|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:11 22. May 2013 |
|
|
Díky moc čarodějům a Eritaiovi a taky aasimarům a Sielencerovi. Geniální! A zároveň se omlouvám, že se na mě muselo čekat, zdržel jsem se v práci... 
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:13 22. May 2013 |
|
|
Pěkný rituál, noční atmosféra bezvadná. Jen se to trošku táhlo..., přesto bezva akce a dík všem zúčastněným. 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:14 22. May 2013 |
|
|
Díky (vezmu to abecedně) Dece, Diemovi, J.F.Paynovi, Karolině, Majkymu a Sielencerovi za dnešní quest! Škoda toho načasování (datum) a zdržení. Rád bych si myslel, že to byla zábava i pro ostatní, a omlouvám se těm, kterým jsem to dneska třeba moc neulehčoval a kteří to možná brali spíš jako nepříjemnou povinnost.
Tak díky za vaší trpělivost. Snad to příště bude mít hladší průběh a proběhne ke spokojenosti všech stran.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Toren
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:58 24. May 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
Děkuji dnes všem za hru, skvěle jsem se bavil 
_________________ Tomáš Alrik Tane
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:20 26. May 2013 |
|
|
Díky všem, kdo dorazili na svatbu. A těm, kdo zůstali na afterparty  ) Škoda že nebyla účast, jakou jsem čekal, ale i tak tam občas padly luxusní hlášky  ) A díky Gallimu za odehrání. Dostal mě sir Hildeburg, jak zaparkoval u sudu se slivovicí 
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:21 26. May 2013 |
|
|
Díky za dnešní akci, musel jsem sice odskakovat, ale i tak bylo fajn pro jednou vytáhnout tu přívětivější z mých postav. 
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 06:15 27. May 2013 |
|
|
J.F.Payne wrote: Díky všem, kdo dorazili na svatbu. A těm, kdo zůstali na afterparty  ) Škoda že nebyla účast, jakou jsem čekal, ale i tak tam občas padly luxusní hlášky  ) A díky Gallimu za odehrání. Dostal mě sir Hildeburg, jak zaparkoval u sudu se slivovicí  Dobré bylo, jak chtěl provdat Johanku Spíš mi přišlo blbé jak hodně lidí odloglo a nebo přeloglo na jiné postavy.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Kathermara
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:19 27. May 2013 |
|
|
Taky děkuji návštěvníkům svatby za pěknou hru. Pohoršené pohledy jsem očekávala, jen mě trochu mrzelo, že se Johannes opomněl přežehnat a pověsit nevěstě na krk amulet proti uhranutí. Tak snad příště 
_________________ Chaotic Evil Mistress
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu Valindra - bardka ze Sluneční říše
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:06 30. May 2013 |
|
|
Hrálo se mi tu s vámi moc pěkně, omlouvám se těm, se kterými jsem měl něco rozehrané - zvlášť DM, pokud by se jim hodila nějaká moje postava, klidně jí mohou obětovat temným bohům, nebo tak. Přinejmenším nějaký ten pátek mě tu teď nepotkáte, budu mít povinnosti vůči sobě.  Tak si tu moc nelezte na nervy a přeji, ať se máte co nejlépe. 
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:09 30. May 2013 |
|
|
Taky dík, pak se ukaž 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Toren
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:43 04. Jun 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
Děkuji všem za hru v poslední době a dnes... na námku to konečně jednou zas vypadalo, jako ve městě A taky komandu očí, za zásah v pravý okamžik *sleduji tě* 
_________________ Tomáš Alrik Tane
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:52 04. Jun 2013 |
|
|
Děkuju za včerejší hru Zachymu. Bavil jsem se. Škoda jen té tečky na konci, ale logicky to jinak dopadnout nemohlo.
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:04 08. Jun 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Takže díky Aulovi (a Gallimu za zemana) při organizaci. A pak těm pár, kteří přišli a rozjeli to. Hlavně Diemovi 
_________________ .
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:20 08. Jun 2013 |
|
|
Taky díky.. i za neočekávaný výsledek dražby.. a Diemo vskutku rozvířil vody klidně plynoucího večera 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:24 08. Jun 2013 |
|
|
Taky dekuju za prijemnou akci  Skoda ze v te fontane neslo sedet  a dik Nien 
|