|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:44 13. Jul 2011 |
|
|
Díky za dnešní herní orgie.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:06 13. Jul 2011 |
|
|
Taky se přidávám s díky, bylo to skvělé i mimo Isil. Dneska jsem se jako zloděj zas vyznamenal. Jako tenkrát u baronky... já nevinej... to určitě šup snim do moře. Ještě pamatuju, jak mě mia vytáhla v zubech ven, když jsem se začal topit. Doufám, že na mě pan johanes přenese trochu svého vlivu, abych zas někde nevyvedl takovou hloupost. 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:22 14. Jul 2011 |
|
|
Stávám se nějak pravidelným přispěvatelem díků  Ale děkuji všem za dnešní hru, zvlášť elverin, že jsem se mohl účastnit její divoké výpravy a zjistit, že to ale vůbec nebylo divoké, že mohlo být hůř 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:14 17. Jul 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Děkuji duergarům za fajn výpravu 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:20 17. Jul 2011 |
|
|
Dost.. dobrý, kluci:) Příjemný cesty, poslední dobou...
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Glumišek
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:04 18. Jul 2011 |
|
|
Derken- wrote: Děkuji duergarům za fajn výpravu  Houhouhou, poděkování je vzájemné. Kouknout se někam dál než za humna Hagolu bylo fajn. A co je ještě lepší, líbí se mi, že podtemno zase začíná mezi sebou komunikovat, přijde mi to lepší než se mlčky obcházet. 
_________________ Durman Zlomocný - Helgaronův válečný kněz
|
|
Top |
|
Reni
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:57 18. Jul 2011 |
|
|
Braenn wrote: Dost.. dobrý, kluci:) Příjemný cesty, poslední dobou... To jo. Ikdyž párkrát jsem se bál, že už se nahoru nedostanem.
_________________ Právě probíhá lovecká sezóna trpaslíků. Přines mi důkaz o smrti téhle bestie a vyplatím ti tučnou odměnu. ~ Gil-tas Lemie († 5. 11. 1530 kdesi v podtemnu pri obrane svych pratel) Takže já se postarám o pasti a zámky, ty o kouzla a on sbírá loot. A co ona? Ona má kladivo. - Zarunga
|
|
Top |
|
dira_v_bubnu
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:34 20. Jul 2011 |
|
 |
Poutník |
|
|
Děkuji Elince, že mi zpříjemnila můj pobyt "ve vězení" u Palina. Nebýt tebe, tak se tam snad ukousám nudou. Snad se brzy potkáme tváří v tvář.
Perin
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:42 20. Jul 2011 |
|
|
Díky Miell a její Farah, že byla výbornou společnicí. 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:57 20. Jul 2011 |
|
|
Tak galantní pozvánku a výborný program přeci nešlo odmítnout  A abych se nezachovala jako nevděčnice.. děkuji své paní, že vyslyšela mé modlitby! 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:52 21. Jul 2011 |
|
|
Jsou smrti, které za to stojí. Tuhle jsem si připravovala už od severní brány, takže... Dík světlé straně a temnému DM, hehe:)
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Glumišek
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:46 21. Jul 2011 |
|
|
Děkuji OneIceOne(ovi) za včerejší pomoc po odpoledním pádu a náhradu páru drobností.
_________________ Durman Zlomocný - Helgaronův válečný kněz
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:45 21. Jul 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Chci moc poděkovat za bezva i když smutný quest u Doubkova DM Bahňákovi... A pak ještě děkuji za questík OneIceOne s Zeirovci - myslím že Meg dostala lekci 
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:14 21. Jul 2011 |
|
|
Děkuji všem za hru v poslední době.
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|