|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
GeForce
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 13:36 17. Oct 2011 |
|
|
-RoF- wrote: Tak teoreticky jde bojovat i v NOPvP ne? Možná stačí vyvolat balora nebo tak. v nonPVP nelze dát odpor ne? takže balor by měl bejt automaticky přátelskej ne? 
_________________ Sareth - *Leč temnota nezvítezila, odpočívá rukou své milované, pokoj mu* Kvas - Tož ja to nezvdam! Öing! Cornelius *připravuje se*
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 14:00 17. Oct 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
GeForce wrote: -RoF- wrote: Tak teoreticky jde bojovat i v NOPvP ne? Možná stačí vyvolat balora nebo tak. v nonPVP nelze dát odpor ne? takže balor by měl bejt automaticky přátelskej ne?  Vy řešíte blbosti 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 14:01 17. Oct 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Jo! Řeště radši zebroidy.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 15:12 17. Oct 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
To sice lze RoFe, ale tezko rict, koho zacne kotlit... to tu implozi muzes hodit sam.. a nebo treba greater ruin..
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 16:27 17. Oct 2011 |
|
|
GeForce wrote: -RoF- wrote: Tak teoreticky jde bojovat i v NOPvP ne? Možná stačí vyvolat balora nebo tak. v nonPVP nelze dát odpor ne? takže balor by měl bejt automaticky přátelskej ne?  nevim jak je to tady, ale co já si pamatuju tak vyvolanej balor byl nepřátelskej vuči všemu a to i vuči sesilateli pokud ten neměl ochranu před zlem. Alespoň tak tomu bylo co já sem hrával zaklínačku ale to je dlouho.
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 16:38 17. Oct 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
V no PvP není odpor. Vše je zelené a nikdo nemůže na nikoho jakkoliv útočit. Ani Balor si nevrzne. Pokud to jde nějak překonat, tak jde nejspíše o bug. 
_________________ .
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 16:41 17. Oct 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Neni to bug.. Prostě ho vyvoláš bez imky a tím se stává nepřátelským vůči všemu. Jako běžný mob.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 23:42 17. Oct 2011 |
|
|
noPvP - player vs player Balor ale není player 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 00:02 18. Oct 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Tady ale nejde tak o mechaniku nwn, ale jako o to jak je to myšleno IC. Stejně jako by měl (aspon myslím) v podtemnu epickej mág, poslouchat kněžku na 1. lvl, byt by ji mohl pouhým kouzlem první kategorie zabít.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 00:28 18. Oct 2011 |
|
|
Neměl. Nic jako kněžka na 1. úrovni neexistuje.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 00:31 18. Oct 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
DenGrasse wrote: Neměl. Nic jako kněžka na 1. úrovni neexistuje. och opět jsi nás hloupé hráče strašně utřel a jak je to s tou zahradou a nopvp lokací, ať neodpovídáš jen an to co se ti hodí pro stěr dalšího z hráčů. . .
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 00:37 18. Oct 2011 |
|
|
* zahanbeně odhazuje použitou utěrku *
jak je to s nopvp lokací by mne taky zajímalo
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 00:42 18. Oct 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Asi tam půjdu hodit Bránu 
_________________ .
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 00:54 18. Oct 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Imho se vam tam proste zadna nepratelska akce nepovede. Uz to tu bylo receno. Zkuste si udelat modul s nonPvP a hrat si tam. Myslim ze 99% zpusobu jak nekoho zabit tam nepujde.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Nováčkovské dotazy Posted: 01:41 18. Oct 2011 |
|
|
Jen nemrtváky healama  )
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|