|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
igor
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 01:41 16. Mar 2009 |
|
|
Krata wrote: pche, můj spam je na úrovni a je o nečem.. tohle je jen prach sprosté ctrl+v  Co kecáš... tohle je poctivě nabindovaná hláška 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:50 07. Apr 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
teď sice prásknu sám sebe, ale to nevadí, DM mi to prominou, za to že se sám přiznám  To se tak hádal Jorg s elfkou kam pujdou a já jsem zrovna měl telefon, tak jsem něco naťukal do klávesnice, zmáčkl enter. Po dokončení hovoru jsem se díval co ostatní psali no a najednou tam vidím: Jorg syn Jargena: ty si chytrá jak rádio!!!  to jsem pak měl co dělat abych to aspoň nějak zamaskoval 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:53 07. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
hráč Tretas, postava Jorg, strhnout exp za neRP chování *píše si*
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:54 07. Apr 2009 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
*mne si ruce a zákeřně se směje* hihihi ještě že se nechal zmást a bude ve hře hledat hráče Třeťas a já se nenápadně připojím za orcbutchera 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:50 12. Apr 2009 |
|
|
Jó tak jsem jednou zase expil v partě a pak jí celou dvakrát ze dvou různých míst odnášel do chrámu a za svoje peníze celou oživil, jako že Tariel byla strhaná jak mezek a musela si jít pořádně odpočinout...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Grunt
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 07:46 13. Apr 2009 |
|
|
innfra wrote: .... celou ... skoro celou *uraženě*
_________________ Zathirel Černokněžna
Ancalagon Černý - The Dark Lord Morgoth bred Ancalagon, called the Black, during the First Age to be the greatest and mightiest of all dragons, and the first of the winged 'fire-drakes'. Mrtev
Val'Doren - Ochránce lesa V exilu
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 09:13 13. Apr 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
joo včera mi to fakt dostalu , štěstí sme měli  tak aspon sme , ale nechcepli u jezevců *kouká po Elvinovi* hohoho
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:22 17. Apr 2009 |
|
|
Dneska ráno 5 minut po zapnutí kompu a vlezení doprostřed broučího doupěte padnu, kvůli skvělé -------- od MS Vista , která hodila aktualizaci a sestřelila PC do restartu... Nechápu jak to takhle dementně mohli naprogramovat... aktualizace se provádí, když nejedou žádný programy a nebo při vypnutí/restartu kompu uživatelem další důvod proč nadávat na Microsoft za hráblý defaultní nastavení... takže znova můj už týdení pokus udělat 19tý lvl znova neuspěl...
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 11:17 17. Apr 2009 |
|
|
innfra wrote: Dneska ráno 5 minut po zapnutí kompu a vlezení doprostřed broučího doupěte padnu, kvůli skvělé -------- od MS Vista , která hodila aktualizaci a sestřelila PC do restartu... Nechápu jak to takhle dementně mohli naprogramovat... aktualizace se provádí, když nejedou žádný programy a nebo při vypnutí/restartu kompu uživatelem další důvod proč nadávat na Microsoft za hráblý defaultní nastavení... takže znova můj už týdení pokus udělat 19tý lvl znova neuspěl... Dneska byl asi mezinárodní den Widows ... tatáž zkušenost, "naštěstí" jsem nehrál hru, ale začal pracovat .... grrrr.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
paja13
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 18:29 18. Apr 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
do kolen me dostal sir hevair divejte se sami :o)
asi mu ten kapitan karastky palacovy straze musel prebrat zenusku proto ted rika kapitanovi nestvuro a vypsal na nej odmenu
Attachments: |

sir_hevair.JPG [ 9.72 KiB | Viewed 4716 times ]
|
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 18:32 18. Apr 2009 |
|
|
paja13 wrote: do kolen me dostal sir hevair divejte se sami  ) asi mu ten kapitan karastky palacovy straze musel prebrat zenusku proto ted rika kapitanovi nestvuro a vypsal na nej odmenu sir hevair se o Karathskym kapitánovi nezmiňuje.. kapitán palácové stráže je NPC boss v jednom dungu v podtemnu...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:55 18. Apr 2009 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
no ale zní to divně 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:17 19. Apr 2009 |
|
|
dostal mne popis postavy Davis Gin: "Rasa Gin je neprustrelna" skoda ze nevim co je rasa Gin a proc je neprustrelna.. neprehlid sem neco v realiïch??? 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:17 19. Apr 2009 |
|
|
DenGrasse wrote: dostal mne popis postavy Davis Gin: "Rasa Gin je neprustrelna" skoda ze nevim co je rasa Gin a proc je neprustrelna.. neprehlid se neco v realiïch???  Spíš si asi myslel, že jeho podvody jsou neprůstřelný, ale šeredně se mýlil...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:47 19. Apr 2009 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
tohle mi fakt pobavilo , jak už si z toho pár hráčů dělá srandu.. *cenzura* - co je to vlastně to RP?to slýchávám poměrně často ja to nikdy nechápal Pajky - *raději velká cenzura* *cenzura* - no nevim , v kterym obchodě se to prodává?já si to ještě nekoupil , ale nacreepuju zlato a koupim nevim fakt mi ten rozhovor dostal , bohužel musel bejt cenzurovanej a jáá nemůžu říct proč 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|