|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
KaTo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:17 16. May 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Musím smeknout před včerejším turnajem, zvláště koně na závěr byli luxusní, a i když postava "odsouzená" jako "au-pair" nemohla fandit tak jak by asi fandila, kdyby měl volné obě ruce  , fajně se na to koukalo. Smekám všem, co se toho zůčastnili (od pořadatelů, přes závodníky, až po neviditelné "DMtroky" v pozadí)! 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:46 16. May 2011 |
|
|
Děkuji -RoF-ovi za skvělou organizaci turnaje, jen škoda, že to bylo tak pozdě, že jsem to nemohl dosledovat do konce. A děkuji prasokralikovi za pěkné video z něj. Možná by stálo za to přidat k tomu videu víc informací o turnaji pro ty, kdo tu nehrají, aby pochopili souvislosti a nebyly to pro ně jen pěkné, ale nicneříkající obrázky. "Pár slov k pravidlům..." jim o pravidlech turnaje nic neřekne. A chtělo by to i seznam účastníků a jejich rozdělení do týmů, pokud to tedy nechcete tajit před "Podtemnem".
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:56 16. May 2011 |
|
|
de Aers wrote: Díky díky... a ještě jednou díky. Koně byly bezva, jen to raní vstávání ne 
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
Sapal
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:16 21. May 2011 |
|
|
Tak je čas, abych poděkoval. Děkuji DM LDamianovi a Xantipě za pěkně zmáknutej quest, u kterýho jsem se chvílema málem...  Pěkně předem připraveno a rychle sehráno, děkuji. 
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:31 21. May 2011 |
|
|
Taky děkuji za dnešní akci 
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:06 22. May 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Díky všem aktérům,Sapalovi a InHumanovi především za promakanej plán,DM LDamianovi a Xantipě za pěknou hru za celou dobu věznění.Sice to bylo dlouhé,ale ty chvilky strávené ve hře byly fajn. edit: pokud se na tom podílel někdo další z teamu děkuji samo i jemu 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:07 24. May 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Nemám slov díky všem aktérům jak hráčům tak DM 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:58 24. May 2011 |
|
|
Takhle už jsem se u hry dlouho nezasmál  . Aneb jak dát Anta "do kupy". Díky
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:39 27. May 2011 |
|
|
Díkas Desmondovi, členům Morusova stánku a Nathovi, za napínavou výpravu do říše kam slunce nesvítí.  Bylo to fajn.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:18 27. May 2011 |
|
|
Jojo..bylo to fajne.)..Diky vsem zucastnenym.)
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:15 28. May 2011 |
|
|
Nedá mi to, abych za dnešek nepoděkoval Ryuovi a Desmondovi. Paráda.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:17 30. May 2011 |
|
|
Tak, já poděkuji Werdymu za skvělou hru (to bylo těsné, skoro jsem to nechala projít, ale.. to by bylo moc brzo:), Johannovi za skvělou společnost a pro něj tragické poznávání světa.. ("Ryu, co tam žije?" "Nic pane, nic... !"), Kaelovi za vyvolání krásné situace (byť bych byla opatrnější na to, jak zachází s cizími teenagery před stráží:)) a nakonec Medburnovi za noční procházku, byť pro Johanna tragickou. ("Co tam žije, Ryu?" "Nic pane, ve dne sem tam nic neviděl..!") Jen tak dál a bude to super.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:59 30. May 2011 |
|
|
Už je to super. To poznávání světa je epický, já se u toho hrozně bavím. ("Poslyš, chlapše, je tahle cesta bespečšná?" - "Ano panjohane! Naprosto bezpečná; říkali mi: ´sem jen v neviditelnosti´ a já nevím proč, nikdy jsem tu nic neviděl!") Asi nemusím dodávat, co následovalo  Dík za hru všem, které jsem dnes potkal.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:17 30. May 2011 |
|
|
Pěkně udělaná poprava, super. Díky (zvlášť Sarethovi, Ryuovi, Medburovi, Hafurovi, Daerenovi).
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:21 30. May 2011 |
|
|
Fajn cesta, díky.
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|