|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
leontynka
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:38 26. Mar 2008 |
|
|
Děkuju za pěkné přijetí, jakého se mi tu dostalo, nečekala jsem, že moje první krůčky naberou tak ... raketový spád! Zdravím všechny, koho jsem dnes večer potkala! (a potkám?  )
_________________ Lenvien du Berry - krásná, mladá, milá, nevinná
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:11 26. Mar 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
jojo taky uz predem diky za prijeti.. 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Lorelei
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:31 26. Mar 2008 |
|
|
Chtěl jsem také všem poděkovat za pěknou hru a to (Terner, Julie, Lenvien, Ril-Arn, Modrin a Julii). Opravdu pěkně stravený večer, fakt jsme se někdy dost smál.
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:05 27. Mar 2008 |
|
 |
Pomocník |
|
|
Jojo připojuji se k Loreleiovi byl to pěkný RP večer 
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:45 27. Mar 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
i ja se trochu zasmal, kdyz sem se najednou objevil tam, kde sem byt nemel ale po prvotnim lehkym soku to nakonec byla sranda 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:57 27. Mar 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:26 29. Mar 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Rad by som podakoval DM JiBovi za skvely Q so zlobrom, aj ked som zo zaciatku nevedel ako to poriadne zahrat ale nakoniec sme to myslim zvladli pekne 
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:27 30. Mar 2008 |
|
|
Rád bych poděkoval DM za ochotu při výměně věcí.
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
Last edited by Pivo on 19:18 30. Mar 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:50 30. Mar 2008 |
|
|
dakujem netihanovi1 za pekne poobedne ****** a ta ***** musi *******, lebo inak si to uz ani neviem *********. Uz sa ale hrozne tesim na dnesnu *** s ***** a ostatnymi, bude to prijemne *********** vecera ....
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:53 30. Mar 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Marvin wrote: dakujem netihanovi1 za pekne poobedne ****** a ta ***** musi *******, lebo inak si to uz ani neviem *********. Uz sa ale hrozne tesim na dnesnu *** s ***** a ostatnymi, bude to prijemne *********** vecera .... *** tiez **** 
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:18 30. Mar 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Nejaka nova moda s tema hvezdickama? -az mi odpovedej tak to pls smazente nekdo... dik-
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:10 30. Mar 2008 |
|
|
Děkuji za skvělé psycho v hospodě ohledně vlkodlaka.Smál jsem se skoro hodinu v kuse.Hurdun,Lacalen díky za pěknou hru 
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:12 31. Mar 2008 |
|
|
taky diky Arto, jsem zvedav jak se to nakonec vsechno vyresi 
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:05 31. Mar 2008 |
|
|
kaz wrote: taky diky Arto, jsem zvedav jak se to nakonec vsechno vyresi  Doufám,že nemáš chuť na maso 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:15 08. Apr 2008 |
|
|
Nad Melvikem a Kucikem se rozezněly andělské chóry - už se nemůžu dočkat dnes večer domů a šupky dupky testovat NOVÝ CRAFT. Díky všem zainteresovaným, zase se mám na co těšit. T.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|