|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Aulus
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 20:47 04. May 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
zachy wrote: ... Těžko dokazovat, pokud se lognou přímo vedle bosse. Navíc tento postuptup není v tom trestu popsán. Diemo asi jen chtěl, ať se na to dá pozor a někdo se na to zaměří.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 20:55 04. May 2012 |
|
|
Aulus wrote: zachy wrote: ... Těžko dokazovat, pokud se lognou přímo vedle bosse. Navíc tento postuptup není v tom trestu popsán. Diemo asi jen chtěl, ať se na to dá pozor a někdo se na to zaměří. *kyvne* jse mnetusil ze je to primo v pravidlech....ale prijde mi to sracsky no, tak jsem to chtel povedet a napsal jsem to asi spatne....udelaj to takhle u vice bosu..takze nejsou primo odlognuty u bose  ale tu drzost by na to urcite taky meli 
|
wooh
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:25 04. May 2012 |
|
|
Diemo wrote: Aulus wrote: zachy wrote: ... Těžko dokazovat, pokud se lognou přímo vedle bosse. Navíc tento postuptup není v tom trestu popsán. Diemo asi jen chtěl, ať se na to dá pozor a někdo se na to zaměří. *kyvne* jse mnetusil ze je to primo v pravidlech....ale prijde mi to sracsky no, tak jsem to chtel povedet a napsal jsem to asi spatne....udelaj to takhle u vice bosu..takze nejsou primo odlognuty u bose  ale tu drzost by na to urcite taky meli  Tak k tomu se s dovolením vyjádřím ... celou dobu jsme o vás věděli a po opicích a trolech, jsme šli rovnou na nemrtváky, kde jsme vymlátili jen cestičku k bossovi. Nikde ale v pravidlech nevidím, že musíme projít celé kolečko a bosse až nakonec ... teda o tom alespoň nevím 
_________________ Sheii >> stále ještě naživu. Isandra >> mladá sebevědomá elfka.
|
|
Top |
|
Thenesen
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:29 04. May 2012 |
|
|
kdyz uz se resim, tak se vyjadrim take...
vsechny bosse co jsme v prahvozdu vymlatili tak jsme zabili i s ostatnima potvorama... pouze u nemrtvych jsme se k bossovi probili a zabili ho a ano... po vymlaceni dalsiho bosse u pavouku (se vsema malyma pavouckama) jsme odlogli...
ty jsi diemo videl jen ze jsme ti pred nosem vymlatili par bossu a tak ses asi nasral... jinak bych to nevidel
_________________ Scrio
Thenesen
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:44 04. May 2012 |
|
|
Pokad Scria viděli dvě osoby, nezávisle na sobě, tak na tom něco bude ne? 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
wooh
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:49 04. May 2012 |
|
|
-darkvision- wrote: Pokad Scria viděli dvě osoby, nezávisle na sobě, tak na tom něco bude ne?  Jeden z nás to asi nepochopil - abych to upřesnil - wooh - Isandra, Thenesen - Scrio.
_________________ Sheii >> stále ještě naživu. Isandra >> mladá sebevědomá elfka.
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 00:00 05. May 2012 |
|
|
Ja napsal co se mi nelibi....ok, pardon, udelal jsi to jen u tohodle, ale bud slusnej, ze se nekdo nasral si rikej nekomu jinymu  Takze se omlouvam, nelibi se mi vase hra. Tenhle topic je pro tohle. Jestli to chces jeste resit tak PM. 
|
wooh
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 00:07 05. May 2012 |
|
|
Diemo wrote: Ja napsal co se mi nelibi....ok, pardon, udelal jsi to jen u tohodle, ale bud slusnej, ze se nekdo nasral si rikej nekomu jinymu  Takze se omlouvam, nelibi se mi vase hra. Tenhle topic je pro tohle. Jestli to chces jeste resit tak PM.  Ne, neudělal jsem to "jen u tohodle", jak nesprávně píšeš. Neudělal jsem u žádného nic, co by bylo proti pravidlům. Vím, že je asi těžké to pochopit, ale neměl bys tolik máchat rukama, když nic nevíš. Zbytek no coment 
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 00:23 05. May 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
on taky nepsal nic o pravidelch to psali jiní, věděl bys to kdybys četl více pozorně a méně kolem sebe "mával rukama"
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
wooh
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 00:34 05. May 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: on taky nepsal nic o pravidelch to psali jiní, věděl bys to kdybys četl více pozorně a méně kolem sebe "mával rukama" To je sice moc hezké, ale kdyby to co psal, byla pravda, tak jde o porušení pravidel. Proto je mi upřímně uplně jedno, jestli to psal nebo ne. Nenechám se neprávem obviňovat.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 00:44 05. May 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Pokud hraješ podle pravidel, nemáš se přece čeho bát ni?
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 00:48 05. May 2012 |
|
|
Asi uz nema cenu na to neco psat. Urcite hodne lidi pochopilo o cem je rec a jaka byla myslenka A jinac, klidne se muzou zrusit ceny za trofeje  Postava si muze vydelat i jinak, treba rp hrou. Neber to prosimte zase jako utok na tebe. 
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 18:09 06. May 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Projdu past najednou při uvidění npc lag a projde mě to tu past znova a smrt.*pokrčí rameny*
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 21:31 06. May 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Je to poprvé, co si tady na něco ohledně hry jako takové veřejně stěžuji, ale musím říct, že teď už mi moje nervy nedávají jinou možnost.
Napíši to stručně. Moje postava a její družina byly zataženy do případu, který se ze své pozice snažily vyšetřovat. Nepoužívali jsme při tom OOC informace, pouze informace od postav a z odehraných částí šetření samotných. Snažili jsme se brát některé řeči s rezervou, nedělali jsme rychlé závěry, aby nebylo vše odehráno za jedno odpoledne, ale byl prostor i pro hru ostatních. Pomalu jsme shromažďovali důkazní materiál, byla to docela zábava.
A pak se v době, kdy se už vše blíží k nějakému rozuzlení dozvím, že případ je vyřešen. To se samozřejmě stát může, na tom by nic nebylo (Hercule Poirot také předběhl mnoho detektivů a ti jen koukali). Štve mě na tom ale ta skutečnost, že celý quest byl dohrán v podstatě jen jedním hráčem a DMky, i přes veškerou snahu byli ostatní (co jsem tedy slyšel a na vlastní oči viděl) buď odbyti a nebo neřešeni.
Chtěl bych se proto zeptat, jestli je na světě, který má být o interakci hráčských postav, opravdu nutné psát o každé odehrání DM? Já si myslel, že si v případě snahy nějaké skupiny hráčů DM sami povšimnou, že se něco děje, kor když se jedná o skupinu, která má primárně takovéto případy vyšetřovat. (tohle není výtka, pouze dotaz)
Na závěr bych chtěl říct, že si těžko může postava udělat jiný závěr, pokud vidí "nejmenovaného", který se promenáduje se společnicí a v černém kostýmu a má na všechny zlé a výhružné řeči, než že ten člověk je podezřelý. Tímto bych chtěl říct, že některé postavy, které se snažily chytit "nejmenovaného", jej měly dovést pouze za účelem výslechu a pro bezpečí obyvatel Karathy, kteří by se jím mohli cítit ohroženi. Pokud ovšem ve středověk napodobující hře platí presumpce neviny i pro někoho, kdo se i veřejně chová jako vyvrhel (o čemž mají postavy IC nemálo informací), pak se za tento poslední odstavec omlouvám, jednal jsem špatně.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 01:21 07. May 2012 |
|
|
Aule, Aule, unahluješ se. To, že se na fóru v IC části dovíš, že je případ uzavřen, přeci vůbec nemusí znamenat, že je uzavřen doopravdy. Inkvizice, stráž, domobrana, baron a další můžou mít tisíc důvodů, proč takovou zprávu rozšířit mezi lidi.
Ať už to je důvod "Za každý zločin musí být někdo potrestán. Pokud je to viník, tím lépe.", "Za každý zločin musí být někdo potrestán. Aspoň na naoko.", důvod skrýt, že je stráž s domobranou a gardou neschopná a bezradná, nebo důvod, aby podezřelí ztratili ostražitost...
Tvoje reakce mi přijde nepřiměřená.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|