|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
KaTo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:10 24. Jan 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Berse jsem IC potkal jen jednou, jako "lowík"- ve dne, v železném dole, kde jsem byl s jedním Havkaranem na rudě. Dodneška nevím, zda mi Hide neprohlídl nebo dělal, že mě nevidí, když jsem se mu "za zády" plížil podél zdi k východu. Ale fakt je, že když se Havkaran po čase vrátil od krve (nebyla jeho) a povídal něco o uběhaných nohách a že o tom raději nechce mluvit...a byl ještě dlouho byl poněkud zamklý  . Jo Bers byl postrach *smekám*. P.S. *monumentální hudba a osudový ženský hlas* ...and the evil - Harkonen! (kdo uhádne z čeho ta věta pochází? - odpovědi pište do spamu) *zakašlání* ...Bers!
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:18 24. Jan 2011 |
|
|
No tak se přidávám k poděkování Bersovi. Bavilo mě s ním hrát dole a ikdyž jsem ho viděl pořád "modrého" tak jsem z něho respekt měl  . Trochu mě mrzí ten styl konce ale co už. Doufám, že se potkám i s další tvojí postavou!
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:29 28. Jan 2011 |
|
|
tak ja bych tentokrat chtel podekovat za skvelou vcerejsi akci na Ivorskem hrbitove. diky vsem zucastnenym DM a vsem hracum kteri se tam obevili.
diky fakt sem si to uzil
_________________ Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
http://www.powerplaymanager.com/r213127
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:30 28. Jan 2011 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
Děkuji za atmosféru, včera na hřbitově. DM s těmi grafickými efekty opravdu umí zázraky.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:31 29. Jan 2011 |
|
|
Diky DM Lorris za moc pekny questik, zvladlas to na jednicku  . Bylo to fajn si zase zahrat, diky za tuhle prilezitost a me diky patri i partakum na tomhle questu. Dobre jsem se bavil. Jen tak dal.
|
|
Top |
|
venomeq
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:48 29. Jan 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Jojo taky diky Lorris.....Byl to fajnovej Q....Myslim ze to bylo naposled co darius zbejral houby:D:D
_________________ Artorius Krows - Bývalý Paladin čestných ochránců úsvitu, člen VI.roty
Darius - RDD bez nároku na kousek štěstí.
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 03:03 30. Jan 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Chtěla bych poděkovat holkám Ven a Alie za pomoc s magií.... 
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:32 30. Jan 2011 |
|
|
Taky bych se přidal k poděkování za skvělý questík na Ivorském hřbitově ...
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:57 30. Jan 2011 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Jo taky oběma díky za tu arénu a omlouvám se ale při čekání na restart jsem pak usnul proto jsem se už neukázal 
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:51 31. Jan 2011 |
|
 |
Pomocník |
|
|
Díky za skvělej turnaj medvěda.
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
Alvarion
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:29 31. Jan 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Tak opět jsem nebyl z důvodu pracovního vytížení na trunaji ani očkem. Musím však poděkovat Damiánovi za super oživení světa přesně tak, jak si to představuji. 1. Quest obstarávání potvůrek byl férově pro všechny. (To by mne zajímalo proč nebyla odlovena všechna zvířátka. Nejeste někteří z Vás příliš rozmazleni svými osobními GM?) 2. Samotná událost pak opět umožnila interakci širších mas a znamenala zábavu pra opravdu vleké množství lidí při jednom GM. Krásná efektivita vynaložené práce. 3. Report z události byl napsán poutavě a přehledně a přispěl k oživení dení světa.
Díky moc Damiáne, více takovejch jako ty.
|
|
Top |
|
Terbee
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:05 31. Jan 2011 |
|
|
Chtěla bych poděkovat Desmondovi za včerejší strašidelní questík....myslím, že Rouk i Torax si odteď dvakrát rozmyslí, jestli se budou toulat v noci kolem Ivory 
_________________ "Lidé jsou ve tmě a nevědí, jak dál, já měl jsem lampičku, v ní plamínek plál, teď zhasl: já dlaň tvou hledám, co chci? jen nebýt ve tmě sám."
"I'm not scare of dying I just don't want to!" Robbie Williams, Come Undone
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:14 31. Jan 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Díky lektvaru CHmug, že mi věnoval pro souboj s Pindíkem podobu skřetvěda 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:23 31. Jan 2011 |
|
|
Díky všem za poděkování - mít pozitivní odezvu je důležité! Na druhou stranu musím znovu připomenout, že to není jen moje práce. Stejně tak na tom pracovala Xantipa a Desmond při shánění potvor se zapojila i Lorris a na turnaji asistoval dokonce i velký šéf Rejty. Ono hodně dřiny tam nejde vidět za tím, tak to pak možná vypadá jako pohodovka pro jedno DM. Když pominu samotné odlovy, tak: Klec a úpravy arény stavěla Xantipa natřikrát (mizí to občas), dělala ceny, občerstvení, pak soudcovala, pomáhala s teleportací hráčských postav. Já jsem pojmenovával a upravoval 19 připravených potvor a odehrával za ně všech 16 soubojů. Do toho házení téměř každé postavy z arény a zpět kvůli frakcím. Pak příprava a hraní přítomných npc od šlechty po stráže, což dělal převážně Desmond. Rejty: focení a dohled.  Prostě takhle pojaté to není práce pro jednoho člověka. V podstatě jsme se kolem toho s Xantipou motali od rána až do pozdního večera. Upřímně kdybych věděl, jaký bič na sebe pleteme, když jsme tu sérii vymýšleli, asi bych do toho nešel. Na druhou stranu to lovení potvor dává prostor pro spousty miniquestíků a to je fajn. A samotný turnaj, i když není tak akční jako různé hromadné boje, snad také pobavil a nebyla to vyloženě nuda. A je to prostě turnaj, který můžeme dělat jako DM a nemohli jsme ho dělat jako hráči, což je fajn a nechává to dost prostoru na turnaje i hráčům, kteří možnosti DM nemají. Takže díky všem co i po technických potížích v prvním turnaji přišli. Snad jste se bavili a doufám, že přijdete i na další turnaje. A samozřejmě díky v podstatě celému DM týmu, že se mnou pracuje na realizaci každé takové kraviny. Teď si dáme pár dní pauzu a pak vyhlásíme odchyt potvor pro turnaj Draka.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Last edited by LDamian on 13:32 31. Jan 2011, edited 4 times in total.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:28 31. Jan 2011 |
|
|
Já tam ve výsledku nic nedělal, takže poděkování patří ostatním. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|