tom co od toho čekáš.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:31 21. Jan 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
vono když něco sháníš tak to zrvona není, to já znám 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:51 21. Jan 2009 |
|
|
Tretas wrote: vono když něco sháníš tak to zrvona není, to já znám  přesně ... už měsíc chodím k dobrodruhovi a ... prdinec, ale to se podá
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI?- pořádný brnění velkosti lidské Posted: 17:04 21. Jan 2009 |
|
|
Theogil I wrote: monstera wrote: Pravidelně sleduji sortiment obchodu u dobrodruha i platnéře, a bohužel konstatuji, že slušné full plate brnění se dodává pouze v malých velikostech pro trťajzlíky a jiné nedorosty. Velmi prosím dodavatele zbrojí do těchto obchodů, aby mysleli i na normálně vyrostlého člověka... Já ti dám nedorosta a trťajzlíka poletucho nevděčná, jen počkej já ti tu tvou část dílny zavezu hoblinama a budeš mít po švandě. Ale na obhajobu, pár docela slušných jsem už viděl, tak myslím, že je třeba počkat ... včera kolem 19:00 Adamantitová full plátová zbroj u platnéře, cena 118 374 Kt.zl.. Tuze se mi líbila. U dobrodruha je fajn ta s pohlcením elementů, je pravda, že pro nás, správný kluky, je tam velká bouřná a ta je top, ale ta co jsme viděli před 2 měsíci je taky dobrá. Záleží ale vždy na tom co od toho čekáš. Ale já jsem náročná zákaznice, nějakej obyčejnej adamantin mi nestačí -jako božská bytost musím mít taky božský vybavení - chtěla bych něco jako bouřnou zbroj dětí země ale pro člověka... Ať si třeba stojí dva nebo tři melouny, jen když to bude pořádný brnění...
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:29 21. Jan 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
servat kridla, konvertovat a poridit Cassileovu temnou dusi 
_________________ nwn
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:05 21. Jan 2009 |
|
|
Sveneld wrote: servat kridla, konvertovat a poridit Cassileovu temnou dusi  přečti si chatrakteristiku Aasimarů - kvalitní výstroj potřebuji, abych dostála popisu subrasy : "...Aasimarovia sú nádherné bytosti. Sú vysoký, dobre stavaný, so svetlými takmer bielymi až striebornými vlasmi a bystrými modrými očami, ktoré v druhých vzbudzujú dojem, akoby im vydeli až do hĺbky duše. Ich koža má tiež svetlejší odtieň od striebornej a niekedy až po zlatú. Niektorím dokonca vyrastajú z chrbta nádherné anjelske krídla. Uprednostňujú kvalitne ušité oblečenie svetlých farieb, do boja radi nosia majstrovsky vykované brnenie často zdobené znakom svojho boha."
|
|
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:57 23. Jan 2009 |
|
Joined: 14:59 04. Oct 2008 Posts: 378 Location: Doksy u Máchova jezera
|
Tak mě napadlo při procházení jistejch jeskyní kde jsou vězněni lidi (trollové, orci, mozkomoři), jestli by nešlo udělat nějak to že po promluvení s nima se nějak vypustěj, jako zachráněj. Třeba za minimum xp  . Spousta lidí tam ty chudáky nechává aniž by jim aspoň otevřela 
_________________ DM
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 20:53 23. Jan 2009 |
|
|
Tak je sejmi jako to delam ja 
|
|
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:03 23. Jan 2009 |
|
Joined: 14:59 04. Oct 2008 Posts: 378 Location: Doksy u Máchova jezera
|
Hassan wrote: Tak je sejmi jako to delam ja  Kdyby to bylo tak jednoduchý 
_________________ DM
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:09 23. Jan 2009 |
|
|
ravangorn wrote: Tak mě napadlo při procházení jistejch jeskyní kde jsou vězněni lidi (trollové, orci, mozkomoři), jestli by nešlo udělat nějak to že po promluvení s nima se nějak vypustěj, jako zachráněj. Třeba za minimum xp  . Spousta lidí tam ty chudáky nechává aniž by jim aspoň otevřela  Vždy je pouštím, že neodcházejí, je jejich chyba !
|
|
Top |
|