|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
fuxxo
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:43 25. Feb 2009 |
|
|
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:06 27. Feb 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Co me vcera nejvice dostalo: XXXX Zabil Xarx mocny (ten velkej hnusnej drak, co sme ho pizlali snad pul hodky) Ziskano XX zkusenostiNenapisu presne kolik, ale je to 2ciferne cislo, a vice xpu mam i za objeveni lokace tesne pred drakem, ve ktere nic nebylo 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
fuxxo
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 16:36 28. Feb 2009 |
|
|
nomis_b wrote: Co me vcera nejvice dostalo: XXXX Zabil Xarx mocny (ten velkej hnusnej drak, co sme ho pizlali snad pul hodky) Ziskano XX zkusenostiNenapisu presne kolik, ale je to 2ciferne cislo, a vice xpu mam i za objeveni lokace tesne pred drakem, ve ktere nic nebylo  tak to si na tom o jedno X lepsie ako ja.... 
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 17:25 28. Feb 2009 |
|
|
Ano, to dostalo aj mna 
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
loadr
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 01:36 01. Mar 2009 |
|
|
no....... me to dostalo jeste predtim 
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 01:39 03. Mar 2009 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
*Druid Sinta vstupuje do Dornoveho utociste - basty hranicaru, posledni zastavky na ceste do smrticich mocalu Murgundu.. s nemym uzasem prochazi taborem sledujic ranene vojaky a porouchane struktury spalenych stanu a pribytku, musela to byt prinejmensim mala armada co tohle mohla spusobit*
*jeho cesta vede primo za dornem*
sinta : Namaarie Taurohtar Dorn *oslovi ho*
Dorn : *privetive odpovi taky v elfstine*
Sinta : Vietor to bol co ma sem priviedol, ale vidim ze niesom jedina navsteva
Dorn : v skutku, potkalo nas velke nestesti.
Sinta : *zamysli sa* kolko ich asi bolo ?
Dorn : byli ctyri
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Gorrgorroth
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:27 05. Mar 2009 |
|
Joined: 13:11 23. Oct 2008 Posts: 348 Location: Rožnov p. R.
|
BOJ S MALAROVÝM PANTEREM
Ossiriand: ,,Hmm, potvora jedna obratná, ale už je po smrti"
Kora: ,,Ten nám dal zabrat"
Katherine de Aers: *ještě je roztřesená*
Kasur: ,,Sakra, ta povora má obratnost aspoň 50!!!"
_________________ DM-Gorrgorroth- NEEXISTUJÍCÍ
smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:31 05. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
doufám, že si hráč uvědomuje, že to je na trest 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:35 05. Mar 2009 |
|
|
Voe to je aspon na eF petku, ROFL
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Gorrgorroth
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:54 05. Mar 2009 |
|
Joined: 13:11 23. Oct 2008 Posts: 348 Location: Rožnov p. R.
|
Krata wrote: doufám, že si hráč uvědomuje, že to je na trest  njn, byl sem zrovna za ossirianda, ale jinak sem mu chtěl dát trest 
_________________ DM-Gorrgorroth- NEEXISTUJÍCÍ
smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:57 05. Mar 2009 |
|
|
Nono i mistr tesař se někdy utne ... pravda v jeho případě by spíše sedlo setne, ale trestem si nepomůžete, pěkně za ruku vzít, pochodit, popovídat ukázat atd.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Jonny
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:26 05. Mar 2009 |
|
|
Hmm, možná tou dobou se mě po tellu ptal, jakej mám lvl, že by potřeboval helpnout... 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:41 05. Mar 2009 |
|
|
No právě o tom mluvím, trošku ho pošoupnout na koleje.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:41 05. Mar 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Jonny wrote: Hmm, možná tou dobou se mě po tellu ptal, jakej mám lvl, že by potřeboval helpnout...  to me se pta lidi... asi se desi toho sileneho poctu HP, zvlast kdyz zjisti, ze nejsem valecnik 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:44 05. Mar 2009 |
|
|
Theogil I wrote: No právě o tom mluvím, trošku ho pošoupnout na koleje. vrahu !
|
|
Top |
|