|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:25 12. Oct 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Kucik sedi doma s chripkou, tak se rejpe v toolu 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Manas
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:38 13. Oct 2009 |
|
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 06:42 13. Oct 2009 |
|
|
Manas wrote: Diky DM Cairon za to ze byl v pul jedny rano ve hre  No mě je jasné co ho tak dlouho drželo ve hře S tím souvisí mé poděkování za úpravu pokojů a postelí v Ivoře. Je to moc pěkné a užitečné  . A největší sranda je že den před úpravou sme si o téhle možnosti tellovali s pilnikem Díkas
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Cairon
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:36 13. Oct 2009 |
|
|
Chci poděkovat všem co měli včera trpělivost a dokázali s problémy počkat až na ně dojde řada , včera to byl totiž zas jeden z těch na komplikace úrodných dní. Tím to se chci i omlouvit všem hráčům co se namotali do questů okolo deníku , že to nešlapalo na 100% i když jsem se snažil být u všech třech družin najednou , ale nebojte se v dalším kole si Vás vychutnám o to víc 
_________________ " Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:45 13. Oct 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
dík caironovi (a take kucikovi  ) za denikovy quest
_________________ nwn
|
|
Top |
|
Lorelei
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:11 13. Oct 2009 |
|
|
Také chci moc poděkovat Caironovi za včerejší Q a teším se na jeho dokončení. Opravdu se mi moc líbil a také chci poděkovat všem ze skupiny. Bylo to super... JO a ještě děkuji tomu kdo udělal a předělal ty nádherné nové lokace kolem Ivory. Jsou moc pěkně a konečně nějaká změna a něco dalšího pořádného.
|
|
Top |
|
Reni
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:34 13. Oct 2009 |
|
|
Taky moc díky. Nevěřila bych, že se moje postava náhodou připlaee k událostem, které jí přinesou na dosah ruky vysněný objev. 
_________________ Právě probíhá lovecká sezóna trpaslíků. Přines mi důkaz o smrti téhle bestie a vyplatím ti tučnou odměnu. ~ Gil-tas Lemie († 5. 11. 1530 kdesi v podtemnu pri obrane svych pratel) Takže já se postarám o pasti a zámky, ty o kouzla a on sbírá loot. A co ona? Ona má kladivo. - Zarunga
|
|
Top |
|
Cairon
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:10 14. Oct 2009 |
|
|
Děkuji za pochvalu nových lokací. A jako DM chci poděkovat Kucikovi za tu novou hračku...díky té hůlce jsem dnes pár postavám připravil zajímavá překvapení Tím zdravím a děkuji hráčům postav které potkali : Vodního pavouka , Tichého skřetího zvěda , Umučenou duši Syntha Laneral a Hladové klíště Potřeboval jsem pokusné myšky... snad Vás ty questíky moc neboleli... 
_________________ " Je skutečně úžasné , co všechno lidé udělají , když jim to dostatečně důrazně zakážete. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
" Za každý zločin musí být někdo potrestán. Je-li to pachatel , tím lépe. " Lord Vetinari , Patricij Ankh-Morporku
|
|
Top |
|
bigbull666
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:32 14. Oct 2009 |
|
|
Zlaticko Cairon mi uz asi 5x vratil veci o ktere jsem prisel kvuli padum modulu. Straaaasne moc dekuju a doufam, ze tentokrat uz ty chranice konecne usiju driv nez to zas padne...
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:17 16. Oct 2009 |
|
 |
Pomocník |
|
|
dik caironovi za dnesni Q
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
Freddy
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:18 16. Oct 2009 |
|
|
Chtěl bych poděkovat Caironovi za jeho dnešní "ostrý" nástup v dnešním Questu ze Strážným golemem ve Staré věži . Jen díky mentální duchaplnosti ČížyD hrajícího Rýšu Všetečku nedošlo k masakru osmi postav hned na začátku tohoto na hádanky a logiku zaměřeného Questu Neboli rekordu DM Kill 8 postav za 5 minut U sesutí Asshena k zemi a pootočení golema na další postavu jsem se fakt děsil 
_________________ Šermína Prstokládková
BON PARI Filled hard boiled candy with fruit flavours.
|
|
Top |
|
Danseur
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:27 16. Oct 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Freddy wrote: Chtěl bych poděkovat Caironovi za jeho dnešní "ostrý" nástup v dnešním Questu ze Strážným golemem ve Staré věži . Jen díky mentální duchaplnosti ČížyD hrajícího Rýšu Všetečku nedošlo k masakru osmi postav hned na začátku tohoto na hádanky a logiku zaměřeného Questu Neboli rekordu DM Kill 8 postav za 5 minut U sesutí Asshena k zemi a pootočení golema na další postavu jsem se fakt děsil  Pod tohle bych se podepsal. Jen bych chtěl říct, že jsem byl asi stejně jako Cairon zklamaný, že hned druhá hádanka byla uhádnuta. Lepší by bylo ještě pár těl na podlaze a nejlepší kdyby se to zastavilo těsně předemnou  )
_________________ Fuko - Na první pohled dobrácký, však lehce velkohubý půlčík, dobrý obchodník a mistr práce na koze. Svou skutečnou identitu však poodhaluje v temných uličkách Karathy a za chladných nocí v dorenském lese..
|
|
Top |
|
Lorelei
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:30 16. Oct 2009 |
|
|
Já taky Caironovi děkuji za pěkný Q. Pěkně jsme si v praci zahrál 
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:55 16. Oct 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
pod DM-chválu to Questu se podepíšu taky  ...
_________________ nwn
|
|
Top |
|
bigbull666
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:08 17. Oct 2009 |
|
|
Mozna to nekomu prijde jako banalita, ale... Musim podekovat Esu a Ghorinovi za dnesni RP v dilnach. Fakt jsem se pobavil a dokonce jsem se kvuli tomu cca na hodinku odtrh od kovadliny a to uz je co rict (na me).
|
|
Top |
|