|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
CizaD
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:53 14. Jan 2010 |
|
|
Já jsem vyjádřil přání které je už v názvu topicu ..... CO VÁM NA THALII CHYBI?
Řešení je mnoho, přistoupilo se k tomuto opatření poté co jistý člověk to zneužíval, sám jsem tohle coby zloděj nezneužil tak proč to neudělat třeba tak že lidé kteří hrají zloděje a jsou ,,slušní,, nemají u sebe předmět který kompenzuje tento postih. Když bue zlobit přijde o něj. např.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:59 14. Jan 2010 |
|
|
K CizaD: Omlouvam se za nej, zrejme ho take postihla ta ,,vybusnost,, 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Agnoros
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:22 14. Jan 2010 |
|
|
CizaD wrote: Já jsem vyjádřil přání které je už v názvu topicu ..... CO VÁM NA THALII CHYBI?
Řešení je mnoho, přistoupilo se k tomuto opatření poté co jistý člověk to zneužíval, sám jsem tohle coby zloděj nezneužil tak proč to neudělat třeba tak že lidé kteří hrají zloděje a jsou ,,slušní,, nemají u sebe předmět který kompenzuje tento postih. Když bue zlobit přijde o něj. např. nebo udělat nějaky zachrany hod proti okradani např naslouchani a vsimavosti.. ze zaslechnete jak vam někdo šustivě vyndava měšec nebo si všimnete že mate cízí ruku v kapse na zadnici..  aspon by se tyhle featy ještě vice využily 
_________________ Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.
|
|
Top |
|
CizaD
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:18 14. Jan 2010 |
|
|
Agnoros wrote: CizaD wrote: Já jsem vyjádřil přání které je už v názvu topicu ..... CO VÁM NA THALII CHYBI?
Řešení je mnoho, přistoupilo se k tomuto opatření poté co jistý člověk to zneužíval, sám jsem tohle coby zloděj nezneužil tak proč to neudělat třeba tak že lidé kteří hrají zloděje a jsou ,,slušní,, nemají u sebe předmět který kompenzuje tento postih. Když bue zlobit přijde o něj. např. nebo udělat nějaky zachrany hod proti okradani např naslouchani a vsimavosti.. ze zaslechnete jak vam někdo šustivě vyndava měšec nebo si všimnete že mate cízí ruku v kapse na zadnici..  aspon by se tyhle featy ještě vice využily  Tak právě na to si hází zloděj když tě okrádá. Jestli ho při tom chytíš nebo ne. Když si nehodí tak ti to napíše ,,byl jsi okraden,, když uspěje nevíš nic. Nesnažím se teď řešit to co vytáhnout lze nebo nelze pouze to nějak vymyslet ten systém aby to bylo spravedlivé pro obě strany. Ale možná to bude na jinou diskuzi a ne pro tuto.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:22 14. Jan 2010 |
|
|
Je to obohacování o cizí majetek, já to k životu nepotřebuji a nechybí mi to.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:11 14. Jan 2010 |
|
|
innfra wrote: Je to obohacování o cizí majetek, já to k životu nepotřebuji a nechybí mi to. Souhlas, zloději mi vůbec nechybějí a jsem pro tresty useknutí ruky, v opakovaném případě i hlavy.
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Jose
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:45 14. Jan 2010 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
No když přehlidnu, že ste muj dotaz lehce zasklili, nešlo by to okrádání upravit tak, aby mu to třeba při prvnim uspěchu dalo náhodný předmět např nějaky drahokam? Čili, že by sice postavu okradl, ale ta věc by nebyla z jeho inventáře. Popř by při neuspěšnym hodu byl odhalen jako doted, popř by to vypsalo nejakou hlašku "chytil tě" a dostal by paralyzu, bo to byl si okraden, toho si v vypisu nikdo nevšimne. Ja vim budete řikat, že to neni možný aby ukradl něco co v invu postava nemá, ale copak tohle je reality show?
_________________ Ty si možná myslíš, že jsem ku%va. Jsem ku%va!
|
|
Top |
|
Miky
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:50 14. Jan 2010 |
|
|
Jose wrote: No když přehlidnu, že ste muj dotaz lehce zasklili, nešlo by to okrádání upravit tak, aby mu to třeba při prvnim uspěchu dalo náhodný předmět např nějaky drahokam? Čili, že by sice postavu okradl, ale ta věc by nebyla z jeho inventáře. Popř by při neuspěšnym hodu byl odhalen jako doted, popř by to vypsalo nejakou hlašku "chytil tě" a dostal by paralyzu, bo to byl si okraden, toho si v vypisu nikdo nevšimne. Ja vim budete řikat, že to neni možný aby ukradl něco co v invu postava nemá, ale copak tohle je reality show? Dost naivní  Velmi rychle by se našli chytráci, co by si takhle vzájemně "vylepšili rozpočet".
|
|
Top |
|
Agnoros
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:04 15. Jan 2010 |
|
|
monstera wrote: innfra wrote: Je to obohacování o cizí majetek, já to k životu nepotřebuji a nechybí mi to. Souhlas, zloději mi vůbec nechybějí a jsem pro tresty useknutí ruky, v opakovaném případě i hlavy. přidavam i svuj souhlas jsem převelice vděčen za to že ted dlí nad Thalii magicka ochrana před všemi lapky.. pozn: co povolit okradaní jen mimo města..? a ve městech by již zmíněná "magická" ochrana zůstala, bylo by to tak že zloději by okradali jako bandité .. kteří už na thalii jsou 
_________________ Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.
|
|
Top |
|
Jose
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:31 15. Jan 2010 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
No mozna, ale to by se dalo rict o vsem. Cokoliv clovek vytvori ma chyby.
Ps: A proc by si ten rozpocet nevylepsili? Od toho okradani je. Krom toho by mohl byt system porovnani lvlu. Takze low by videlal hodne na high a na opak.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:03 15. Jan 2010 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
zloděj je moje oblíbené povolání a ještě nikdy sem nevyužil okrádání.. vlastně jednou, ale okradený si mě všiml a okradl mě.. ale každopádně sem taky za, aby se sprovoznilo..
někdo snad už psal, ukrást předmět maximálně o dvou políčkách, nebude to zbran ani zbroj, skill okrádání se každym použitim sníží o pár bodů ( závyslosti na lvlech) a obnoví se až za nějaký čas, kde je problém? zamezí se luxování invu i častému používání této vlastnoti..
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Jose
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 01:57 16. Jan 2010 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Já nejsem pro ani proti. Neměl jsem se do toho vubec mychat 
|
|
Top |
|
Modrovousice
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:55 06. Feb 2010 |
|
|
Co mi na Thalii chybí?  Potřeba vylučovat... Návrh: když budete mít velkou potřebu, zpomalí vás to aby jste se nepoto  a když už to bude moc tak se poto a choroba. Už vidím toho bojovníka jak v jeskyni v zápalu bitvy křičí: "Musím čůrat!" No je to jen návrh  nevím jak složité to je naskriptit, ale je tu plno důležitějších věcí. Každopádně by se mi to moc líbilo hehe.
_________________ Earania Rastailo - profesionální servírka, pracovitá krejčová, ale hlavně Juanina kněžk. Ex-ředitelka sirotčince.
Rerithien Gweth - zrzavá elfkaa, bývalá žebračka, zámečnice a nynější umělkyně hledající práci
Směsice všelijakých postaviček, které hraju podle nálady.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:03 06. Feb 2010 |
|
|
Modrovousice wrote: Co mi na Thalii chybí?  Potřeba vylučovat... Návrh: když budete mít velkou potřebu, zpomalí vás to aby jste se nepoto  a když už to bude moc tak se poto a choroba. Už vidím toho bojovníka jak v jeskyni v zápalu bitvy křičí: "Musím čůrat!" No je to jen návrh  nevím jak složité to je naskriptit, ale je tu plno důležitějších věcí. Každopádně by se mi to moc líbilo hehe. To je snad len vtip ne?  Nebudeme z Thalie a z NWN predsa robit SIMS. A ked to chce niekto hrat v ramci RP, tak to moze aj bez systemu. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Alis
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:06 06. Feb 2010 |
|
|
Modrovousice wrote: Co mi na Thalii chybí?  Potřeba vylučovat... Návrh: když budete mít velkou potřebu, zpomalí vás to aby jste se nepoto  a když už to bude moc tak se poto a choroba. Už vidím toho bojovníka jak v jeskyni v zápalu bitvy křičí: "Musím čůrat!" No je to jen návrh  nevím jak složité to je naskriptit, ale je tu plno důležitějších věcí. Každopádně by se mi to moc líbilo hehe. chichi už vidim jak pujdem Ivorským lesíkem a na každém kroku bude na zemi ležet item *exkrement* 
|
|
Top |
|