|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
igor
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:26 19. Apr 2009 |
|
|
Pajule wrote: tohle mi fakt pobavilo , jak už si z toho pár hráčů dělá srandu.. *cenzura* - co je to vlastně to RP?to slýchávám poměrně často ja to nikdy nechápal Pajky - *raději velká cenzura* *cenzura* - no nevim , v kterym obchodě se to prodává?já si to ještě nekoupil , ale nacreepuju zlato a koupim nevim fakt mi ten rozhovor dostal , bohužel musel bejt cenzurovanej a jáá nemůžu říct proč  fakt cool ...
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
paja13
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:04 21. Apr 2009 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
dostalo me vysekavani jednoho trpaslika z kurovyho brneni :o) kdyz z neho byl stromecek tak mel trpaslici hlavu uplne dubovou a pak zacal korenit a rasit a nakonec pil lekvos z podkvetniku :oD
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:07 22. Apr 2009 |
|
|
chudak ten trpaslík...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 16:24 06. May 2009 |
|
|
včera mě dostal zlobr. byl na near death, když umlátil mýho summona, staál v chodbě a rozhlížel se. já sem právě přemýšlel jestli ho praštit holí nebo plejtvat kouzlo, když sebou zničehonic praštil a umřel. na 100% nebyl otrávenej ani nic jinýho a sekundární efekt to moh bejt jenom pokud sem chytnul lag, což myslim ne, takže ho asi skolil infarkt, nebo škodolibý DM... 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
ravangorn
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 16:36 06. May 2009 |
|
Joined: 14:59 04. Oct 2008 Posts: 378 Location: Doksy u Máchova jezera
|
DenGrasse wrote: včera mě dostal zlobr. byl na near death, když umlátil mýho summona, staál v chodbě a rozhlížel se. já sem právě přemýšlel jestli ho praštit holí nebo plejtvat kouzlo, když sebou zničehonic praštil a umřel. na 100% nebyl otrávenej ani nic jinýho a sekundární efekt to moh bejt jenom pokud sem chytnul lag, což myslim ne, takže ho asi skolil infarkt, nebo škodolibý DM...  Zlobři zuřej a když jim to skončí spadne jim odolnost  . Takhle mi před očima padl vůdce orků 
_________________ DM
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 16:41 06. May 2009 |
|
|
jo tak to by mohlo bejt.... měl posledních pár životů a chvíli tam stál...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 16:48 06. May 2009 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
DenGrasse wrote: jo tak to by mohlo bejt.... měl posledních pár životů a chvíli tam stál... jo to se stava docela casto u zuricich postav. Otazka pak zni: Kdyz sou na miste 2 druziny, kdo dostane xpy za jeho smrt 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 17:00 06. May 2009 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
jj, to se stává.
Jako killer je označená vždycky postava, která mu dala jako poslední dammage.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 17:11 06. May 2009 |
|
|
DenGrasse wrote: jo tak to by mohlo bejt.... měl posledních pár životů a chvíli tam stál... omg to nevíš jo? to mi tu chceš říct žes nikdy nedal jezevce na "téměř mrtev" a pak před nim utíkal dokud mu nepadla zuřivost? 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 17:12 06. May 2009 |
|
|
ne.... 
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:34 06. May 2009 |
|
|
Ked som este hral s barbarom Sucelusom tak som par krat doplatil na to ze mi padla zurivost a ja som sa nestihol doliecit. 
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:33 10. May 2009 |
|
|
dnešní dílna po ránu 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:28 10. May 2009 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Attachments: |

1122.JPG [ 303.47 KiB | Viewed 4947 times ]
|
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:30 10. May 2009 |
|
|
Hustý já to nevidm, ale chtěl bych... 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 09:24 12. May 2009 |
|
|
hmmm, takhle by Tariel mohla chodit oblíkaná pořád, aspon by se šlo v dílnách na něco dívat.... Hlasuju pro povinnost v dílnách chodit nahoře bez... (chlapi, trpaslice a pulorci maji vyjimku bo kdo by se na to dival...) (( ...i když...))
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|