Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 22:11 20. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 4946 posts ]  Go to page Previous  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 330  Next
Author Message
 Post subject: Re: Poděkování
PostPosted: 07:25 10. Jul 2008 
Urozený
 Profile

Jakožto známý brbla a kritik dnes touto formou skláním hlavu před Kucikem a Nomisem, včera večer jsem si u NWN odpočinul a pobavil se, zkoumal jsem, obchodoval, nosil poštu, trhal kytičky, lovil zvěř a přitom si senzačně užíval, nakonec ještě poděkování Pajky za hezké popvídání ... ani se mi nechtělo skončit a jít spát. Tak tedy díky. T.

Reply with quote  

PostPosted: 14:05 11. Jul 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

Děkuji Lori trpaslicí dámě za společnost a samozřejmě Isabel za románek.

A také děkuji Fidorce za driudku a její pěkné rp.

Poslední poděkování je opět pro DM za.....díky.

Arrswil tiefling nekroman
"A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."

Reply with quote  

PostPosted: 22:17 11. Jul 2008 
Obyvatel
 Profile

Po dlouhé době jsem se vrátil na Thalii a chtěl bych poděkovat všem za dnešní přijemný večer. Konkrétně: Maric, Adelath, Nathan, BU a v neposlední řadě Žoržovi za dobře připravené uvítání do řádu.

Serinah

Reply with quote  

PostPosted: 22:34 11. Jul 2008 
Měšťan
 ICQ  Profile

Musim se přidat s děkovačkou. Všem výše jmenovaným díky za skvělou hru, Řád se začíná pěkně rozrůstat! Diky BUovi, už jsem o tom orkovi slyšel, ale teprve teď jsem měl tu čest potkat originálního půlrka.

DÍKY Matlafouskovi za celej průběh kvestu a hlavně za závěrečný obřad, dokonalá atmosféra! O mši pro rytíře snad ani nemluvit, to mě dostalo nejvíc!
Opradu si hraní na Thálii užívám, po letech zlejch postav prožívám s Maricem chvíle, které jsem u nwn ještě nezažil, viz ta mše...

Reply with quote  

PostPosted: 22:43 11. Jul 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Samozřejmě taky děkuju, za spořádanou a přesto různorodou skupinu. ;) A přidávám i jeden dík za trpělivost a pochopení dole pod majákem - trošku jsem podcenil tamní zrůdky v knihovně, tak tím perfektně rozehraná výprava za ztraceným děckem jaksi narazila na hradební zeď. Zašel jsem dost daleko...snad vysvětlení, že tamní magie působí tím způsobem, že skutečná smrt je pro mutanty vysvobozením a darem od Pána, jinak by si alchymista nemohl pokračovat ve svých zvrácených pokusech (a proto prostředí ani vašim hrdinům nedovolilo po prohrané bitvě dočista zemřít), bylo přijato. :)

Doufám, že podobných a ještě lepších večerů nastane mezi Ochránci Světla (a Expedičním sborem, samozřejmě ;)) ještě mnoho.

Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/

Reply with quote  

PostPosted: 22:53 11. Jul 2008 
Měšťan
 ICQ  Profile

Díky za dnešní maratón, v první řadě Žoržovi za to, co si pro nás připravil, bylo to úžasný, a samozřejmě všem zúčastněným hráčům(Shifter, Phantorris, Seth, LDamian)! Líp to přijetí snad ani proběhnout nemohlo. Skvěle jsem se celou dobu bavil a některý věci mě naprosto dostaly...

PS: Chvíli jsem věřil, že se rytířem stane i BU(rád jsem ho konečně potkal), ale kdoví, kdyby byl trpělivější... :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 23:06 11. Jul 2008 
Šlechtic
 Profile

No co dodat. Prostě taky diky za vecer, diky za hru, diky hracum za jejich hru, diky Žorzovi ze ho bavi delat DM a že se o nas tak hezky stara :wink:

Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.

Reply with quote  

PostPosted: 23:44 11. Jul 2008 
DM Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Takže přidám se s poděkováním za výborný quest a celkově moc příjemný večer. Bylo to pěkně vymyšlené a stala se celá hromada věcí, které mne pobavily a v podstatě na mnoha místech jsem nevěděl, kam se BU vlastně přikloní (konkrétně u toho Násosky chybělo velmi málo, aby začaly lítat rány).

Je moc škoda, že jsem se závěru nemohl zúčastnit. Mrzí mne to o to víc, že BU je postava, která si o nějaké přijetí jen tak říct nemůže a jeho jediná šance je právě při takových akcích, na které ho většinou složitě vmanévruji a při kterých ukáže, co v něm je. Jenže prostě práce má přednost a já musel rychle skončit.

PS: díky za pochvalu od hráče Marica Asena, musím říct, že sympatie jsou oboustranné a já mám z Marica vyloženě radost. Je to jedna z těch postav, které se stávají tahouny serveru a zajišťují zábavu pro mnoho dalších postav. Takové si hýčkat. :wink:

Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru

Reply with quote  

PostPosted: 11:16 16. Aug 2008 
Měšťan
 ICQ  Profile

Musím poděkovat Žoržovi za včerejší péči, musel s námi mít opravdu práci, jelikoš takovouhle skupinku stopařů jisto jistě ještě nezažil :D
Maric pak děkuje za společnost pěkné sucuby, opravdu pěkně vymyšlené, hlavně věčnej boj mě dostal, přesně dle gusta čitatele warhammeru ;)

Reply with quote  

PostPosted: 11:44 16. Aug 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

Také děkuji Žoržovi za super akci.Chtěl bych videt Žoržův pohled na monitor když mu banda šla uplně jiným směrem.Díky

Dost si mě Žorži pobavil v průsmysku.Ovládáni Edrixe a ty hlášky.Edrix opět medituje :D

"A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."

Reply with quote  

PostPosted: 13:28 16. Aug 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Alespoň jsem měl čas na přípravu. :) A jako hráč bych do Eraniny zahrady taky těžko trefil, s nějakým tím blouděním se počítat musí. Škoda jen, že jsem se nodokázal dostatečně věnovat všem z rooddělené skupinky zároveň.

Co se týče krvavých šipek na zemi, ty tam samozřejmě namalovala svou temnou silou Sucubba, neboť vaše poslání celou dobu sledovala chtěla vás nalákat do míst, kde měla moc. Vážně. :D

Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/

Reply with quote  

PostPosted: 12:20 23. Aug 2008 
Měšťan
 ICQ  Profile

Opět díky DM (Krata + Matlafousek) za pohodové zpříjemnění dnešního dopoledne. Super nenásilné zpestření setkáním počínaje a potkáním obchodníka a vojáka konče (to se mi extra líbilo, všechno nemusí mluvit s hráčem, ale takové náhodné setkání tvoří atmosféru žijícího světa).
Samozřejmě díky i Lilienn za záchranu životů dvou paladinů :D

Ps: Téměř došlo i na přežití ala Star Wars :twisted:

Reply with quote  

PostPosted: 12:29 23. Aug 2008 
Bůh
 Profile

Schovat tělo paladina do zlobra :D .. ve star wars to byl apson něco jako kůn :)

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 13:19 23. Aug 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Ve vší úctě, fuxxo: Pokazil jsi nám podívanou svou přítomností. :mrgreen: Já se tak těšil, až Maric začne zamrzajícího paladina máchat v útrobách horkého horského obra. :D Alespoň to dopadlo dobře.

Jen tak mimochodem: To na mě kdysi za mého raného junáctví udělala obrovský dojem jedna povídka od Jacka Londona. Na Aljašce hrubej chlápek za vichřice putuje do nějaké osady pár mil vzdálené (je doprovázen tažným psem, ke kterému se však chová VELICE krutě) , začíná umrzat, chybně rozdělá oheň... a poseldní jeho nadějí pro rozmrtznutí prstů jsou teplé vnitřnosti jeho psa. Tak ho začne lákat najednou těmi nejmilejšími slovy...a helemese, pejskovi přijde podezřelé, že pán se najednou chová vlídně...a vyděšeně uteče do divočiny. A zlatokopovo tělo je pozvolna zaváváno sněhem....ach, toliko drsných vzpomínek z čítanky na základní škole. :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 18:10 23. Aug 2008 
Měšťan
 WWW  ICQ  Profile

Děkuji Dm za včerejší quest.Výborná práce.
Dále něktěří hřáči at se zamyslí nad včerejší akcí.

Veliká škoda Sucelusece.Díký kamaráde za pěkné večerný hry.Sám jsem přemyšlel jestli to nemám zabalit.Občas se mi chtělo blít z toho co jsem viděl!!!

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 4946 posts ]  Go to page Previous  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 330  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]