|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
sandoftime
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 17:54 27. Feb 2014 |
|
|
hraničář v modré se plíží vpředu, za ním kráčí po levé straně Rien, po pravé klerička v bílé...
[Tell] Klerička: // Jsme jak státní vlajka
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 05:41 28. Feb 2014 |
|
|
em
Attachments: |

obyv.jpg [ 153.1 KiB | Viewed 3975 times ]
|
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 01:45 01. Mar 2014 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Nano
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:23 01. Mar 2014 |
|
|
//Debug Info: Zranil tě Thalie bez použití stínových zranění. Umíráš. 
_________________ Kapitáán Ajzen Hurikáán
Sneak time= Fun Time !! Já nejsem magor ! i ten mimozemšťan to říkal, že jsem normální!!!
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:45 02. Mar 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Stacila jen chvilka bez dozoru, kdy si muj Pasq odskocil za roh - a druzinik se sviji na zemi a je z nej mrtvola (ano, strkal prsty kam nemel). Po oziveni v chramu mu porad jeste od zvukoveho poskozeni piskalo v usich a snazil se tvarit ze nerozumi terminu "pan mi dluzi dva mesce". Dostal dost casu na to aby se vzpamatoval - ale pak pohar trpelivosti pretekl a kdyz porad ryl co na co ze chce Pasq mit "dva mece"... Nu, tak co chtel to dostal - rikal ze neslysi, ze musi Pasq hlasiteji! Nasledoval ponekud jednostranny "rozhovor", kdy Pasq rval na celou zahradku hospody (a ano, uzival si to!): " PAN STRKAL.. PRSTY KAM NEMEL... PAN MUSEL BYT... TAZENY DO CHRAMU... PAN SEBOU MOC... SKUBAL A DLUZI... DVA MESCE ZA... OBRADY... JA CHTEL CEKAT... AZ PAN USLYSI ALE... PAN CHTEL VEDET HNED..." V mezicase dotycny cil kriku vyhodil volska oka z bricha pres zabradli, takze konec rozhovoru byl, IMHO, famozni, kdy Pasq kricel smerem k noham/opasku dotycneho: " PAN BY SE MEL ... POSTARAT O SVA ... ROZBITA VEJCE" 
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 00:58 11. Mar 2014 |
|
|
Jedna postava říkajíc svému věrnému psu: "*jméno psa*, pokud uvidíš tieflinga, dej mi vědět." To nemělo chybu.  Ještě bych neměl opomenout jednoho gnóma na tvrdohlavém oslovi. (Díky Amber!  )
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:58 11. Mar 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
D_E_K_A wrote: Jedna postava říkajíc svému věrnému psu: "*jméno psa*, pokud uvidíš tieflinga, dej mi vědět." To nemělo chybu.  Ještě bych neměl opomenout jednoho gnóma na tvrdohlavém oslovi. (Díky Amber!  ) Obdobne dobre bylo kdyz postava A konstatovala, ze pokud na ni neci zableseny tvor zautoci - tak se bude branit. A pak nevyuzila Occamovy britvy a dodala zcela zbytecnou informaci, ze k tomu ma mimojine i souhlas/dobrozdani majitele mista kde se prave nachazi. Ovsem jake nemile (lec ocekavane) prekvapeni, kdyz se objevivisi majitel obraci na postavu A a oznami, ze ono povoleni kvuli vyhrozovani je prave zruseno. 
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 09:22 13. Mar 2014 |
|
 |
Bůh |
|
|
Pri filtrovani sveho logu pro WB ucely jsem narazil na tuto perlu: [CHAT WINDOW TEXT] [Wed Mar 12 22:19:42] Pasquerel Mirnim damages Vroshnak Vella: 9 (7 Physical 2 Cold) [CHAT WINDOW TEXT] [Wed Mar 12 22:19:42] Pasquerel Mirnim killed Vroshnak VellaTak a ted uz slysim jak to sliznu - ze pry mag nic nezabije - a on kuchne takovou bestii! 
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 01:22 21. Mar 2014 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
OOC debata o zanechávání vzkazu: A: //jo, proto tě furt trollí po tellu A: //nechal mi prý vzkaz pod miskou u pejska B: //no počkat? u pejska? ten má lvl na to, aby mu nikdo na misku nešáhl C: //no jasně... X by s jeho lvlem měl k večeři a ty bys našel kus ruky a né vzkaz
O několik měsíců dříve při tvoření onoho NPC (a jiná A,B,C): A: //tak tam přidám ještě pejska B: //nezapomeň mu dát nějaké lvly, vždycky se najde blbec, co ho bude chtít třeba zabít A: //no dobře ... o půl hodiny později při testu celé lokace sídla... C: //pomoc! A, B: //co je? C: //ten pes je nějakej přeboostěnej B: //já to říkal
_________________ .
|
|
Top |
|
Douragon
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:25 23. Mar 2014 |
|
|
Taky jste si všimli, že rumový méďa si skutečně drží pohárek rumu? Attachment:
Rumový méďa.jpg [ 606.57 KiB | Viewed 3897 times ]
Dále mě rozesmálo jak prsa dokážou vlát ve větru... musel bejt pořádnej orkán Attachment:
Vlající prsa 1.jpg [ 876.75 KiB | Viewed 3915 times ]
Attachment:
Vlající prsa 2.jpg [ 880.36 KiB | Viewed 3906 times ]
_________________ Moonlyen Tomino Vědátor
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:38 23. Mar 2014 |
|
|
Douragon wrote: Dále mě rozesmálo jak prsa dokážou vlát ve větru... musel bejt pořádnej orkán Co bys chtěl po myslím 12 let staré hře no 
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
Douragon
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:42 23. Mar 2014 |
|
|
Puxina wrote: Douragon wrote: Dále mě rozesmálo jak prsa dokážou vlát ve větru... musel bejt pořádnej orkán Co bys chtěl po myslím 12 let staré hře no  Njn... ale vtipný to je 
_________________ Moonlyen Tomino Vědátor
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:47 23. Mar 2014 |
|
|
Zvlášť vtipné jsou kovové trupy zbrojí, které vlají ve větru 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 13:33 23. Mar 2014 |
|
|
To se někdy podívejte, co se děje nahým chlapům na větrných místech.  To kdysi dávno pobavilo mě. 
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 09:14 24. Mar 2014 |
|
|
...melodie u ještěrek. Normálně nehraje hudba žádná, ale když se vleze do boje, spustí se krásná uklidňující symfonie.
To má uspat hráče, uklidnit postavu a odvrátit jí od nečistých bojových úmyslů a nebo je to cíleno na dotyčné potvory?
PS: ta melodie je fajn, můžu jí poslouchat celou dobu v lokaci, ale přecejen, do boje by to chtělo něco trochu "živějšího" (v tom boji podle mě i nic bude víc).
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|