|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:17 31. Aug 2013 |
|
|
Taktéž moc všem děkuji, trochu jsem nestíhal všechno číst, ale bylo to super. Škoda, že si tu pevnost ještě pamatuju z doby obléhání dar garagu  Ale oproti posledně, se hra vůbec netrhala... Musím říci, že se na tom zapracovalo  Super akce trvající několik dní a také ty předcházející stavby opevnění. Moc díky, že jsem se mohl účastnit. Snad bude něco na NT.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:54 31. Aug 2013 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Taky děkuji všem za skvělý zážitek DMkovat takovouhle obří akci. Místy to bylo k nesnesení  (když se dvakrát po sobě restartoval server nebo se hra sekala tak, že se nedala ovládat), ale většinu času jsem se výborně bavil. Zvláštní poděkování patří DMs Panac... prostě Placebu, Amber, Derkenovi a těch z hráčů, kteří nám pomáhali vést oddíly pochodujících disko koulí (nakouzlených PC). Jmenovitě pak Jonovi, Nalkovi, Karolině a Darkvisionovi a také všem ostatním, kteří nám nepsali do PJ kanálu výhružné vzkazy a nekazili hru IC průpovídkami o tom, jak se uprostřed města drowů a líté bitvy hrozně nudí.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:58 31. Aug 2013 |
|
|
Děkuju moc, bylo to super. Navrhuji zavést pravidlo, že tomu kdo bude psát výhružné telly během questu DM bude zaručena permanentní smrt někdy v průběhu probíhajícího questu, nebo v některém z budoucích 
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:31 31. Aug 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Taky se přidám do poděkování  , po dlouhé době mě to fakt do hry táhne a s vidinou brzkého spuštění NT ještě víc, jen teda se děsím těch vizitek  ... budu muset najít energii a přemoci se. Hrozně jsem se bál, že ten závěr nestihnu, ale byl jsem mile překvapen, že jsem stihl dojet na chalupu, opéct si u ohně klobásy a ještě si k tomu dát vodnici a pak zalézt do baráku a akorát k počátku útoku. Geniální večer! Velké díky DM týmu! Mazec masakr hustokrutý tentononc! Akorát mám pár bodů, které mi vrtali hlavou... Balonky... Balonky co dávají prdy za 110... Johannesovo rozhodování aneb spojku uděláme z největšího dědka z oddílu 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:19 31. Aug 2013 |
|
|
Ó díky!
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:59 31. Aug 2013 |
|
|
Super test server 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:18 01. Sep 2013 |
|
|
To jo, bylo fajn si to vyzkoušet 
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
DarK_cz
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:20 01. Sep 2013 |
|
|
Děkuju za možnost si vyzkoušet super nová povolání, doufám že spuštění NT bude již brzy 
_________________ Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn. Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být !  Yormo - neznámý pochůzkář
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:32 01. Sep 2013 |
|
 |
Urozený |
|
|
DarK_cz wrote: Děkuju za možnost si vyzkoušet super nová povolání, doufám že spuštění NT bude již brzy  Na vrahy by se měl vydávat zbrojní pas Také díky za možnost vyzkoušení a všem zúčastněným.
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:18 01. Sep 2013 |
|
Joined: 14:04 24. Jul 2011 Posts: 525 Location: In your mind
|
xxxMajkyxxx wrote: DarK_cz wrote: Děkuju za možnost si vyzkoušet super nová povolání, doufám že spuštění NT bude již brzy  Na vrahy by se měl vydávat zbrojní pas Také díky za možnost vyzkoušení a všem zúčastněným. Já děkuji za věčně full test server 
_________________ Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:45 04. Sep 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Netuším, kdo co udělal, ale konečně vidím své gildy přímo na hlavní straně fóra. Díky.
_________________ .
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:41 10. Sep 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
soul1 wrote: Já děkuji za věčně full test server  Jestli se přesune celá hra na test server v kumbále, tak začnu posílat účty za elektřinu 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:10 10. Sep 2013 |
|
|
V klidu, poslední dny bývá prázdný. 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:09 10. Sep 2013 |
|
|
kucik wrote: soul1 wrote: Já děkuji za věčně full test server  Jestli se přesune celá hra na test server v kumbále, tak začnu posílat účty za elektřinu  Rejty proplatí...  Ať nejsem teda OOT: Díky znovu Shamanovi a všem testerům (Innfrovi v posledních dnech koukám asi nejvíce) za nekonečnou a náročnou činnost, díky které se datum spuštění NT přibližuje rychleji, než bych kdy býval čekal. Jen tak dál! 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:30 10. Sep 2013 |
|
|
Díkuji šhamanovi, že má se mnou trpělivost:) Já teď poslední dva dny stojim, zítra to nebude o nic lepší, ale pak se na to znovu vrhnu...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|