|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Narsith
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:56 08. Jul 2011 |
|
|
Taky chci poděkovat jedny drowce za fer jednani....ona vi. podepsan: Robert Ness
_________________ ACC Bziik Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec Robert Ness-Kněz na baterky Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona -------------------------------------------------------------------------------------------------- Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
|
|
Top |
|
EXITUS999
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:07 08. Jul 2011 |
|
|
Lolipop wrote: ........  A hlavně!! Exitus Exitus *skanduje* to je prostě něco! Díky!  Taky děkuji za hru, jsem rád, že sem tam narazím na někoho, kdo ví, co to je RP a hra, aby pobavil ostatní, ne jen sebe 
_________________ ======================================================================= Stupidní otázky jsou lepší, než stupidní chyby, aneb zeptejte se, nic za to nedáte  =======================================================================
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:17 08. Jul 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Pěkná bitka včera, díky  A Rien za tu hůlku přijde o ruku příště 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:50 10. Jul 2011 |
|
|
Díky Hany za pošťuchování a společnost a Johanovi za lekce paladinského etosu. Tahle hra žáků a učitele je parádní a když do toho občas můžu strčit do Johanky, ještě lepší.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:59 10. Jul 2011 |
|
|
Za dnešek díky DM a naší pohledné družince. Děsím se zítřka.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
GeForce
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:33 10. Jul 2011 |
|
|
Velký díky všem co sem dneska potkal, je to vážně fajn zahrát si s váma  Hlavně velký díky Kohimu -Resovi a Lolipop - Nesse Zítra to bude taky zajmavý, to slibuju 
_________________ Sareth - *Leč temnota nezvítezila, odpočívá rukou své milované, pokoj mu* Kvas - Tož ja to nezvdam! Öing! Cornelius *připravuje se*
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:55 11. Jul 2011 |
|
|
Také s připojuji s poděkováním všem dnes a DM.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:19 11. Jul 2011 |
|
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:27 11. Jul 2011 |
|
|
Vidím že včera byl nějaký den špatného internetu, takže začnu omluvou za definitivní nečekaný odlog, ale přepadla nás bouřka a elektřina měla jiný názor na pokračování.
A k tomu velké díky Desovi za atmosféru a družince za zábavnou společnost!
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Lolipop
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:27 11. Jul 2011 |
|
|
GeForce wrote: Velký díky všem co sem dneska potkal, je to vážně fajn zahrát si s váma  Hlavně velký díky Kohimu -Resovi a Lolipop - Nesse Zítra to bude taky zajmavý, to slibuju  I já děkuji. A už se těším.  A chci poděkovat DM Desmond za neustálé spestřování hry. Děkuji. 
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:23 12. Jul 2011 |
|
|
Musím znovu poděkovat, za skvělý večer a hru. Jsem zvědav jak to dopadne A jsem rád že se reprocesovaly lokace z hagu, snad někdy budu mít odvahu se tam vypravit znova A také se mi líbí přeuspořádání lokací. Zas můžu znovu objevit Thalii  Děkuji.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:40 12. Jul 2011 |
|
|
innfra wrote: ... Já děkuju tobě, hraješ fakt dobře.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:52 12. Jul 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Děkuji Bahnáčkovi za jeho zkaženost, svinskost, nedůvěru, smysl pro humor a za ŠACHY  Však on ví!
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:22 12. Jul 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
děkuji za skvělou hru =) jen škoda že sem já ten otloukánek no  ikdyž na jiný frontě sem o krok vepředu 
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:22 13. Jul 2011 |
|
|
 Dík, opravdu velký dík za q poslední dobou, to je přímo pastva pro charaktery. Takovou skvělou družinku aby jeden pohledal. A pak samozřejmě Dm, že to celé tak parádně tvoří...
|
|
Top |
|