|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
EXITUS999
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:40 24. Sep 2010 |
|
|
Já myslim, že to jde vyřešit i v PM 
_________________ ======================================================================= Stupidní otázky jsou lepší, než stupidní chyby, aneb zeptejte se, nic za to nedáte  =======================================================================
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:51 24. Sep 2010 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
EXITUS999 wrote: Já myslim, že to jde vyřešit i v PM  přesně tak! jinak mě dostalo dnešní setkání zrovna s tutěma pošukama družina složení nějakej gnom ,pak cosi,půlork,trpaslík a Elis byla fakt dobrá a já se šíleně nasmála 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:24 04. Oct 2010 |
|
|
Tří přání od džina "Přál bych si luk" - *objevil se obyčejný luk*"Chtěl bych umět drowsky" - *džin pronesl* drowské slovo fertox - znamená krysu"Džine, budeš tady a nenecháš nikoho vyjma nás tří znovu použít ten krystal." - *džin poveděl* budu tadyPak Aria a já doma taky vyprskl smíchy a napsal .....asi si neměl říkat to "a"  Jo když potkáte džina nebo tak, dejte mu úplně přesný návod toho co chcete. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Tashara
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 13:37 07. Oct 2010 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Onehda jsem potkal jednoho sira, a po jehu utoku na drozda, nebo jineho ptaka jsem se valel smichy: *sejme ptaka mecem* minul, minul, zasah 
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:21 07. Oct 2010 |
|
|
-RoF- wrote: Tří přání od džina "Přál bych si luk" - *objevil se obyčejný luk*"Chtěl bych umět drowsky" - *džin pronesl* drowské slovo fertox - znamená krysu"Džine, budeš tady a nenecháš nikoho vyjma nás tří znovu použít ten krystal." - *džin poveděl* budu tadyPak Aria a já doma taky vyprskl smíchy a napsal .....asi si neměl říkat to "a"  Jo když potkáte džina nebo tak, dejte mu úplně přesný návod toho co chcete.  Vzpoměňte naštvanýho džina z povídek o zaklinačovi, jak si ho měl vyhonit....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:51 25. Oct 2010 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
*přepíše název topicu na "Co vás ve hře potkalo a nasr**o" * Po tom co mě DM vyhodilo z podsvětí abych si svázal duši, mě opět zabilo, abych zaklusal zpět do podsvětí. No a poprvé za ty asi 4 roky co tu hraju se nademnou bohové slitovali a já nezemřel.  Řeknu vám naštve to kvalitně! 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:15 25. Oct 2010 |
|
|
Už se nám asi 3x stalo, že se bohové slitovali nad lidma u nás v mučírně, kde už nemohli nikam utéct  hráči asi byli taky naštvaní
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 00:15 26. Oct 2010 |
|
|
Nejezte ty housenky červené, stane se vám neštěstí tuze zlé. Hole, sláma, hadry, dýně, strašáci se kývou líně. //cheche díky to byla dobrá sranda a hlavně dobré na vymýšlení blbosti. 
Attachments: |

Thalie 1.9_0010.jpg [ 296.26 KiB | Viewed 3235 times ]
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:52 28. Oct 2010 |
|
|
Epická výprava, kde půl modulu vyrazilo na lov do jeskyně asi 200 metrů od ivory  . Nikdy bych nečekal, že se připojí tolik lidí k takové výpravě.  a to jen aby doprovodili jednoho hobita na těžbu kamene Škoda jen ež se rozutekli sme mohli uspořídat nějakou srandu 
Attachments: |

Thalie 1.9_0001n.jpg [ 125.76 KiB | Viewed 3229 times ]
|
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:09 09. Dec 2010 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Každá výprava s půlorkem Draginem mě prostě dostane. Dragin pokažé plácne něco, co mě pobaví.
Na ukázku:
Rien, Dragin a elfka vyčistí první patro ruin od nemrtvých. Riena se dotkla spektra a výrazně omezila jeho dovednosti, mezi jinými i zámečnické, nemohl se tedy dostat přes zámek a past na dveřích. Rien: Počkejte tady, hned se vrátím, jen musím ke knězi aby se na mě podíval. Dragin: Já se bojim!
Elf a elfka chtějí mít soukromí, proto elfka odvede elfa k osamocené studánce. Začne si vylévat srdíčko ale ejhle! Dragin se nedal odbýt, hrdličky našel, přiřítil se k dvojici s nadšeným jásotem "Super studna!" a začal se ze studny napájet.
Elf, elfka a Dragin jsou na cestě mezi městem a vesničkou. Elfka toho nese mnoho a tak si na zem položí dřevo a tellem se mě ptá jak se dá věc zahrabat. Já stojím už na druhém konci mapy, čekám až mne ti dva dojdou a zkouším to elfce vysvětlit. Dragin zasahuje jako první. Rozběhne se ode mne (Jeden konec mapy) k dřevu kterého si všiml na zemi (druhý konec mapy) dřevo okamžit čajzne, doběhne zas kemě a povídá "Někdo si tu nechal pěkné dřevo."
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Maya
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 13:33 11. Dec 2010 |
|
|
Attachment:
puldrak.jpg [ 96.82 KiB | Viewed 3169 times ]
Xarxon je asi gurmán a po nocích se nudí, tak chce nějakou zábavu XD 
_________________ _______________________________________________ "Dejte muži volnou ruku - a najdete ji někde na sobě." - Mae Westová
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:21 11. Dec 2010 |
|
|
Kdovi ake jsou jeho pohnutky.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:39 11. Dec 2010 |
|
|
Docela by me zajimalo, zda-li by odevzdal odmenu i za PC puldraka. Ze by Ariu konecne nekdo ulovil? 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:41 11. Dec 2010 |
|
|
Nejsem si jist, jestli z Arii vypadne trofej... 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:53 11. Dec 2010 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Na Ariu nemůže být vypsaná odměna, odměna se vypisuje jen na těžké ulovky, ulovit Ariu těžké není.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|