|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:57 21. Aug 2011 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Děkuji za vědomostní soutěž pořadatelům i účastníkům. Bylo to pěkné 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:00 22. Aug 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Díky za další kapesné  a samozřejmě za zábavu... Resovy k... no Resovo uvítání davu cizinců a tak RoF - však to asi fakt pod pseudonymem sepíše a bude šířit nenápadně  EDIT: Resův pytel už jsem fakt nemohl vydýchat 
_________________ .
Last edited by Nalkanar on 00:56 22. Aug 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:04 22. Aug 2011 |
|
|
Taky dík za dnešek:) Od soutěže - Rofovi, po honbu za vy-víte-čím, přes přepadnutí - tfuj! - a družince, co snáší současné Ryuovy fanatické nálady.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:41 22. Aug 2011 |
|
|
Pěkná soutěž to byla. Gratuloval sem si, že sem se nepřihlásil a z postavy neudělal úplnýho debila  Braenn wrote: ...a družince, co snáší současné Ryuovy fanatické nálady. To si povíme při zpovědi kdo koho a jak snáší  Ale fajné bolo.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 04:11 22. Aug 2011 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Přídám se k děkovačce za akci bylo to fajn jako většinou takže díky všem co tam byli 
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:10 22. Aug 2011 |
|
|
Děkuji RoFovi i Arii Orii za zajímavou soutěž  a paladinu Bjornovi za to, že Elandře pomohl vstát, když upadla, protože už byla moc ospalá. (A svým rodičům za to, že jsem tam mohl s Elandrou výjimečně zůstat až do konce.)
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:39 23. Aug 2011 |
|
|
Díky Theuovi. Všechna čest a doufám že spokojenost byla na obou stranách.
Ten feat do vůle se mi ale setsakra vyplatil:))
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:37 24. Aug 2011 |
|
|
Děkuju moc moc za hrací hudební nástroje. Už se těším jak to zítra budu zkoušet 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:46 25. Aug 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
taky děkuju všem za hraní až sem z toho byl čtyři dny mimo 
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:41 25. Aug 2011 |
|
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:47 28. Aug 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
děkuju Damianovi za hezké spestření dva dny po sobě =) bavilo mě to
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:54 29. Aug 2011 |
|
|
Děkuji tomu, kdo vylepšil určitou nemoc na Thalii. I po letech se stále učím nové věci a konečně vím, co to ten červený slaad je! PS: HNUS, HNUS, HNUS - kdo to programoval je zákeřná mrcha! 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:55 31. Aug 2011 |
|
|
Děkuji, všem se kterými jsem v poslední době hrál, jak za Toma, tak za Tagara. A taktéž děkuji Májce 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:59 01. Sep 2011 |
|
|
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:18 01. Sep 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
rosnicka wrote: Vítej mezi námi... A abych udržel topic. Díky... Díky... Díky.... všem.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|