|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Derken-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 11:39 25. Nov 2013 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
.
Attachments: |

Bez názvu.jpg [ 125.78 KiB | Viewed 3618 times ]
|
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:43 25. Nov 2013 |
|
|
Aha tak asi byla chybka v mých cep hakoch, páč já ty podstavce neviděl: Jsem přehrál haky a pohoda vidím. 
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 01:07 29. Nov 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 05:48 29. Nov 2013 |
|
Joined: 14:04 24. Jul 2011 Posts: 525 Location: In your mind
|
pravda něco podobneho jsem taky narazil chytlo mě to za ocas a odtahlo to nevěřiciho do kostela kde ho to donutilo se pomodlit 
_________________ Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 07:23 29. Nov 2013 |
|
|
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 18:21 30. Nov 2013 |
|
|
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 18:24 30. Nov 2013 |
|
|
Strom rostouci s pařezu a zaroveň levitujici celkem jsme se nad timto zasmaly bylo to mam dojem v Ivorskem lesiku možna by to chtělo třeba předělat 
_________________ Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 18:29 30. Nov 2013 |
|
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 18:30 30. Nov 2013 |
|
|
 Chudak přehlednul obchodnika už to řešime na TS 
|
|
Top |
|
Kathermara
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:16 30. Nov 2013 |
|
|
Už dvakrát mě dostalo, jak padl server, zatímco jsem byla u barvíře a logla jsem se nahá a šaty mi barvíř nevrátil. Díky bohům za ty druhé šaty v inventáři xD
_________________ Chaotic Evil Mistress
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu Valindra - bardka ze Sluneční říše
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:19 30. Nov 2013 |
|
|
Kathermara wrote: Už dvakrát mě dostalo, jak padl server, zatímco jsem byla u barvíře a logla jsem se nahá a šaty mi barvíř nevrátil. Díky bohům za ty druhé šaty v inventáři xD Právě proto je tam teď NPC prodejce obyčejných rób 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Kathermara
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 12:13 01. Dec 2013 |
|
|
Amber wrote: Kathermara wrote: Už dvakrát mě dostalo, jak padl server, zatímco jsem byla u barvíře a logla jsem se nahá a šaty mi barvíř nevrátil. Díky bohům za ty druhé šaty v inventáři xD Právě proto je tam teď NPC prodejce obyčejných rób  Což je fajn, ale ty dvoje kožené šaty co jsem o ně přišla mi to nenahradí xD
_________________ Chaotic Evil Mistress
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu Valindra - bardka ze Sluneční říše
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 12:15 01. Dec 2013 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Kathermara wrote: Amber wrote: Kathermara wrote: Už dvakrát mě dostalo, jak padl server, zatímco jsem byla u barvíře a logla jsem se nahá a šaty mi barvíř nevrátil. Díky bohům za ty druhé šaty v inventáři xD Právě proto je tam teď NPC prodejce obyčejných rób  Což je fajn, ale ty dvoje kožené šaty co jsem o ně přišla mi to nenahradí xD Tak leda nascreenovat než jdeš něco předělávat a když to padne, tak poprosit DM o náhradu.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 13:51 01. Dec 2013 |
|
|
Kathermara wrote: Amber wrote: Kathermara wrote: Už dvakrát mě dostalo, jak padl server, zatímco jsem byla u barvíře a logla jsem se nahá a šaty mi barvíř nevrátil. Díky bohům za ty druhé šaty v inventáři xD Právě proto je tam teď NPC prodejce obyčejných rób  Což je fajn, ale ty dvoje kožené šaty co jsem o ně přišla mi to nenahradí xD Máš si psát čísla stranou 
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 17:58 01. Dec 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Člen party bez zbroje či štítu naběhne s mečem na potvoru a rozseká ji. Tell: //myslím, že ten kensai by mohl být hratelný O chvíli později se drobátko škubne server a jiná potvora ho dvakrát dmgne, takže je na půlce HP Tell: //ne, to nepůjde 
_________________ .
|
|
Top |
|