|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Shaman88
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 20:25 14. Dec 2012 |
|
|
J.F.Payne wrote: Mně vaděj postavy eviláků, kteří lognou jednou za měsíc, něco provedou, a pak zas třeba měsíc nelognou, takže je z principu nemožný je nějak chytit... A ty se jim divíš? Kdyby logovali často tak je paladini upálí....
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 20:28 14. Dec 2012 |
|
|
Nebo oni popraví paladiny, kdo ví.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:37 14. Dec 2012 |
|
|
J.F.Payne wrote: Mně vaděj postavy eviláků, kteří lognou jednou za měsíc, něco provedou, a pak zas třeba měsíc nelognou, takže je z principu nemožný je nějak chytit... Proč by ne? Pokud bych někoho lovil, tak ho budu lovit i přesto, že není loglý ve hře... Já třeba po jisté diskuzi ztratil zájem se logovat do hry a konečně jsem se vydal okoštovat co nabízí SWTOR. Možná se zas lognu zítra do vězení, ale uvidím... není chuť hrát, jestli mě někdo chce do hry, tak mi PMkněte a lognu se 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:42 14. Dec 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
innfra wrote: Proč by ne? Pokud bych někoho lovil, tak ho budu lovit i přesto, že není loglý ve hře... No ale v tom případě ho prostě není skoro šance chytit. Naproti tomu evilák má šancí spoustu. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 23:54 14. Dec 2012 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Hráči které dvacetkrát upozorníte, že porušují pravidla... Příště nikoho neupozorňuju...
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 00:03 15. Dec 2012 |
|
|
karolina wrote: Hráči které dvacetkrát upozorníte, že porušují pravidla... Příště nikoho neupozorňuju... Jaké pravidla?
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 08:33 15. Dec 2012 |
|
|
innfra wrote: Proč by ne? Pokud bych někoho lovil, tak ho budu lovit i přesto, že není loglý ve hře...
Já vím, že to zní idiotsky, ale i když nejsou hledaní ve hře, tak je hledám. A nic to nemění na mé (ne)šanci je chytit...
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 11:03 15. Dec 2012 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Jono, s tim souhlasim
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 11:52 15. Dec 2012 |
|
|
hehe, tak to jsme tři 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:07 15. Dec 2012 |
|
|
Shaman88 wrote: karolina wrote: Hráči které dvacetkrát upozorníte, že porušují pravidla... Příště nikoho neupozorňuju... Jaké pravidla? Vyhazování kůží a itemů co najdeš při lootu a nevejdou se ti do invu.
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:08 15. Dec 2012 |
|
|
slencak wrote: Shaman88 wrote: karolina wrote: Hráči které dvacetkrát upozorníte, že porušují pravidla... Příště nikoho neupozorňuju... Jaké pravidla? Vyhazování kůží a itemů co najdeš při lootu a nevejdou se ti do invu. Za to bych banoval... pěkně 3 denním banem protože to způsobuje lagy na serveru...
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:15 15. Dec 2012 |
|
|
Když pominu RP stránku věci, jako by byl takový problém nosit lopatu - váží to půl libry.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:22 15. Dec 2012 |
|
|
Caehan wrote: Když pominu RP stránku věci, jako by byl takový problém nosit lopatu - váží to půl libry. Přesně. Navíc nikdo nikomu nebrání v tom, aby za postavu pro přebytečné věci třeba vyhrabal jámu do hlíny rukama. Nemusí nijak složitě popisovat, kde najednou sebral(a) lopatu.  Stejně tak jde využít stávající inventáře v dungeonech a když už někdo jde creepit a neví, kam s haraburdím navíc, má ho odložit do některé z vybrakovaných beden.
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:46 15. Dec 2012 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Tak první věc co mě napadne, když nemám místo tak sakra nestahuju.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:59 15. Dec 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
karolina wrote: Tak první věc co mě napadne, když nemám místo tak sakra nestahuju. Asi si chtěl někdo "nahonit skill". 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|