|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:38 24. Jan 2011 |
|
|
Diky Bersovi za vsechna setkani s nim. Skvele akce, at uz jsem byl na strane vitezu (obcas) nebo porazenych (casto). BUovo sen, ziskat jeho hlavu pro arenu uz se ocividne nenaplni.  Tesim se na dalsi hru! Jinak poprava byla na rychlo a je to trochu skoda. Taky bych si predstavoval spis monster proces koncici na sibenicnim vrchu. Na druhou stranu chapu IC duvody hracskych postav, povrch se proste zmenil i jeho politicka situace a proste jak se to odehralo, tak se to odehralo. PS: Bers byl, je a bude legenda!
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Last edited by LDamian on 00:57 24. Jan 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:43 24. Jan 2011 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
verte nebo ne,v dobach,kdy sem neumela zapnout pocitac,mi bylo vysvetleno hrani rp na Thalii,zalozila sem si postavicku a tu mi Bers prepadl. Byla sem z toho tak spatna,ze sem o te hre nechtela mesice ani slyset. Pak me ale napadlo,ze si zalozim postavu,ktera bude zla zrovna tak jako on a mym ucelem bylo Berse jednou servat nebo cokoliv, v tu dobu pro me nesplnitelny cil dostat se k legende.....Par let hrani a nespocetne hodin po jeho boku,tolik krasnych prepadu a zabavne hry a muj sen na Thalii se splnil.A tak vznikla Isabell!! Diky za vse, protoze bez tebe by pro me nic nebylo! Sbohem ma muzo.......Temni bozi ti zehnej! 
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 05:46 24. Jan 2011 |
|
|
Ja ľutujem, že sa nik tej popravy poriadne neujal O.o mohlo sa to urobiť v štýle popravy Vorenusa (jedna z mála, ktoré som zažila, preto ju spomínam .. a to ani nebola permka)
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:32 24. Jan 2011 |
|
|
Škoda škoda sice sem na Berse občas nadával a nelíbily se mi ty znásilnění a tak, ale k jeho hře to patřilo. Blbé že beztak některé postavy nemají pud sebezáchovy a běhali mu pod pracky nebo spíš pod sekeru (asi to měli rádi  ). Nezapomenu na první moje setkání s ním, když mi přepadl Arii. Pak se jí spíš párkrát lekl když ji potkal Škoda té popravy, sice sem o ní IC věděl, ale radši sem se toho neúčastnil. Pravda čekal jsem spíš nějakou dlouhodobější akci....pranýřování, soud a pak veřejná poprava s velkou slávou. Když chytím zláka, co byl takovou legendou tak si to aspon vychutnám ne?  Teď už je pozdě no. Tak snad založíš nějakou další postavu bersi 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:43 24. Jan 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
tak nevím koho se budu v noci bát  Bers byl tejpek, tu jeho držku nikdy nezapomenu 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:47 24. Jan 2011 |
|
|
Přidávám se k díkům, Bers byl to co dělalo Thalii Thalií, byl důvodem, proč se lidi krčili v noci v osadách, byl proklínaný i zatracovaný, ale vždy výborně zahraný se vším všudy. Jen tak dál Bersíku, doufám že tvá další postavička nám všem pořádně zatopí.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:52 24. Jan 2011 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Já taky děkuji Bersovi. Byl to takový symbol zla na Thalii. Něco pro moji postavu doposud nedosažitelného.
Jinak omlouvám se za popravu. Osobně jsem taky čekal víc. Vymklo se to z ruky, nepovedlo se. Prostě jsem to blbě zorganizoval.
EDIT: I když moje postava je ráda, jak to proběhlo, tak to mohlo proběhnout velkolepěji.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:39 24. Jan 2011 |
|
|
Musel jsem zatlačit kroupu. Díky Bersovi za "Řezníka". Nezapomeneme. B+B A ten kdo nás ochudil o podívanou vidět umřít legendu na popravišti ... nu nevím co si mám myslet, vždyť to byl doprkvančic Berserek "Tupá sekera" a ne nějakej hejpočkej z křáků vedle jezevčí jeskyně. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:56 24. Jan 2011 |
|
|
*zatlaci slzu a vysmrka se radne do kapesniku*skoda ho kluka zlounskyho....tolik sem se bala,kdyz logoval..
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:45 24. Jan 2011 |
|
|
Berserk tu běhal už v roce 2008!!! To jsem na thalii začínal a drze (a hlavně neznale nebezpečí) jsem ho okradl... holt jsem mu to vrátil i s mým okem  . Jooo to byl Derek. Skvělé zážitky přinášel i ve hře s Hraběnkou. Můj vyžranej Grombo Omborg, kterej ho potkal jen jednou a když ho viděl, řekl jen... "počůral" Myslím, že by bylo vhodné, aby Berserkovo tělo bylo pohřbené vedle hrobu jeho otce 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:49 24. Jan 2011 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Já musím Bersovi taky poděkovat za veškerou hru kterou jsem s ní zažil (A že jí bohužel nebylo moc). Musím mu poděkovat za ten strach, když někdo přiběhl rozmlácený do města a hlásil "Na cestě je Sekerník.", protože to bylo nezapomenutelné.
Co se týče popravy: No comment, příště si to udělejte sami.
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:03 24. Jan 2011 |
|
|
Ta poprava byla ostuda. Někde u vody na kmeni stromu, původně snad i rapírem? Aspoň že se podařilo obří hlavu oddělit jedním sekem malou sekyrkou na dřevo. To vše bez vočumování šlechty, která vás doufám zlinčuje za to že jste ji připravili o takovej zážitek.
Každopádně velké díky Bersovi za jeho hru, která byla celé ty roky velice přínosná pro atmosféru ve hře. Určitě nezapomeneme a budeme statečně odrážet rozhňevané klany uctivající Gordula. Zabití nejlepšího bersekra není jen tak.
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:17 24. Jan 2011 |
|
|
Díky tobě se v noci z mého tpra stávala žena v domácnosti  dík můj noční bubáku 
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:18 24. Jan 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Já chci taky poděkovat Bersovi za jeho skvělou hru a je škoda, že je té postavě konec. S Bersem jsem hrál s každou svou aktivní postavou aspoň chvíli a ty zážitky jsou prostě nezapomenutelný..
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:24 24. Jan 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Taky diky bersovi....ver ze pribehy a povidacky o tobe budou znit jeste dlouho....stal si se nocni murou a nejen pro deti ktere se tim strasi pred spanim...svym zpusobem si legendou,temnou legendou a legendy ziji vecne:)
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|