|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
rosnicka
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 16:56 09. Oct 2011 |
|
|
sakra, takze se nemuzu vydat na vypravu bez toho abych nekde zustala v noci sama. no alespon ze to vim, takze vyrazit brzy rano a do setmeni se dostat do bezpecneho mista. diky
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 17:00 09. Oct 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
rosnicka wrote: sakra, takze se nemuzu vydat na vypravu bez toho abych nekde zustala v noci sama. no alespon ze to vim, takze vyrazit brzy rano a do setmeni se dostat do bezpecneho mista. diky No ohniště je na spánek = spi v noci ve městě, ráno vyrážej, večer se vracej.. jednoduché ne?
_________________ .
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 17:03 09. Oct 2011 |
|
|
rozkaz  nerada bych se dostala do sparu nejake potvory. pred temi skrytymi zlymi stejne nejsem chranena ani ve dne.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 21:59 09. Oct 2011 |
|
|
Ještě mě napadlo - existují učitelé prestige classu Harper scout (Zvěd harfeníků)? Nechci vědět kde, pouze zda vůbec jsou.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 22:24 09. Oct 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Konkrétně harped scout existuje.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 11:41 10. Oct 2011 |
|
|
rosnicka wrote: Pokud musí Tvá postava přečkat noc mimo město (např. u ohniště), doporučuji vyspat se u ohniště, ještě dokud je světlo, pak vylézt na nějaký kopec, zalézt do dolíku daleko od cest, sundat si všechno, co svítí (prsteny, róby světla apod.) a být tam zticha. Sedět u zapáleného ohniště u cesty je jako volat do krajiny "Drowové, tady jsem!" Drowové sice vidí ve tmě, ale většinou se nevyžívají ve šplhání po horách a nevidí za roh (když hráč stiskne Tab, někdy vidí za roh, ale proti tomu je zase obrana omezený dohled ve hře) a pravděpodobnost, že polezou do odlehlých dolíků, kde nic není a nikam tudy nedojdou, je malá. Spíš je šance, že tam vleze nějaké zvíře, ale na to musí být dobrodruh připravený a bdělý a zvířata nejsou tak nebezpečná jako drowové.
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 12:53 10. Oct 2011 |
|
|
dobrá rada nad zlato, tohle je uzitecne vedet. co ja bych bez vas delala? 
|
|
Top |
|
Maya
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 12:58 10. Oct 2011 |
|
|
davidsoft wrote: ..... ale na to musí být dobrodruh připravený a bdělý a zvířata nejsou tak nebezpečná jako drowové. Takový pekelně nas*raný jezevec si strčí všechny drowy do kapsy co se nebezpečnosti týče! Abych nebyla OT: Existuje pár tábořišť, kam si prostě drowové a zlouni nezajdou, protože je tak malá šance a je to přes pár přechodů, že se jim prostě nevyplatí si tam zajít jen na čumendu. Z 90% chycení jsou to vytipovaná místa, kam hráči chodí a těm je potřeba se v noci vyhýbat... (Blízko Ivory, mobové pro lvl 0-15 lvl atp) Pokud ale tedy není jiná možnost a musíš venku prostě tu noc přečkat, vyhýbej se cestám a komunikacím, aneb jak řekl Šmajdalf: "Cestuj jen vedne a mimo cesty"
_________________ _______________________________________________ "Dejte muži volnou ruku - a najdete ji někde na sobě." - Mae Westová
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 13:00 10. Oct 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 13:08 10. Oct 2011 |
|
|
Maya wrote: davidsoft wrote: ..... ale na to musí být dobrodruh připravený a bdělý a zvířata nejsou tak nebezpečná jako drowové. Takový pekelně nas*raný jezevec si strčí všechny drowy do kapsy co se nebezpečnosti týče! Abych nebyla OT: Existuje pár tábořišť, kam si prostě drowové a zlouni nezajdou, protože je tak malá šance a je to přes pár přechodů, že se jim prostě nevyplatí si tam zajít jen na čumendu. Z 90% chycení jsou to vytipovaná místa, kam hráči chodí a těm je potřeba se v noci vyhýbat... (Blízko Ivory, mobové pro lvl 0-15 lvl atp) Pokud ale tedy není jiná možnost a musíš venku prostě tu noc přečkat, vyhýbej se cestám a komunikacím, aneb jak řekl Šmajdalf: "Cestuj jen vedne a mimo cesty" kdyby jen jezevec, hodlam prochazet hory, doly, dlouhy les hihi a nevim jak budu stihat se vratit a s klasickou zenskou orientaci mam obavy ze se nekde ztratim a pak nemuzu zadat po nekom aby me sel zachranit a vyvest z lesa.nastartovat nozicky na rychly uprk pred temi na koho zatim nestacim a ze jich je. je velka skoda ze nezustavaji spendliky v minimapach coz by se nekdy hodilo, vlezu tam a podivam se..jo tady je tohle a ejhle vim kde jsem a ze mam jit tudy nebo radsi jinudy. ono kdyz se utika v noci a jsem klasicky pripad co neumi se pohybovat klavesnici ( statecne se to na stara kolena ucim ) tak se proste obcas ztratim, uz jen tim ze bezim na druhou stranu, nebo udelam chybku a roztoci se mi mapa a ja jsem pak v haji  a vsem fakt diky za rady
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 20:26 10. Oct 2011 |
|
|
G-ladiator wrote: V reakci na diskusi ohledně cenové kategorie hostince U Racka - kolik peněz vydělá za rok sedlák/řemeslník/stráž/zeman atd. za rok? Dovolím si tady bumpnout svůj dotaz 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 22:53 10. Oct 2011 |
|
|
To raději nechtěj vědět. 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 23:41 10. Oct 2011 |
|
|
No, já to vědět chci, proto se ptám 
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 00:52 11. Oct 2011 |
|
|
KaTo wrote: ja ho pouzivam, ale problem je v tom ze najdes napsane to ze muzes u ohniste se vyspat, coz se bere jako bezpecne misto, ale nikde neni ze to neni bezpecne v noci. a nerikej ze se to nebude hodit nekomu uplne novemu? 
|
|
Top |
|
Elverin
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 14:37 12. Oct 2011 |
|
|
V noci je to kdekoliv za zdmi osidleni nebezpecne. A nekdy i uvnitr 
_________________ Elverin z rodu Darwolf - Všechno ví, všechno zná, všude byla dvakrát, za moře vidí a klíče má i od lesa
|
|
Top |
|