|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:48 11. Jul 2013 |
|
|
Díky za hru Goranovi a omlouvám se, že se má postava nechala strhnout ve víru vzpomínek a rozvyprávěla se. Příště dořešíme zbytek.  Stejně tak díky ostatním, jež byli zaúkolováni a jistě si to užívají po svém. 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:58 11. Jul 2013 |
|
|
Já bych rád poděkoval všem, s kterými jsem se za poslední dny setkal a zbaběle neutekli, za hru.
Anirrinths Zau'ndar
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Goran
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:14 12. Jul 2013 |
|
|
Chtěl bych poděkovat za dnešní opravdu zajímavé hry, všem hráčům a hráčkám, kteří se jich s Gideonem účastnili. Doufám, že se líbilo 
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:32 12. Jul 2013 |
|
|
Goran wrote: Chtěl bych poděkovat za dnešní opravdu zajímavé hry, všem hráčům a hráčkám, kteří se jich s Gideonem účastnili. Doufám, že se líbilo  Tak jest! Nápodobně děkuji tobě a také ostatním hráčům.....kurňa dneska to mělo šťávu.
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
|
|
Top |
|
Toren
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:07 12. Jul 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
Já bych rád poděkoval Niaret za dnešní hru  Také jednomu poběhlíkovi, že nám zavdal pár příležitostí o něm v hospodě mluvit a nezabil náš  Dodatečně ještě Páje za přednášku. A také všem ostatním, co se kolem mé postavy motají... Je to celkem zapeklité... Jsem zvědav co bude dále. A Galimu za zbroj!
_________________ Tomáš Alrik Tane
|
|
Top |
|
Larin
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:31 13. Jul 2013 |
|
|
Chtěla bych poděkovat všem, díky kterým jsem se do něčeho připletla nebo mě do něčeho zasvětili a i těm s kterýma se dál vyvíjel jejich obyčejný každodenní život Osobní poděkování bych chtěla věnovat:Gideonovi/Goranovi - za posledních pár dnů, které byli opravdu, ale opravdu emotivní  , a dost mi to pomohlo i v realu Tomovi - za jeho dlouhodobé hraní se mnou a Niarret a že to s námi tak dlouho vydržel a ještě drží DEKOvi - který s námi sice tak často nehraje, ale vždycky na nás něco vymyslí a když se po dlouhé době dopátráme konce najde si něco nového Niarrete (Naz) - protože bez ní by to prostě nešlo A samozřejmě děkuji všem ostatním hráčům, kteří přede mnou neutíkají a RPí a RPí a RPí ... i když se některé naše postavičky nemají rády, neznamená to, že nemám ráda ty, kteří za ně hrají  , tak že se nebojte a přijďte se zas někdy pohádat 
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:23 13. Jul 2013 |
|
|
Mimo Thálii.... Chtěl bych poděkovat Vejkovi za Luxusní obřad, za luxusní oběd.....a děkuji mu předem za luxusní alkoholové napájení!!!..tím bych chtěl poděkovat i celé Drowské Společnosti!!! Díky, díky a ještě jednou díky!!
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:49 14. Jul 2013 |
|
|
Rád bych opožděně poděkoval hráčům Fiony a Salliase za "dnešní" výpravu. Byla to docela zábava. 
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:15 14. Jul 2013 |
|
|
Děkuji Tondu Pozornému za vydávání Novinek z království - to tu opravdu chybělo! 
_________________ Olwen Emerald Fiona Wang Yan Vlaštovka
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:44 14. Jul 2013 |
|
|
Také děkuji za skvelý nápad *držím prst*
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:46 14. Jul 2013 |
|
|
Opravdu vynikající nápad. Díky za noviny 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:10 14. Jul 2013 |
|
|
Přidávám se. Skvělý nápad! Doufám, že ti vydrží elán!
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:26 14. Jul 2013 |
|
|
Souhlas! Upletl sis na sebe pro ostatní moc zajímavou metlu. Ať to vydrží!  EDIT: A díky Aulovi za dnešek, to chtělo fakt hodně trpělivosti. S NPC se pěkně mluvilo. Škoda jen, že dělali tolik potíží. 
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:15 15. Jul 2013 |
|
|
Děkuji Aulovi, Deirdře, Nalkovi, Barbarovi, Logrosovi, Alimu, Paulovi, Kallii, Johanovi, Matějovi, Drusildě, Goranovi, i Niaret. Za hru v posledních dvou dnech. Někdy je to pěkně na houby a je mi z toho smutno a někdy se díky vám dokážu usmívat na svět, který vidím černě. Děkuji vám všem, že máte trpělivost se mnou vydržet a držíte mě tu, jinak bych to už zabalil 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:27 15. Jul 2013 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Taky děkuji za hru v posledních dnech všem zúčastněným. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|