|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 11:39 16. Dec 2012 |
|
|
Nelíbí se mi, že chybí zákoníky práva. Nelíbí se mi, že některé postavy ožívají a jiné ne. Nelíbí se mi, že RP se o něco snažím, ale stejně to nemá smysl protože je o mě už rozhodnuto. Nelíbí se mi, že s paladiny zmizel starý trestní řád!
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 11:45 16. Dec 2012 |
|
|
innfra wrote: Nelíbí se mi, že chybí zákoníky práva. Nelíbí se mi, že některé postavy ožívají a jiné ne. Nelíbí se mi, že RP se o něco snažím, ale stejně to nemá smysl protože je o mě už rozhodnuto. Nelíbí se mi, že s paladiny zmizel starý trestní řád! 1 - sepiš to a zkus to protlačit, aby to někde viselo veřejně 2 - s tím holt těžko něco naděláš 3 - *pokrčí rameny* 4 - není problém to změnit ne?
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:35 16. Dec 2012 |
|
|
Vadí mi ztotožňování hráčského "já" a postavy. Není dobré plést si tyhle identity a sice je fajn vžít se do role se vším všudy, navíc je to snazší a rychlejší psát "já" namísto "má postava", ale jakmile člověk odlogne ze hry, postavičku by měl nechat na Thalii.
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:35 16. Dec 2012 |
|
|
Přestaňte vynášet IC info na fórum. Řešte to laskavě po PM.
Edit: Promazáno.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:42 16. Dec 2012 |
|
|
Ja si myslím, že sa tu pokojne o IC veciach môže vyprávať, aj tak o tom všetci vedia, aj všetci hráči  v podstate to je len verejné prediskutovanie, nie vynášanie (ako sa môže vynášať niečo o čom každý vie?)
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:52 16. Dec 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
jachyra wrote: Ja si myslím, že sa tu pokojne o IC veciach môže vyprávať, aj tak o tom všetci vedia, aj všetci hráči  v podstate to je len verejné prediskutovanie, nie vynášanie (ako sa môže vynášať niečo o čom každý vie?) Just kidding? Takže když víme, že všichni (ti druzí  ) kradou, ačkoli se to nesmí, budeme krást (my  ) taky, protože to dělají i ti okolo?  Whaou-u!!  Respekt!
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:54 16. Dec 2012 |
|
|
KaTo wrote: jachyra wrote: Ja si myslím, že sa tu pokojne o IC veciach môže vyprávať, aj tak o tom všetci vedia, aj všetci hráči  v podstate to je len verejné prediskutovanie, nie vynášanie (ako sa môže vynášať niečo o čom každý vie?) Just kidding? Takže když víme, že všichni (ti druzí  ) kradou, ačkoli se to nesmí, budeme krást (my  ) taky, protože to dělají i ti okolo?  Whaou-u!!  Respekt! woho ja o voze ty o koze, no, ja viem, že nechápeš, ale tak ... myslím, že ti to niekto vysvetlí 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:03 16. Dec 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
jachyra wrote: woho ja o voze ty o koze, no, ja viem, že nechápeš, ale tak ... myslím, že ti to niekto vysvetlí  Nápodobně  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:09 16. Dec 2012 |
|
|
Nehnevaj, lebo ťa zase oslintám. *vycerí tesáky, z ktorých jej odkvapne kyselinová slina*
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:13 16. Dec 2012 |
|
|
Trestní zákoník nevymizel a Johannes se od něj nikdy neodchýlil. O právu karathského království chystám rozsáhlou přednášku, takže snad vše alespoň dodatečně pochopíte (mířeno hlavně innfrovi).
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:14 16. Dec 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Naprosto nechápu, co se řešilo. Přiznání se z činu úkladné (připravované) vraždy = oběšení (ano, i to samo o sobě stačí). Inkvizitorovo slovo stačí jako důkaz a argument. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:18 16. Dec 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Aulus wrote: Naprosto nechápu, co se řešilo. Přiznání se z činu úkladné (připravované) vraždy = oběšení (ano, i to samo o sobě stačí). Inkvizitorovo slovo stačí jako důkaz a argument.  Pod tohle se vyjímečně podepíšu, ve své době stačilo v Evropě i inkvizitorovo nevyřčené přání..... 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 14:35 17. Dec 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
innfra wrote: Nelíbí se mi, že chybí zákoníky práva. Nelíbí se mi, že některé postavy ožívají a jiné ne. Nelíbí se mi, že RP se o něco snažím, ale stejně to nemá smysl protože je o mě už rozhodnuto. Nelíbí se mi, že s paladiny zmizel starý trestní řád! 1. Karatha je založená na jiném právním principu, než ČR. Buď to můžeš zkusit změnit, nebo se s tim musíš srovnat. 2. Obecný nicneříkající povzdech na který ti můžu říct leda že nemá smys se snažit o nesmyslné věci. 3. Jaký prosimtě?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 02:09 18. Dec 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
innfra wrote: Nelíbí se mi, že chybí zákoníky práva. O zákonech a jejich výkonu bude mít Johann ve hře přednášku, tak se to snad na ní vyjasní. Nicméně nerozumím tomu, jak se to týká zrovna případu tvé postavy. innfra wrote: Nelíbí se mi, že některé postavy ožívají a jiné ne. A mi se nelíbí, když někdo porušuje domluvu s DM a základní principy udělování permky. Navíc na to byl upozorněn, ví to a ještě to tu znova rozpiplává. innfra wrote: Nelíbí se mi, že RP se o něco snažím, ale stejně to nemá smysl protože je o mě už rozhodnuto. Nic není na sto procent rozhodnuto dopředu. Pokud si to myslíš, je něco špatně. A je rozdíl mezi rozhodnutím postav, zákona a skutečným dějem ve hře. innfra wrote: Nelíbí se mi, že s paladiny zmizel starý trestní řád! Nevím, o jakém trestním řádu mluvíš, ale myslím, že v tomto případě by to opět nic moc nezměnilo. Já chápu, že vládne nespokojenost, ale měl jsem za to, že jsme si to už vyjasnili. Případné námitky, které by zaváněly vynášením informací ze hry, piš raději mi do PM. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 11:52 18. Dec 2012 |
|
|
Permka byla, je a bude prasečina nejhrubšího zrna. Toť zase můj názor.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|