|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:41 19. Feb 2012 |
|
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:42 19. Feb 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Díky díky... turnaj dle očekávání prohraný a zrovna s tím, koho jsem tipoval na vítěze 
_________________ .
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:50 19. Feb 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Já díky, ale Vil je ... no vy víte  .
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Thurms
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:58 19. Feb 2012 |
|
|
Taky se přidám k poděkování, má to něco do sebe, když mohou postavičky aspon z dálky vidět ty, o kterých se tak leda dočtou v reáliích, hezky to ten svět oživí  .
_________________ Nathaniel: nemůžeš-li pomáhat, pak aspoň neubližuj Lens: mluvka Sallias
|
|
Top |
|
Myrttille
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:21 19. Feb 2012 |
|
|
bylo to parádní  díky
_________________ Laurentia Kler - ,,mezi tolika různými a snadno proveditelnými kouzly je jedno ještě krásnější. Má na sobě večerní oblek, je zářivé a živé a má barvu tvých očí vyjadřujících obdiv."
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:31 19. Feb 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Take vsem dekuji a omlouvam se za ten trapas s lukostrelbou, ale aspon se bylo cemu zasmat 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:45 19. Feb 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Dík za zásboy a medovinu zdarma! Je to super. Víc takových příležitostí!
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:08 19. Feb 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Skvělá akce, díky všem zúčastněným  !
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:10 19. Feb 2012 |
|
|
Tak já děkuju všem DM za pomoc, ikdyž teda někdy zlobili  , ale já taky asi Taky díky za pomoc od Natha, Layly a Aliho. A nakonec díkas všem co přišli.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:16 19. Feb 2012 |
|
|
Děkuji všem organizátorům, účastníkům i divákům turnaje, bylo to super 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:43 19. Feb 2012 |
|
|
Já mám tyhle akce prostě rád. Básnická tvorba, krejčovské umění, souboje, co maj šťávu, výbornej výběr hudby (hlavně finále pranice, doprovod Olwen a ta velkolepá potom). Moc se mi to líbilo. A RoF je dobrej organizátor.
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:53 19. Feb 2012 |
|
|
Dneska speciální díky Miell za její vytrvalou snahu dostat se k tématu, bohužel marně 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:24 20. Feb 2012 |
|
|
Amber wrote: Dneska speciální díky Miell za její vytrvalou snahu dostat se k tématu, bohužel marně  Není zač.. no  Ale ono to snad jednou vyjde.. alespoň, že ochutnávka se líbila 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:03 21. Feb 2012 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Díky Jachyra.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:21 21. Feb 2012 |
|
|
Já bych chtěl taky poděkovat našemu Zlatíčku, Jachyře. 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|