Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 00:32 22. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 3210 posts ]  Go to page Previous  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 214  Next
Author Message
 Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI?
PostPosted: 10:26 13. Jul 2009 
Velmistr
 ICQ  Profile

Daanri wrote:
Kiri > pristup do rad pro bodouci WB mas a pokial viem tak uz hodne davno, myslim, ze si ho dostal, ked sme sa dohodli na tej vezi do Alansijskych, ale nak stale som sa jej nedockal :twisted:

Pajule > kazdy s ochotou pomoct je vitany, avsak casto to skonci prave pri tej ochote, ked niekto zisti kolko casu toolset zabera a ze miesto toho moze jednoducho hrat tak sa nato vacsinou vykasle ;)

Tohle doufám není na mě :-) Já dělám sice pomalu, ale dělám :wink: A pokud chcete dělat tak napište Danrimu, je opravdu ochotný pomoct a naučit!

Reply with quote  

PostPosted: 10:29 13. Jul 2009 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Tretas wrote:
Daanri wrote:
Kiri > pristup do rad pro bodouci WB mas a pokial viem tak uz hodne davno, myslim, ze si ho dostal, ked sme sa dohodli na tej vezi do Alansijskych, ale nak stale som sa jej nedockal :twisted:

Pajule > kazdy s ochotou pomoct je vitany, avsak casto to skonci prave pri tej ochote, ked niekto zisti kolko casu toolset zabera a ze miesto toho moze jednoducho hrat tak sa nato vacsinou vykasle ;)

Tohle doufám není na mě :-) Já dělám sice pomalu, ale dělám :wink: A pokud chcete dělat tak napište Danrimu, je opravdu ochotný pomoct a naučit!

hh neee nebrat osobne...od teba som videl aspon jednu lokaciu, co je viac ako od vacsiny co chcela nieco delat ;)

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 11:08 13. Jul 2009 
Bůh
 Profile

Daanri wrote:
Tretas wrote:
Daanri wrote:

hh neee nebrat osobne...od teba som videl aspon jednu lokaciu, co je viac ako od vacsiny co chcela nieco delat ;)

já vim já vim.. sem plnej ochoty ale u toolu to stroskotá, ale snažim se :oops: :mrgreen:

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 20:20 24. Jul 2009 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Neberte to prosím zle, je to vážně pokus o konstruktivní výtky.

Začíná mi chybět určitá stabilita nastavení pravidel, vlastností a podobně a zároveň informovanost o nich (to už jsem psal). Prostě začínám v tom mít chaos.

Konkrétně mi jde o toto - budou se upravovat subrasy Hiran a Hakavarn? Kdy? Jak?

Bude se upravovat subrasa duergar a její imka na paralýzu? Kdy? Jak?

Je mi fuk, zda ano nebo ne, ale rád bych to věděl dopředu. Předtím, než si vytvořím postavu, vymyslím ji build, příběh, povahu a udělám jí nějaký ten level.

Například teď jsem začal hrát Hakavarna. Přišlo mi to výhodné, zábavné.. Nějak tomu nastavím vlastnosti (aby měl na důležité featy a podobně). No a jen tak pro jistotu jsem se díval na fóru, zda nejsou někde přeci jen informace o tom, jakou má mít kůži a podobně. Jedna z první věcí, které jsem objevil byla, že se ty subrasy budou upravovat (prý -2 do síly).

Bylo to na normální diskuzi, asi na 9. straně nějakého flamu. Bylo to napsané v dubnu a zatím nic neupraveno - takže? Přeci není možné reálně chtít po každém hráči, aby si přečetl každý topic, každý příspěvek, zejména když tam i DM vesele spamují. Raději nedomýšlím, co by mi řekl někdo, komu bych tu subrasu poradil, vymyslel mu postavu a on si pak nemohl vzít třeba sekáček. Nebo božskou moc, božskou sílu. Nebo cokoli jiného. Tak zase budu otravovat s předěláním postavy jak po úpravě bonusů do subras (také jsem se o tom dozvěděl až když jsem si náhodně zkoušel postavičku, co má najednou víc skillů díky int a ještě jsem to vůl chtěl jít nahlásit jako bug).

Obecně jde o to, že je tu sekce na fóru Informace. Tam by IMHO měly být připravované i provedené změny. Stejně tak jsou moc pěkné webové stránky a je škoda je po provedených aktualizacích zase nechat zastarat tak, že nebudou použitelné (jsou tam třeba všechny provedené úpravy kouzel?).

A celkově, úplně nejvíc by mne potěšilo, kdyby DM tým po nějakém zkouknutí toho jak co všechno běží a neběží vydal souhrné prohlášení o tom, co je třeba ještě upravit, předělat a s čím už se dá počítat při hře tak nějak napevno vyjma krizových situací (kdy někdo vymyslí build se kterým bude pravidelně porážet DM avatara). :) Docela nerad bych třeba táhl druida/shiftera na 27. level s vidinou proměny do rakshasy s tím, že pak někdo přijde a jen tak bez ohlášení si to předělá, protože... Svět už doufám není ve fázi, kdyby nešlo zhodnotit, jak je co nastavené a zda to tak může nebo nemůže zůstat (výjimky se najdou, ale...).

Pokud napíšete, že pale master, harpers scout, skilly přesvědčování, podvádění, konkrétní kouzla, možná věci z craftu... se výhledově plánují upravit nebo pro ně výrazně dodělat využití, dá se s tím počítat a normálně hrát.

Moc děkuji, pokud to nevezmete jako čirý nevděk a rýpání. :) :wink:

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru

Reply with quote  

PostPosted: 21:05 24. Jul 2009 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Ono napriklad to predelani subras se inzerovalo dost vyrazne, myslim. Je to v informacich na foru, v novinkach na webu a bylo to i ohlasovano predem, jakmile to bylo technicky mozne.

Ohledne sily Hakavarna - nevim, bylo to zmatecny. Musi rozhodnout Rejty.
Ostatni rasy se, pokud vim, neplanuji predelat a to ani duergar.

Snazime se zmeny delat citlive a pokud mozno o nich davat vedet, ale neco holt ujede. :oops:

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 22:36 24. Jul 2009 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

kucik wrote:
Ono napriklad to predelani subras se inzerovalo dost vyrazne, myslim. Je to v informacich na foru, v novinkach na webu a bylo to i ohlasovano predem, jakmile to bylo technicky mozne.
:oops:

Mas pravdu, to s tema subrasama jsem vazne prehlidl - vylozene moje chyba.

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru

Reply with quote  

PostPosted: 12:46 26. Jul 2009 
Velmistr
 Profile

No po najnovších novinkách, kde so svojou postavou získavam už len 2xp na časových XP a za každú príšerku mám už len 1xp (vrátane väčšiny bossov) tak jednoznačne mi chýbajú nejaké lokácie, podobne ako prahvozd ale nie len pre postavy 20-27 lvl, ale aj pre 30 lvl a vyššie ....
lebo v mojom prípade už ani nebudem nikdy riskovať, lebo pri smrti stratím 25k xp a chcem vedieť, kde ako 31 lvl ich vôbec môžem získať späť.
Doteraz aspoň pri tak 25 hod čisto RPenia sa mi aspoň na časových XP niečo z toho vrátilo, ale teraz je to nereálnosť.

Reply with quote  

PostPosted: 16:48 15. Aug 2009 
Šlechtic
 Profile

kdysi jsem se zajímal o to, jestli se v craftě (krejčovině) objeví i různé kapuce a čelenky (posílal jsem i návrh emailem, ale zatím nic..). uvažuje se o něčem takovém? celkem to v paletě chybí. Díky za čas a úsilí :)

Reply with quote  

PostPosted: 11:13 28. Aug 2009 
Rytíř
 Profile

Já mám jenom takovou drobnost: Nešel by trezor v dílně v Karatě upravit tak, aby si ho mohly dovolit i postavy, které nejsou tak zazobané?
Myslím to tak, že by se dal (maximálně 10x) zakoupit prostor na 10 itemů za 5k zlatek. Tzn. postavy, které už jsou mistry v craftu by si stále mohly koupit prostor na 100 itemů za stejnou cenu a začínající crafteři, kteří musejí tahat spoustu materiálu sebou (přičemž jsou věčně přetížení) by si mohli něco uschovat. (například uhlí, který mě vždycky dojde, když mám poslední výrobek na 90% :) ).

Reply with quote  

PostPosted: 13:06 28. Aug 2009 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Toť otázka. Já jsem limit předmětů stanovil pevně, když jsem ty knihovny psal. Asi by to šlo upravit, ale cesta různýho maxima předmětů mi nepřijde jako ideální. Dlouhodobě by navíc mělo jít spíš o pronajímání trezorů, než jejich kupování, takže možná bych zauvažoval o vyloženě krátkodobym pronájmu.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 12:03 30. Aug 2009 
Rytíř
 Profile

Co takhle, aby dotyčnej po příchodu do Arény dostal totální Dispell všech kouzel, lektvarů, svitků atd.? Myslím, že by to nebylo od věci.

Člen Virtuálního Páru

Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!

Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!

Reply with quote  

PostPosted: 12:10 30. Aug 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

No jako nápad to není špatný, ale nemyslím že tu jsou nějací podvodníci.

Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'.
Mrtev

Val'Doren - Ochránce lesa V exilu

Reply with quote  

PostPosted: 12:23 30. Aug 2009 
Rytíř
 Profile

No o podvodníky nejde, ale jistota je jistota ne? vsadim se, že většina lidí, kteří prohrajou a nevědí co se dělo předtim než přijdou, si to pak myslí. Taková prkotina dokáže nechutně zvrátit průběh bitvy

Člen Virtuálního Páru

Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!

Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!

Reply with quote  

PostPosted: 12:45 30. Aug 2009 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Czech_Luthor wrote:
No o podvodníky nejde, ale jistota je jistota ne? vsadim se, že většina lidí, kteří prohrajou a nevědí co se dělo předtim než přijdou, si to pak myslí. Taková prkotina dokáže nechutně zvrátit průběh bitvy

No myslím že většina boostu dele trvajících má nějaký graficky efekt a uživatele lektvaru jako třeba rychlost (což je skoro každý) vydrží tak akorát na jeden souboj.

Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'.
Mrtev

Val'Doren - Ochránce lesa V exilu

Reply with quote  

PostPosted: 14:06 30. Aug 2009 
Mistr
 Profile

Staci se vyspat a vsechny bonusy na postave zmizi.
A kdyz postava spi, tak se ji nad hlavou objevi ,,regeneruje,, coz
by jako dukaz mohlo poslouzit ne?
Mysleno v te arene.

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 3210 posts ]  Go to page Previous  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 214  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]