|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Toren
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:11 15. May 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
Také děkuji za výpravu, bylo to poučné  Jsem se držel vzadu no... Vím, že jste chtěli abych se sám předvedl, ale já se hrozně styděl 
_________________ Tomáš Alrik Tane
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:13 15. May 2013 |
|
|
Ano, bylo to zábavné, škoda těch prvních odpadlíků... 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
Larin
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:58 16. May 2013 |
|
|
Děkuji Dekovi a Nathanielovi za hezký rituál/obřad 
|
|
Top |
|
Larin
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:02 16. May 2013 |
|
|
A ještě děkuji Goranovi, že nám tohle všechno umožnil 
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:05 16. May 2013 |
|
|
Také se přidávám a jsem rád, že se líbilo. Díky všem zúčastněným a i Elverin, bez které by na to zřejmě nedošlo, i když nebyla přítomna. Zvláštní dík Thurmosovi za všechny jeho postavy, se kterými jsme měl kdy co do činění. Tento moment byl nezapomenutelný. 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
Goran
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:54 16. May 2013 |
|
|
Chtěl bych se přidat k poděkováním. Děkuji Larin, Niretě, které "přetrpěly" vše od začátku do konce, a samozřejmě D_E_K_Ovi, Nathanielovi a Elverin, bez kterých by bylo úspěšné dokončení stále v nedohlednu. Díky všem, vážně jsem si to užil  .
|
|
Top |
|
Thurms
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:03 17. May 2013 |
|
|
Taktéž se přidám k poděkování, pěkná akce to byla  .
_________________ Nathaniel: nemůžeš-li pomáhat, pak aspoň neubližuj Lens: mluvka Sallias
|
|
Top |
|
Toren
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:59 17. May 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
Také děkuji za hru, zvláště pak za to jak se to vyvinulo...  Dnes už víc nevydržím, melu z posledního... Dobrou noc 
_________________ Tomáš Alrik Tane
|
|
Top |
|
Niareta
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:55 18. May 2013 |
|
|
Také bych ráda poděkovala mnoha lidem, ktří mi zpříjemňují večery a někdy i odpoledne, takže to vezmu rovnou všechno najednou D_E_K_A - děkuji za veškerou hru s Kiriem, za vymyšlený rituál a ze včera ze Eze schovaného ve stínech Goran - děkuji, že jsi tak hezky rozehrál zápletku s Gideonem a těším se na pokračování příběhu Karolina - děkuji za tréninky, pivo s Rori a veškerou tvou ochotu pomoci DM Sielencer - za zajímavé hry Dále děkuji všem hráčům účastnících se tréninků, ať už spolu erpíme více či méně, Thurmsovi za podílení se na rituálu a také všem, kteří se mi snažili nějak pomoci a poradit, moc si toho vážím. Zvláštní poděkování bych chtěla vyjádřit Larin - bez tvých technických schopností bych tuhle hru nikdy nezprovoznila a nikdy si tu nemohla zahrát Toren - děkuji za moc fajn rp táhnoucí se do brzkých ranních hodin Tak to je snad vše, mějte se hezky a těším se na Vás ve hře 
_________________ Amal - inspiraci pro ní jsem nalezla u tohoto klipu: https://youtu.be/nuckTcoZG4Q Zar´tyriel Nazyia - její příběh byl dovyprávěn <3 https://youtu.be/9yT0OW_GOpI
Moje <3 https://youtu.be/EugpuiJFfKo
|
|
Top |
|
Larin
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:40 18. May 2013 |
|
|
Niareta wrote: Zvláštní poděkování bych chtěla vyjádřit Larin - bez tvých technických schopností bych tuhle hru nikdy nezprovoznila a nikdy si tu nemohla zahrát Určitě by sis nějak poradila A jinak tobě taky musím poděkovat, protože kdyby si mě k téhle hře nenavedla tak tu nejsem taky 
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:34 19. May 2013 |
|
|
Díky moc dneska za hru Deidře, aasimarům a Aulovi... bylo to napínavé a trochu jsem se bál  A pak Zarunze za výpravu.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:50 19. May 2013 |
|
|
Také se přidám, byla to pěkná hra, ale neodvažoval bych se přisuzovat si za to jakékoliv zásluhy.  Tentokrát spíš komparz, ale bylo fajn tam být a poslouchat. 
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:29 19. May 2013 |
|
|
Díky hráči Bezzubka a doufám, že ho to bavilo stejně jako mě. 
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:28 20. May 2013 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Díky Sielencerovi a Bezzubce 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Bezzubka
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:56 20. May 2013 |
|
|
Taky díky moc, byla sranda Taky chci poděkovat hráčům D_E_K_A a lordaladar za rady a pomoc 
_________________ Camthalion - "Krev, chlast, sláva, ženský..."
!!!IC nebo se to nikdy nestalo!!!
Hymna!
|
|
Top |
|