|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Neithan1
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:36 11. Apr 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Rad by som sa podakoval DM Zorzovi \ Matlavouskovy za asi najoriginalnejsiu a najzabavnejsiu vymenu veci ktoru som kedy zazil, z planovanej pol hodiny v hre sa stala asi hodina a pol skvele straveneho casu, diky, diky a len tak dalej. 
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:37 11. Apr 2008 |
|
|
Jednoznacne suhlasim s neithanom, tiez sa pripajam k podakovani Zorzovi ....
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:20 14. Apr 2008 |
|
|
Chtel bych podekovat za vcerejsi pekny vecer ve spolecnosti trpaslika Hudruna.To me vysvetlovani o systemu trezoru a nasledovnych bublin, me fakt dostalo.Jeden cas bych klidne snesl sterace na oci, jak sem se smal Fakt diky, nekdy se to povede...
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
mor
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:56 14. Apr 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
Chtel bych Fotherovy podekovat za nove podtemno. Ted je mnohem verohodnejsi a neni jak placka. Atmosfericky take super. Takova prochazka v sopce a nasledny pohled do jejiho jicnu, nebo pochod po dnu propasti  . Dlouhe tunely... Velke zmeny spadu,, supr 
|
|
Top |
|
xyz
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:07 14. Apr 2008 |
|
|
mor wrote: ... Souhlasím. Moc pěkný 
_________________ Razak - R.I.P. Rognar - R.I.P.
Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:38 14. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Ještě sem nepřestal slintat 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:41 14. Apr 2008 |
|
|
kurna, jak to tak, ctu hned se tam musim taky kouknout  edit: tak sem se rozhlid a je to dost pekny, dik taky rejtymu za rychli opotvorovani a uvedeni do provozu
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:00 15. Apr 2008 |
|
|
Sorrow wrote: Chtel bych podekovat za vcerejsi pekny vecer ve spolecnosti trpaslika Hudruna.To me vysvetlovani o systemu trezoru a nasledovnych bublin, me fakt dostalo.Jeden cas bych klidne snesl sterace na oci, jak sem se smal Fakt diky, nekdy se to povede... Ja dekuji za trpelive vysvetlovani, bohuzel trpaslik v tom jeste nema jasno Super stravena hodka(nebo víc?) v hospode, tesim se na dalsi debaty 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:02 16. Apr 2008 |
|
|
Díky Matlafouskovi za krásné zpříjemnění odpoledne .. ani jsem nedoufal že někoho potkáme .. ha ta baba teď bude smrdět navěky. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:22 16. Apr 2008 |
|
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:10 16. Apr 2008 |
|
|
Theogil I wrote: Díky Matlafouskovi za krásné zpříjemnění odpoledne .. ani jsem nedoufal že někoho potkáme .. ha ta baba teď bude smrdět navěky.  Heh, já děkuju pěkně za oslavu a slávu....ač neprávem nabytou.  Ať už se jednalo o cokoliv, měl to na starost nejspíš jiný DM - ode mne toho momentálně bohužel není moc co čekat, jsem ouplně zavalen. Ale neboj, ty pašeráky mám pořád v hlavě. 
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:22 16. Apr 2008 |
|
|
Lord_Berserk wrote: Dik Hurdunovi ze si nechal nedobrovolne zabit Mulu a este odseknout ruku   Grrrrrr, poteseni bylo jen na tve strane Hurdun uz se velice tesi jak ti predvede praci s halapartnou *trpaslik zachrchla, poradne si odplivne, a zacne brousit halapartnu* timto dekuji bohum Thalie za poskytnuti potrebne moci k regenerovani oddelenych koncetin jejich sluzebnikum, pac techto sluzeb bude hojne vyuzivano 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:42 17. Apr 2008 |
|
|
Žorž wrote: Theogil I wrote: Díky Matlafouskovi za krásné zpříjemnění odpoledne .. ani jsem nedoufal že někoho potkáme .. ha ta baba teď bude smrdět navěky.  Heh, já děkuju pěkně za oslavu a slávu....ač neprávem nabytou.  Ať už se jednalo o cokoliv, měl to na starost nejspíš jiný DM - ode mne toho momentálně bohužel není moc co čekat, jsem ouplně zavalen. Ale neboj, ty pašeráky mám pořád v hlavě.  Tak to je moje blbost ... nějak jsem si to špatně srovnal v hlavě ... oprava: tímto děkuji neznámému DM za krásné odpoledne, doufám že se nehněvá, že jsem to popletl to by mě mrzelo  ... jo ha ta baba bute vod teho svinstva smerdět navěky *blbě se culí* EDIT Calime: Nehněvá
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:56 19. Apr 2008 |
|
|
Chtěl bych pochválit rozhvory u NPC. Docela mě pobavilo když sem mohl zamyšlené akolytce zlomyslně zakřičet do ucha... trochu mě pak ten smích přešel, když mi začal strážnej vyhrožovat, že se mu VŮBEC nezamlouvam a ať si na něj dam pozor 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 06:12 25. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Díky všem účastníkům včerejšího nájedzu, skvěle sem se pobavil, sice dneska usínám v práci ale hned bych to zopakoval ps: steně je náš 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|