|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:03 07. Nov 2009 |
|
|
Připojuji se k poděkování za tuhle vydařenou akci z arény. Velký dík zvlášť Caironovi za to, jak to oživil NPC a kolik si s tím dal práce... Je tam pak pocit z toho, že i dění v aréně skutečně nějak zapadá do rp dění ve světě.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:09 07. Nov 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Jop jop taky diky...byla to pekna akcicka...a pak na konci pokec s Lacarantem a Canisovou...pro Atroria to byla cest osobne mluvit s Lacarantem:D Jinac stim sirotcincem bude co? sel sem do chudinske ctvrti a nasel leseni ale nikde zande deti jen zebraci:D
To damian: ty zakernej bastarde takhle mi kosnout muji osobni chodici lekarnu(Caniu) to ti nezapomenu:D Samozrejme diky taktez patri Nienovi,Canie a Febriliovel za to ze tam semnou sly jako particka a snazily se pomoci i kdyz vzhledem kjejim lvlum to moc nepomohlo i tak sem se skvele bavil a za to jim diky...doufam ze priste zas se nejak dohodnem:)
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
Danseur
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:47 07. Nov 2009 |
|
 |
Nováček |
|
|
Já bych taky rád poděkoval, ale bohužel jsem se nemohl zůčastnit a provádět tak svoje zákeřnosti a zlomyslnosti. Nezbývá než doufat, že se podobná akce bude zas opakovat.
_________________ Fuko - Na první pohled dobrácký, však lehce velkohubý půlčík, dobrý obchodník a mistr práce na koze. Svou skutečnou identitu však poodhaluje v temných uličkách Karathy a za chladných nocí v dorenském lese..
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:23 07. Nov 2009 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Zdravim jelikož tu na čas neurčitý končím rád bych podekoval většině hraču za krasny RP vim že mě valná většina nemusela za me tel naražky a nadavky za to se omlouvam 100% bych chtel podekovat taktež DMkum kteři mi pomohly a dávaly další a další šance a 100% nechci podekovat koře ktery RP moc nejde ...... chci podekovat taktež Zoe s kterou semsi trocha ty hry užil a děkuji jí za pomoc dale Salífovy a simonovy kteří mi pomohly hodně do začatku a pajuli a Esu za rady ktery mi davaly a pomahali mi s hrou i přesto že jsme si nepadly do oka dale Ghorinovy a bersovy s nimiž jsme si užil vela srandy po tellu aneb jak zabijeme berserkaa všem ostatnim snimiž jsme se potkaly ve hře zatim doufam že se vám povede možná začnu hrat za par měsicu zase a možna už ne  to se uvidí janeplanuji takže nevím dnešním dnem končim byli to hezky chvilky a za to jsem rad:) a ještě jendou se omlouvam za hrubost po tellu  Končim zde protože nema mskym hrat což mě kapanek mrzi snažil jsem se nafouknout server a pridal k nemu 123 ldii z UO ktere znam snad se nekdo znich ukaže a tenhle server se zaplni hračenma a DM budou vice aktivni  preju hodne stesti do herniho zivota a se slovy jenž se louči Arny ...... Namarie*uklonil se*
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:13 07. Nov 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Bezte se hadat na piskoviste. Tady to nikoho nezajima.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:34 08. Nov 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Diky hraci Mecada s postavou Nizzre...krasne podanej pribeh stvoreni..bavilo mne to a moc dekuju.)
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
Garett
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:52 08. Nov 2009 |
|
|
Chtel bych podekovat DM Ravangornovi, Grrgovi a Gemlimu za sraz crafteru a za prestehovani pak lavicek a polstaru do podtemnacky dilny, aspon si maj praci zmozeni drowove kde odpocinout:)
_________________ Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar Jalamyn - uznavany sperkar podtemna Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku a par dalsich...
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:51 08. Nov 2009 |
|
|
Diky za dnesni boj s podtemnem. Nakoplo mne to. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:18 08. Nov 2009 |
|
|
díky Bersovi a jeho sebrance že rozhýbali povrch, i když...spíš ho nakopali a vydrancovali 
_________________ Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:48 08. Nov 2009 |
|
|
Chtěl bych poděkovat, všem se kterými jsem dnes hrál, bylo to super. Rád bych se omluvil Esuliams, za to, že jsem jí zabil, nečekal jsem, že se situace vyhrotí natolik a dopadne to, tak jak to dopadlo, jsem dosti přkvapen, že někdo sebral odvahu se postavit černejm 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:07 08. Nov 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Ja bych rad podekoval hraci Sandra z truhly. Ty jeji reakce ne nezivouci bytosti jsou fakt skvele a dobre se u toho bavim kdyz ji mam ve sve blizkosti. Fakt dobra hra. Hodne dobre zahrana. Diky.
|
|
Top |
|
Garett
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:53 09. Nov 2009 |
|
|
Taky chci podekovat vsem podtemnakum co se zucastnili akce na povrchu i tem ktery sme tam potkali, aspon vime se povch snazi branit svoje uzemi, i kdyz v noci nemaj venku co delat 
_________________ Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar Jalamyn - uznavany sperkar podtemna Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku a par dalsich...
|
|
Top |
|
Urlraen
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:06 09. Nov 2009 |
|
|
Taky se připojim k poděkování hráčům zúčastněným noční bitky  moc se mi to líbilo. Někteří lezou i v noci ven, horší že po jednom  .
_________________ Urlraen Zau'ndar - Vůdce klanu Zau'ndar.
Hladový pes loví nejlíp. Drowí mysl
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:47 09. Nov 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Hehe no byla sranda. To shánění posil, vytváření jednotky na farmách a následný výjezd na rozcestí kde vy jste už nebyli. Bo a pak velká bitka, no drsné no. Už jsem jednoho sviňáka málem měl, kdyby tam zrovna neběžel Bers. Takže díky všem, pěkné zpestření. (i když pro ty co prolézali podsvětí asi ne tak moc ideální)
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:25 09. Nov 2009 |
|
|
Garett wrote: Taky chci podekovat vsem podtemnakum co se zucastnili akce na povrchu i tem ktery sme tam potkali, aspon vime se povch snazi branit svoje uzemi, i kdyz v noci nemaj venku co delat  No jo. Lepsi branit si uzemi, byt nepripraveni a bez domluvy a padnout, nez vas tam nechat beztrestne pobihat a loupit a krast nam zensky.  Kazdopadne jeste jednou diky...
|
|
Top |
|