|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kaz
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:24 09. May 2008 |
|
|
Díky Matlafouskovy(na 99% to byl on, jestli ne tak se omlouvám) za dnešní úkol v Ivory, a díky též malé, milé  Šermíně, hodně jsem se nasmál a skvěle bavil Edit: Byl to on .
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:26 10. May 2008 |
|
|
Velkej dík Rejtymu a všem duergarům za včerejší quest a jeho dnešní pokračování  Chvílema sem se dost bál No jo, poděkuju i těm drowím hubkam, za krásně vyhroucenou situaci neska...  Škoda, jenom že nedopadla jinak 
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:31 10. May 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Díky dneska nejmenovanym společníkum na nejmenované misi za super zábavu.. nevim jak to kdo bral ale já sem se u toho bavil  .. těšim se na další setkání  Taky díky rejtymu že se nám postaral o zábavu  , sice jsme nebyli do konce ale máme o zábavu postaráno 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:27 10. May 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
taky se musim pridat s podekovanim. Vcera se to trosku zostrilo a opravdu sem mel bezprostredni strach. Ten sem takhle ostry jeste v podtemnu nezazil. Sice to bylo chvilemi zdlouhave, ale ta posledni spolecna cast byla proste nadherne vyuziti te zdlouhavosti celeho jednani Doufam, ze se jeste potkame.. no a hlavne jsem zvedavy, za jakych podminek.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
steel_martin
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:59 10. May 2008 |
|
Joined: 17:43 18. May 2007 Posts: 168 Location: Plzeň / Železná Ruda
|
Taky dík Rejtymu skarbi wrote: Škoda, jenom že nedopadla jinak  By mě zajímalo jestli bys psal to samé, kdybyste neměli dvojnásobnou přesilu  Ale jinak taky dík za hru 
_________________ Venori'elginn N'Abarn _______________
|
Pivo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:10 10. May 2008 |
|
|
Děkuji odvážné skupině za výbornou výpravu. Složení:Sucelus Thalova päsť drsný barbar,Maric Asen fanatický paladin,Lilienn Wood krásná a nebezpečná knežka,Menhiri veselá druidka,Axachiel blazniví měnavec,Isabel Midnightclaw tajemná zlodějka a samozřejmě Arto vojín Karathské armády pod jehož vedením v tomto tažení nikdo nepoznal pána pekel. Těším se na další dobrodružství.......díky všem
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:13 10. May 2008 |
|
|
steel_martin wrote: Taky dík Rejtymu skarbi wrote: Škoda, jenom že nedopadla jinak  By mě zajímalo jestli bys psal to samé, kdybyste neměli dvojnásobnou přesilu  Ale jinak taky dík za hru  Jaký přesile  Byli sme čtyři a vás bylo pět  To je jedno...hlavně, že sme se shodli na tom, že t obyla super hra 
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:04 10. May 2008 |
|
|
musim se taky přidat, quest jak za starejch časů, už sem měl chvílema dojem, že dobrý DMka vymřeli, i všem zůčastněnejm za hru, doufám, že bude stejně emocema nabitý pokračování 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
mor
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:21 10. May 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
no myslim ze opravdu bylo v konecne fazy napeti ze by se dalo krajet.  Takove se jen tak nevidi. Ale zas se o tom neda mluvit aby se neproflakly Ic informace. No bylo to supr.
|
|
Top |
|
Calime
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:11 12. May 2008 |
|
|
Nechci tu napsat poděkování, ale omluvu:
Omlouvám se všem hráčům z Ivory, kteří čekali dnes (vlastně už včera) odpoledne pokračování questu s vlkodlaky, ale z vážných důvodů to opravdu nešlo.
Vyhlídnu si nejspíš nějaký večer, kdy vás bude dost a dojedem to.
C
_________________ DeMus Universalis (universální DM)
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 05:40 12. May 2008 |
|
|
Díky lidem, co si přišli jen tak zařádit do arény. Bylo fajn vidět sílu výkvětu povrchu. 
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 06:50 12. May 2008 |
|
|
CHtěl/a bych poděkovat Wallovi za opravdu zajímavý a pěkný večer, a za kvalitní nypínavou hru u brouků.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:44 15. May 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Dik Calime za dnešní hru  škoda jen že nás nebylo víc ale bavil jsem se 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:47 15. May 2008 |
|
|
taky dík, konečně trochu tý drowský politiky 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:44 15. May 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Jo fakt diky moc, konecne sem se citil, jako soucast rodu a ne jen samostatna rodina. Je krasne, ze se tam zapojily i ostatni rody, ktere taky samozrejmne usiluji o misto na vyslunni.. jenom vic a vic takovych questu.. ani se nemusi nic zabijet.. politika je taky krasna carodejka Nindol orn tlu natha z'hind ulu elemmiire whol fuma N'abarn
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|