|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Arsen
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 23:56 31. May 2010 |
|
|
to je fakt dřív vlastně padali i flašky chlastu :d
_________________ "Pak by te mohlo neco zabit a nemuselo by mit ani nahozene stinove zabiti..." "Tady nešlo o zabijeni někoho v AFK - jak jinak chceš napsat že ho chceš omráčit, vezmeš ho zbraní po hlave (zabiješ) "
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 09:33 01. Jun 2010 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jaktože už vlastně nepadaj?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 09:34 01. Jun 2010 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
kucik wrote: Jaktože už vlastně nepadaj? Oni někdy padali  ? No na povrchu za posledních několik týdnů/měsíců rozhodně ne  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 09:55 01. Jun 2010 |
|
|
Dodám, že chlast nepadá minimálne rok a pol  ani na povrchu ani v podtemne, čo som odskúšala
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:10 01. Jun 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
flašky nepadaj proto,že možná ještě před wipem nebo po wipu na to byl podán protest ,že je to kravina,aby tam byli flašky  aspon jestli mi paměť neklame
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:48 01. Jun 2010 |
|
|
Pajule wrote: flašky nepadaj proto,že možná ještě před wipem nebo po wipu na to byl podán protest ,že je to kravina,aby tam byli flašky  aspon jestli mi paměť neklame Představ si kostru, jak pije z flašky..... chachacha Když padaj zlatky, tak si chlast kup !!!
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:40 01. Jun 2010 |
|
|
kořinku já to vim,právě proto sem byla jedna z těch co to chtěli  aby to nepadalo,páč to bylo nelogistický
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:15 01. Jun 2010 |
|
|
|
Top |
|
Nayra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:31 03. Jun 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Ahoj, ahoj  Jsem tu nová a na úvod musím říct, že Thalie je úžasně rozsáhlá. Nicméně je tu jedna věc, co mi chybí. Moje postava celá šťastná naběhla do Karathy (městská ženská), dopracovala se až do šlechtické části (snobka) a chtěla jít do lázní (fiflena), jenže otevřela dveře a...? Nic! Normálně nikde nic... Žádné lázně. ^_^ Nejdřív se chci zeptat, jestli není jen chyba na mojí straně, že se tam kdo ví proč nemůžu dostat. A pokud není, tak... co lázně? Budou, budou? 
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 08:26 04. Jun 2010 |
|
|
nejsou už tak pět let  , slibujou se,ale vždycky je důležitější práce,aspon co vim já 
|
|
Top |
|
Nayra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 09:54 04. Jun 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
No pro mě jsou teda důležité dost!  Klidně je vytvořím i sama, když mi to někdo požehná a hlavně dovolí  )
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 09:58 04. Jun 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
kdyz bude hezka lokace, tak vzdy je pro ni na Thalii misto. Vsechno co na Thalii je, si udelali hraci pro sebe.. a z nadseni. nedelame to za zadnym vydelkem nebo honenim ega: Ja sem WB a kdo je vic Takez tak.. urcite bych doporucoval se dohodnout o tom s Caironem a stahni si aktualni WB modul, a zkus to delat v nem, aby bylo mozne tam vkladat tisice novych predmetu, ktere zakladni NWN neumi. Zkusim ti dat pristup i do WB pro zacatecniky, tam jsou nejake drobne rady pro tvorbu na Thalii.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Nayra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:02 04. Jun 2010 |
|
 |
Nováček |
|
|
Jé, tak jo  Budu makat jako ďas. Chudák moje postava už začíná zapáchat...
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:09 04. Jun 2010 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:27 04. Jun 2010 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Nalkanar wrote: To by zas takovej probém nebyl... a jak by se ti to líbilo, kdyby si dal : použít a vybral by sis z více melodií pomocí rozhovoru ??? Nebo by každá loutna hrála jinou píseň, ale zase by se nevybírala z menu, takže by to neSPAMovalo rozhovory ostatních Kdyžtak si stáhni WB modul, udělej v něm lokaci, dej umístit zvuk, přidat zvuk a tam jsou napsané názvy hudeb a pak udělej pro mě tabulku: "Píseň tuláka" "ac_pisen021" (oznaceni melodie podle NWN presne , dodrzovat carky, mezery atd..) "Píseň zpěvná" "av_song23" a já s tím něco zkusím udělat...
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|