|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
G-ladiator
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:56 19. Jun 2011 |
|
|
Já děkuju Braenn, J.F.Payneovi, tomu, kdo hraje Johanku, za jejich postavy a hru a Maye (a dalším DM?), kteří se kolem mojí postavy dnes objevili (i když jsem se děje třeba přímo neúčastnil). Btw. z té ženské jde strach 
|
|
Top |
|
Lolipop
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:34 20. Jun 2011 |
|
|
davidsoft wrote: Děkuji Nesse Valanay za moc pěknou hru při léčení Isioliina ptáka. Taktéž. Chci rovnou poděkovat i Sarethovi a Restalonovi za báječné hry. Díky kluci. 
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:29 20. Jun 2011 |
|
|
Taky díky Maye, inkvizitorka super 
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:42 20. Jun 2011 |
|
|
Děkuji DM za přítomnost a reakce včera večer a zároveň se omlouvám za své chyby, zejména utíkání uprostřed rozhovoru. Hrál jsem už pátou hodinu a byl jsem vyčerpaný.
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
GeForce
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:07 20. Jun 2011 |
|
|
No, ja taky všem moc děkuju, je velice fajn, se s váma potkávat a hrát, at už v dobrém nebo ve zlém a doufám, že ti co potkali Saretha ve hře, toho nelitují Speciální díky Lolipop, se kterou jsem toho nahrál za tu dobu co tu jsem opravdu hodně a doufám, že toho ještě více stihneme 
_________________ Sareth - *Leč temnota nezvítezila, odpočívá rukou své milované, pokoj mu* Kvas - Tož ja to nezvdam! Öing! Cornelius *připravuje se*
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:39 20. Jun 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Já chci poděkovat tomu monopolu co teď dole běží a jen vytrvejme, dáme to A taky chci poděkovat těm nováčkům co tam teď jsou, sice na Vás teď moc nemáme čas, ale jsem rád, že rozšiřujete spodní řady a těším se na další spolupráce 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:16 21. Jun 2011 |
|
|
Díky Johance a Ryuovi, se kterými jsem dnes hrál, a pak Maye... to bylo ostré 
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:54 21. Jun 2011 |
|
|
Díky RoF(ovi) za příjemnou hru.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:27 22. Jun 2011 |
|
|
G-ladiator wrote: Díky RoF(ovi) za příjemnou hru. Taky díky za fajn popovídání, snad někdy zase pokecají  . Ale jinak dík i ostatním, co tu hrajou. Téměř dva roky hraju na Thalii a z toho snad 90% jednu postavu a zatím sem neměl čas se nudit 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:23 22. Jun 2011 |
|
|
Quote: RE: RoF - mapa světa: ROFe, kurňa, bez jedinýho sarkasmu jsi s tímhle mou čelist poslal až na podlahu. Klobouk dolů, mapa se ti setsakra povedla, jsem hooodně zvědavej co na to DG, protože takhle detailní rozborku světa jsem naposled viděl jako kluk co hrál s kámošema DrD. GOOD JOB!
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:42 22. Jun 2011 |
|
|
Bahnak wrote: Quote: RE: RoF - mapa světa: ROFe, kurňa, bez jedinýho sarkasmu jsi s tímhle mou čelist poslal až na podlahu. Klobouk dolů, mapa se ti setsakra povedla, jsem hooodně zvědavej co na to DG, protože takhle detailní rozborku světa jsem naposled viděl jako kluk co hrál s kámošema DrD. GOOD JOB! Hehe díky, je to ale jen náčrt. Určitě by šlo i něco podrobnější s cestama, horama a lesy. Ale to by musel někdo kdo už umí kreslit 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:56 22. Jun 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Bahnak wrote: Quote: RE: RoF - mapa světa: ROFe, kurňa, bez jedinýho sarkasmu jsi s tímhle mou čelist poslal až na podlahu. Klobouk dolů, mapa se ti setsakra povedla, jsem hooodně zvědavej co na to DG, protože takhle detailní rozborku světa jsem naposled viděl jako kluk co hrál s kámošema DrD. GOOD JOB! přidávám se! je to parádní 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:31 22. Jun 2011 |
|
|
-RoF- wrote: Bahnak wrote: Quote: RE: RoF - mapa světa: ROFe, kurňa, bez jedinýho sarkasmu jsi s tímhle mou čelist poslal až na podlahu. Klobouk dolů, mapa se ti setsakra povedla, jsem hooodně zvědavej co na to DG, protože takhle detailní rozborku světa jsem naposled viděl jako kluk co hrál s kámošema DrD. GOOD JOB! Hehe díky, je to ale jen náčrt. Určitě by šlo i něco podrobnější s cestama, horama a lesy. Ale to by musel někdo kdo už umí kreslit  Jojo, já mám mapu .. zmapovan celej západ karathy .. a taky že to dalo práci .. lokaci po lokaci ..  stejne to ale nevyuzivam, bo to umim skoro nazpamet 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:34 23. Jun 2011 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Někdo mapoval i Krynský hory vid Darku a to byla makačka projít celých skoro 60 lokací  .JInak RoFe mapa pěkná,aspoň je vidět,že Thalie není žádná malá prdel a svět je víc než hospoda v Ivory a dílny v Karathe 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:59 25. Jun 2011 |
|
|
Díky Ruyovi, Johance, Daerenovi a později DM za super výpravu na poušť.
|
|
Top |
|