|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
jachyra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 03:29 30. Jan 2012 |
|
|
Nápodobne i ja ďakujem Luthorovi za ochotu a trpezlivosť na Q  za pevné nervy pri možnostiach, kde všetko stojí na vlásku a na jednom zlom rozhodnutí (prípadne hodení kocky) sa môže zničiť komplet všetko ... za zvládanie stresu, nezodpovedaných otázok ... za krásne hranie charakteru ... za nádhernú ukážku vypitvania "ryby" A hlavne za to, že to zvládaš s impulzívnou, náladovou Korou .. doteraz to zvládol málokto A ďakujem mojej krásnej červenej 10 stennej kocke .. len tak ďalej, krásna moja! Hádž zle pre hráčov  PS: dúfam, že si také hry, napínaky, akčáky ako posledných niekoľko dní užijeme ešte pooodstatne viacej ... prosto hra s tebou je mňamka  *zacvaká zubami*
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:26 30. Jan 2012 |
|
|
Díky za parádní atmosféru. A za chuť do hry:)
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:20 31. Jan 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Díky Desovi za dokončení a celkově za celý proběhlý quest 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:47 31. Jan 2012 |
|
|
Díky Kokosákovi za skvělé uvedení do hry. Bylo to super 
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:17 31. Jan 2012 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Díky drowákům za EPIC fight 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:05 01. Feb 2012 |
|
|
Díky Desmondovi za nečekané překvapení 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:24 01. Feb 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Poděkování neznámému DM za velmi rychlou reakci při utkvění mé postavy na mrtvém bodě v lokaci bez postav. Tak rychlé, že jsem ani nestihl na fóru nahlásit chybu  .
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:50 02. Feb 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
"Díky" za myší invazi  teda.. spíš za to že jsem řešil důvody invaze
_________________ .
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:28 02. Feb 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Díky novému DM adeptovi za noční zpestření hry (postava by možná byla zvědavější, ale už jsem se i tak chystal končit a krom toho, vzhledem k situaci by to od ní asi nebylo nejchytřejší).
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:57 02. Feb 2012 |
|
|
Nalkanar wrote: "Díky" za myší invazi  teda.. spíš za to že jsem řešil důvody invaze Taky dík.. zasmála jsem se! Nejen tomu, že Layla myšky uječela k smrti.. ale hlavně popisku myšího šéfa - matka myš! 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:05 02. Feb 2012 |
|
|
Děkuji všem, co přišli na příjemnou rozlučku s Desmondem a Werdim. Minimálně mně jste udělali velikou radost.
A největší dík patří Miell, která celou rozlučku naplánovala a prakticky i odehrála. Děkuju Lištičko.
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:10 02. Feb 2012 |
|
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:16 02. Feb 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Famózní, epické, nebo jak to říct...Bylo to dokonalé..
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:40 02. Feb 2012 |
|
|
Hezke rozlouceni s hrdiny:)...
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:56 02. Feb 2012 |
|
|
Děkuju moc všem, kteří dneska přišli.. pro Farušku i pro mě to hodně znamenalo a jsem hrozně ráda, že můžu napsat, že jsem spokojená. Takže ještě jedno sbohem Desovi a Werdimu, coby postavám, a díky.
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|