|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Barbar321
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:04 16. Jan 2016 |
|
|
Taky poděkuju zúčastněným. Příště na vás budu muset být trvrdší. Se nějak bojíte chodit v noci ven. PS: opravdu mě pobavil tvůj způsob vyřešení nastavené krizové situace, Rosničko 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
RainMan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:40 22. Jan 2016 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
I já děkuju. Především všem, které jsem měl doteď tu čest ve hře potkat. Ať už jsou jejich postavy přátelské či nepřátelské. Tvoříte všichni příběhy hodné zapsání do dějin //myšleno do knih//. A je mi plebsem a radostí být toho součástí. //i když jsem lama a tele//
_________________ Alkin - potulný minnesänger Kulik - seržant Isilské Druhé jízdní
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:18 24. Jan 2016 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Děkuji LDamianovi za oživování různých koutů světa.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:18 24. Jan 2016 |
|
|
Díky Damiánovi, za hezké zpestření IC dění v Podtemnu 
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:22 24. Jan 2016 |
|
|
Těší mne, že vás to baví. Snad mi to aspoň chvilku vydrží.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
|
|
Top |
|
slonowous
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:10 03. Feb 2016 |
|
|
Děkuju Thalii za krásnej svět a spoustu bezvadnejch dobrodružtví!.
Díky!.
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:32 05. Feb 2016 |
|
 |
Bůh |
|
|
Tak myslím, že bych měl poděkovat, protože se to sluší.
1. Díky moc klukům, že stále hrají a dávají na forum pravidelně propracované IC informace. Zvláště díky Svenovi. 2. Klobouk dolů před Barbarem, který vytvořil kompletní mapu světa v CADu. Ne, neproste ho o ni, stačí mi věřit, že je dokonalá. 3. Díky Damiánovi za skvělou hru, kterou nám umožnil na Thalii za poslední dva týdny, nikdy bych nevěřil, jak skvělá může být hra a rozplétání intrik vlastně jen psanou formou bez platformy NWN za použití pouze reálií Thalie.
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:55 09. Feb 2016 |
|
|
Děkuji všem hráčům, které v posledních dnech a vlastně už i týdnech zaujalo dění a novinky na Thalii tak, že sami začali pátrat, dávat si věci dohromady, vyměňovat si informace navzájem a podobně.
Zvláštní poděkování v tomto patří podtemnu. Nečekal jsem, že právě hráči podtemna věnují rp dění, intrikám, vyšetřování, diplomacii a podobně tolik času a úsilí.
Je to moc fajn.
_________________ Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR! Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
|
|
Top |
|
Luelle
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:30 23. Feb 2016 |
|
|
Děkuji JAHovi za skvělou interakci v neděli večer 
_________________ Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:17 24. Feb 2016 |
|
|
Rád bych poděkoval JAHovi za dnešní hru. Bylo to epické!
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:33 24. Feb 2016 |
|
|
Děkuji jak je tady zvykem za epickou hru a ještě epičtější závěrečný boj. PS: Nepřítel posílený nad obvyklý rámec pro lepší užití boje až tak že byl nezranitelný. Skvělá hra. Děkujeme. *Edit: Konec dobrý, vše dobré, děkujeme. 
_________________ Olwen Emerald Fiona Wang Yan Vlaštovka
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:46 25. Feb 2016 |
|
|
Ještě jednou díky za Alw. Je epesní. Už tam byl čvrtej vejlet a pořád oběvujem něco novýho 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
LDamian
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:51 01. Mar 2016 |
|
|
Děkuji Kucíkovi za práci na výměně serveru. A děkuji za Karathského Kurýra (nevím, kdo všechno za ním stojí). Pěkný nápad, zábavné, čtivé provedení. Doufám, že to vydrží a už se těším na další číslo. Předmět: Karatský kurýr
|
|
Top |
|
Sielencer
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:41 02. Mar 2016 |
|
|
Potlesk pro Kucíka 
Top |
|
Zedral
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:51 02. Mar 2016 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Dobrá práce... Hádám, že pokud se člověk pokouší přivézt k životu něco jako je NT, tak se to neobejde bez porodních bolestí a několika císařských řezů. Teď to běží jak víno. O to větší respekt a dík Kucikovi.
|
|
Top |
|