|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:22 15. Nov 2009 |
|
|
Děkuji za pěkný soud, moc se mi to líbilo.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:50 15. Nov 2009 |
|
|
Také moc děkuji za soud, velmi poučné... bylo to hodně dobře udělané. přidala jsem do IC sekce pár screenů.
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:51 15. Nov 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
jojo super soud byl...ale specialni diky Saskovy...vyroky jako Sem nevinej jako Carcarot ...nebo chrante Sasky ci snad snazeni se procpat pres Bua se slovy ze po sadlu by to melo klouzat byly fakt huste 
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:54 17. Nov 2009 |
|
|
Rád bych poděkoval LDamian ( BU ) za nečekaný odchyt v dílně, velice mě překvapil a bylo to velice vydařené 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:01 17. Nov 2009 |
|
|
Taky dekuji. Svou roli jsi zahral velmi dobre a bavilo mne to. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:30 17. Nov 2009 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Chci také poděkovat za naprosto skvěle zahraný soudní proces se vším všudy.Teď to srovnávám s jednou na jiným serveru zažitým a musím smeknout před organizací a vším kolem. Šasek byl naprosto dokonalej  jak tak vymrsknul ten verš o těch geniálních dětech mě dostalo Dále děkuji všem co se v mém případu angažovali a byli schopni udělat tolik co nikdo jiný pro mě ve hře neudělal.Jistě víte koho myslím netřeba jmenovat. Ps: jestli si tohle přečtete i VY poškození napište mi PM ať vím komu vůbec zaplatit odstupné 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Esuliams
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:34 17. Nov 2009 |
|
|
Děkujeme tvůrci Vlčí jeskyně. Takhle bezvadně udělanej a těžkej dung jsme dlouho nešli. Velekněz vlkodlaků i První z prastarých... vážně paráda. Esu a Lens
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:24 19. Nov 2009 |
|
|
Děkuji všem za dnešní hru.
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
artaxas
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:25 20. Nov 2009 |
|
|
Díky ZACHYMU, orcbutcherovi, Ravangornovi a jestli tam byl ještě nějaký DM tak jemu taky. Parádní akce při chytání revolucionáře - teda v téhle chvíli už rebela  .
_________________ Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:02 21. Nov 2009 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Dekuji Zoe, Caironovi a Feb za tu prehlidku byla fakt vydarena a ac nerad utracim sve tezce nasetrene prasule tak mne to RP dohnalo tak ze sem musel do banky a par satu koupit:D A hrozne se mi libilo to zvysovani nabidek  byla to sranda koukat jak tam ty sumy rostou a zvysuji se:D Bouzel nejsem tolik movitej a dal sem si limit to 26K coz sem splnil:D sem zvedavej kdy Feb predvede to spodni pradlo Artikovy:D .D Ji taky patri dik za hru moc mne to sni bavi:)
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:07 21. Nov 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
po dlouhé době to nějak skloubim  mooooooc děkuju za přehlídku,bylo to fakt moc pěkné a vydařené...Jen mít ty zlatáčky a taky děkujů Azurovkám s kterýma tedka trávím hodně času a je to sranda 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:52 21. Nov 2009 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
jj pekna akce hlavne ten napad,nevim ci byl,ale byl skvelej,jen tak dal diky,bavila jsem se ps-ty saticky mi udelali moc radost,nejen ze byli darem,ale jedny z nich byli dokonce od samotne baronky! obdivuju ty,co se hodiny stourali v toolu ci u barvire 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
Necrooo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:03 21. Nov 2009 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Taky bych chtel podekovat Dm i hracum co se tyce te modni prehlidky. Fakt to bylo dost dobry. Krasne zahrany a doufam ze se bude i opakovati. Priste si vemu vic kulatych sebou  .. abych mohl kazde zene v síni koupit jedny šaty 
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 03:06 21. Nov 2009 |
|
|
Děkuji všem za skvělou hru, pěkně jsem se bavil, možná možná se podívám i na ten ples, jestli tam proklouznu 
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Agnoros
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:02 21. Nov 2009 |
|
|
Febrilioviel: Zdravím Vás, taktéže musím veškerému osazentsvu na přehlídce módní ohromně poděkovati zvláště ... panu Artoriovi , (od kterého jsem dostala dvoje skvostné šaty, v nichž mě měl již to štěstí spatřiti), dále slečně Zoe mistrné návrhářce, od které jsem téměř neočekávala, že jako okřídlenkyně dokáže vytvořiti tak svůdné a smyslné oděvy, v neposlední řadi chci poděkovati mé kolegyni Ninde, která si bohužel kvuli nevolnosti tuto akci moc neužila, a nakonec bych chtěla poděkovat panu Peruppimu , sličné dračici Arii a Meg která mne občas natolik znechutila svým chováním, že mne to nevšedně pobavilo.
Děkuji
s přáním příjemného dne Febrilioviel Dy'nelamne
_________________ Qevorlos de Findeliarn Jest mág dobrého srdce, které ustupuje jeho chtíči po nesmrtelnosti. Taktéže jest vychovatelem a učitelem etiky v sirotčinci karathském.
Znuděn bojem mezi dobrem a zlem. Zcela nad těmito rozpory povznesen
magie neni černa ani bila, stejně jako svět není černobílý .. dělí se jen podle toho jak ji využijete
Febrilioviel Dy'nelamne Čarodějka z řádu azurových mágů.
|
|
Top |
|