|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
zachy
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:11 29. Nov 2010 |
|
|
Díky DM Lashekovi a Desmondovi a DenGrassemu za úžasnou hru. Bavil jsem se celou dobu až do posledního momentu. Dokonce jsem se i něco naučil. 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:18 03. Dec 2010 |
|
|
chci poděkovat DMku, který nám včera zavařil v hrobce u Lambertů, bylo to děsivé a leckdo z hráčů si určitě uprdnul i doma u počítače jak Bodáci zautočili pohledem smrti  . zadruhé díky drowskému kouzelníkovi za fajn RP a že mě ušetřil, druhou smrt už bych ten den nerozdejchal  .
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
Last edited by tao kan on 15:34 03. Dec 2010, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Mobill
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:28 03. Dec 2010 |
|
|
já se přidávám k poděkování za laberta a největší radost mam z tý hlavy, která si ce nic nestojí ale pro měšce je to mocná trofej 
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:13 03. Dec 2010 |
|
|
Není zač  Hlavu nechat, snaj ji ještě použiju...  Jinak ti bodaci už tam byli, to já ne  (Akorát jsem jim otevřel dveře a škodolibě fandil  ) Ať nejsem OOT, děkuji nejmenovanému drowovi i Jacobovi za opravdu velmi pěkně zahrané RP po souboji, mělo to šťávu, hlavu i patu. Taktéž TaoKanovi fandím ve hře za dwarfa, po dlouhé době jsem viděl opravdu dobře hranýho pajzla se vším všudy. Jen tak dál.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:18 05. Dec 2010 |
|
|
Chcem poďakovať Czech_Lutherovi za dnešnú lomenivu  tak dobre som sa už hodne dlho nevybláznila. Ale MUHEHE aj tak som vyhrala! *a BA a BA a BA .. dupe nožičkami z trucu* A chcem poďakovať aj Grorovi a Jorgovi za ich snahu tú marovačku ukončiť  neboojte sa chlapci, raz sa to podarí + Gror, to bol zárez, jak si sa zmenil na draka a Korou ani nepohol XD ale naj bol hlod: *odpinkol ju* som skoro zo stoličky spadla, bolo to super!
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:20 05. Dec 2010 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Jop, taky musím Jachyrce poděkovat, bylo to zas po dlouhé době supr spestření  Stejně tak i Jorgovi a Grórovi, protože ty hlody co občas padli mě fakt drtili  Takže děkuju moc, dnešek fakt paráda 
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:26 05. Dec 2010 |
|
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:41 05. Dec 2010 |
|
 |
Bůh |
|
|
Děkuji bratrům mnichům, obzvláště jeden měl krušné chvilky. Tema rozhovoru se měnilo každou chvíli, ale nebylo to ke škodě věci. Naopak. Po řadě těch pár, co si vybavuji: Ignacius, Cyprian, Maysa
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:58 06. Dec 2010 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Dekuju Elince a Elze  za peknou hru a skvele dohrani s Elzou i kdyz ji to asi nebavilo
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:26 06. Dec 2010 |
|
|
Já musím hlavně pochválit DM Desmonda, že super zastoupil OneIceOne a navázal na pokračování příběhu Morusova stánku a a dalších skupin  . Doufám to tak bude dál pokračovat. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
DarK_cz
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:34 06. Dec 2010 |
|
|
-RoF- wrote: Já musím hlavně pochválit DM Desmonda, že super zastoupil OneIceOne a navázal na pokračování příběhu Morusova stánku a a dalších skupin  . Doufám to tak bude dál pokračovat.  No já se s chválením DM Desmonda připojím  zvládá to velmi dobře a to přepadení v dílnách se mi opravdu líbilo 
_________________ Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn. Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být !  Yormo - neznámý pochůzkář
|
|
Top |
|
DarK_cz
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:38 06. Dec 2010 |
|
|
Miell wrote: Díky za včerejšek Desovi, Werdimu a Sallovi.. fajn akcička  Chtěl bych taky poděkovat Desovi, Werdimu a Farah, za hezkou výpravičku  chtělo by to častěji 
_________________ Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn. Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být !  Yormo - neznámý pochůzkář
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:49 06. Dec 2010 |
|
|
pavad wrote: Děkuji bratrům mnichům, obzvláště jeden měl krušné chvilky. Tema rozhovoru se měnilo každou chvíli, ale nebylo to ke škodě věci. Naopak. Po řadě těch pár, co si vybavuji: Ignacius, Cyprian, Maysa bleee, nemam rad tyhle dekovaci topicy, ale kdyz uz jsem teda byl zminen, tak ja dekuji taky. Zvlaste pak Honzovi, ackoliv Ignacovi z nej asi brzo praskne hlava, ja ty jeho hlasky miluju 
_________________ Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
|
|
Top |
|
Maya
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:36 06. Dec 2010 |
|
|
Woxa wrote: pavad wrote: Děkuji bratrům mnichům, obzvláště jeden měl krušné chvilky. Tema rozhovoru se měnilo každou chvíli, ale nebylo to ke škodě věci. Naopak. Po řadě těch pár, co si vybavuji: Ignacius, Cyprian, Maysa bleee, nemam rad tyhle dekovaci topicy, ale kdyz uz jsem teda byl zminen, tak ja dekuji taky. Zvlaste pak Honzovi, ackoliv Ignacovi z nej asi brzo praskne hlava, ja ty jeho hlasky miluju  Přesně tak, jeho hlášky jsou úžasný 
_________________ _______________________________________________ "Dejte muži volnou ruku - a najdete ji někde na sobě." - Mae Westová
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 04:44 07. Dec 2010 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
diky Yitrovi za nocni spestreni hry 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|