|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Sorrow
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:17 06. Oct 2008 |
|
|
Tak nebudes brat nic.Jen jednou sem se probeh a bylo to v poho uz je to tu zase,zpozdeni a nefunkcnost ikony na plose, sakra:(
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:55 06. Oct 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:51 06. Oct 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Taky mě postihla nemoc jménem Vista ale dík za to, že ty moje jsou nějak klidné a zatim sem na moc problému nenarazil
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:16 10. Oct 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
"pobavila" a "potesila" me slapka ve skopku nejenze ma rozsireny dialog ale dokonce od ni hakim nechylt filcky ale obstastnil ji nadmiru dobre a dostal +8zivotu nad max a 1 do utoku 
_________________ nwn
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:45 11. Oct 2008 |
|
|
Sveneld wrote: "pobavila" a "potesila" me slapka ve skopku nejenze ma rozsireny dialog ale dokonce od ni hakim nechylt filcky ale obstastnil ji nadmiru dobre a dostal +8zivotu nad max a 1 do utoku   Tohle vždycky potěší, nemám pravdu 
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:57 13. Oct 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Sveneld wrote: "pobavila" a "potesila" me slapka ve skopku nejenze ma rozsireny dialog ale dokonce od ni hakim nechylt filcky ale obstastnil ji nadmiru dobre a dostal +8zivotu nad max a 1 do utoku  no samozrejme urcita (rozumej mala) sance , ze se stane neco pozitivniho tam byt musi, kdyz za to platite, ne  P.S: To jsem rad za takove podekovani.. je to jedno z mych rprvnich dilek v NWN 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:23 19. Oct 2008 |
|
|
Chcem pochvalit Kratu za celu jeho pracu ako DM, ale hlavne mu chcem podakovat za to, ako umoznil vyvoj mojej postavy, za pomoc pri utvarani charakteru, napady a za cely obrad v chrame a vsetky veci s tym spojene. Velmi si toho cenim. Takze velke DAKUJEM 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:34 19. Oct 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
já se přidávám v pochvale ..Kráta je fakt surp DM  a docela obdivuju jeho nerva občas to totiž musí bet něco 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:54 19. Oct 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
No občas to něco fakt je! Taky díky, sem rád že vás aspon bavim 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
zuuzza
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:48 19. Oct 2008 |
|
|
Kratovi a cele druzince zoldaku diky za prijemny vecer 
_________________ Joana Adamsova
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:04 19. Oct 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Ja tiez dakujem hlavne kratovi za dlhotrvajuci monster-Quest a prosim, prosim nenechaj ma upalit na hranici za to ze mozno zapricinim vyhubenie ludstva, dobre ?
Samozrejme vdaka patri aj hracom ktori nam hubenie ludstva sprijemnili.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:23 20. Oct 2008 |
|
Joined: 17:37 08. May 2007 Posts: 188 Location: Hradec Králové
|
Chtěl bych poděkovat všem hráčům za večerní vycházku (i když někteří hobiti byli skutečně na zabití  ). Také bych chtěl poděkovat DMku za zajímavý quest se spoustou NPC a za neskonalou trpělivost a nekonečné oživování - opravdu si toho vážím, je to příjemný a mnou nečekaný bonus. A nakonec díky za zajímavé setkání s chlapíkem s hořící sekyrou - ještě, že spěchal a neměl dost času na moje zabití, koho by pak při questu ostatní oživovali. 
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:26 20. Oct 2008 |
|
|
Pripajam sa k podakovaniu dM Kratovi,Sigurdovi za jeho iniciativu a tiez ostatnym hracom najme tim co hraju za hobitov,ktorych rp hra sa mi velmi paci,celu vypravu sprijemnovali atmosferu Dufam ze sa budem moct (ze budem stihat,lebo cez tyzdne mam toho moc) zucastnit aj pokracovania tohto Q. Velmi ma pritahuje idea zapojenia druidov do problemu Tak dik zatial
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:11 20. Oct 2008 |
|
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 06:44 23. Oct 2008 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
dík kratovi a všem přítomným na včerejším Questu, i když já jsem ho nedokončil ani z poloviny ne? 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|