|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:50 08. Nov 2011 |
|
 |
Urozený |
|
|
Poprve za hrani nwn mne potakala tato vec: Coup de Grace (rana z mislosti paralyzovanemu panterovi)
Attachments: |

Coup de Grace.jpg [ 865.86 KiB | Viewed 3061 times ]
|
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 07:20 09. Nov 2011 |
|
|
xxxMajkyxxx wrote: Poprve za hrani nwn mne potakala tato vec: Coup de Grace (rana z mislosti paralyzovanemu panterovi) Jo to dávala moje druidka Alice, když dala držení skřetom a pak se proměnila na pantera 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 09:09 11. Nov 2011 |
|
|
NPC s AB72 a zraněním za 478 hp Pravda kdysi mě dostalo NPC s AB kolem 70 a AC kolem 80 a s kravskou regenerací 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Elverin
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:25 11. Nov 2011 |
|
|
A co to je? 
_________________ Elverin z rodu Darwolf - Všechno ví, všechno zná, všude byla dvakrát, za moře vidí a klíče má i od lesa
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:29 11. Nov 2011 |
|
|
|
Top |
|
Thurms
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:50 11. Nov 2011 |
|
|
Elverin wrote: A co to je?  Bys přišla o překvapení, až tam jednou zamíříš.  Na screenu jsem schválně název potvůrky umazal. Attachment:
kritik.jpg [ 16.63 KiB | Viewed 3693 times ]
_________________ Nathaniel: nemůžeš-li pomáhat, pak aspoň neubližuj Lens: mluvka Sallias
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 00:43 12. Nov 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Písnička, po které Aria ztratila řeč  . Až se na ni nezávisle dívaly tři postavy, zda nezapomněla dýchat  . // OOC jsme přemýšleli, zda Rof nedostal infarkt nebo tak něco...  . P.S. A za tu písničku může Braenn (i když o tom neví )!
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:32 12. Nov 2011 |
|
|
KaTo wrote: Písnička, po které Aria ztratila řeč  . Až se na ni nezávisle dívaly tři postavy, zda nezapomněla dýchat  . // OOC jsme přemýšleli, zda Rof nedostal infarkt nebo tak něco...  . P.S. A za tu písničku může Braenn (i když o tom neví )!To bylo schválně Néé zrovna jsem nestíhal, páč jsem si na netu vyhledával hru AvP Jinak to Ari řekla dobře, že jí to nevadí a že umění se nemá ničit, ale má se k němu dotyčný stavět s pobavením a tolerantně 
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:40 12. Nov 2011 |
|
|
-RoF- wrote: KaTo wrote: Písnička, po které Aria ztratila řeč  . Až se na ni nezávisle dívaly tři postavy, zda nezapomněla dýchat  . // OOC jsme přemýšleli, zda Rof nedostal infarkt nebo tak něco...  . P.S. A za tu písničku může Braenn (i když o tom neví )!To bylo schválně Néé zrovna jsem nestíhal, páč jsem si na netu vyhledával hru AvP Jinak to Ari řekla dobře, že jí to nevadí a že umění se nemá ničit, ale má se k němu dotyčný stavět s pobavením a tolerantně  A já si myslím, že by měla Hiwi příště líp kontrolovat, co kupuje!  Layla z toho chudák nespala 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 18:12 13. Nov 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
nathe ja vim co to je za sfine ......  a jsou hnusny !:-D
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:31 13. Nov 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Bylo to asi takhle: Sára přichází k hraničáři který si zrovna ochočil Beladského orla (který poletuje vedle něj), aby niják chytře navázala řeč - pochválila výkon slovy: "Hezký den, máte krásného ptáka" dostalo se jí od hraničáře dopovědi: "Děkuji mnoho žen mi to říká..." X-D
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 01:11 16. Nov 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Hráčka opustí s postavou dung a překvapeně prohlásí: "Tý jo, přežila jsem s postavou výpravu s paladiny, to je co?" Já: "A kolik tam těch paladinů bylo?" *zvědavě* Ona: "No...vlastně ani jeden, jen jejich družiny... *nejistě*" Já: "Aha, tak pak to je jasný." *smrtelně vážný výraz* Ona: "censored!" P.S. Prý mi teď nebude nikdo týden vařit  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
DarK_cz
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 02:31 16. Nov 2011 |
|
|
KaTo wrote: Hráčka opustí s postavou dung a překvapeně prohlásí: "Tý jo, přežila jsem s postavou výpravu s paladiny, to je co?" Já: "A kolik tam těch paladinů bylo?" *zvědavě* Ona: "No...vlastně ani jeden, jen jejich družiny... *nejistě*" Já: "Aha, tak pak to je jasný." *smrtelně vážný výraz* Ona: "censored!" P.S. Prý mi teď nebude nikdo týden vařit  . xD xD xD xD XD
_________________ Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn. Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být !  Yormo - neznámý pochůzkář
|
|
Top |
|
DarK_cz
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 02:32 16. Nov 2011 |
|
|
KaTo wrote: Hráčka opustí s postavou dung a překvapeně prohlásí: "Tý jo, přežila jsem s postavou výpravu s paladiny, to je co?" Já: "A kolik tam těch paladinů bylo?" *zvědavě* Ona: "No...vlastně ani jeden, jen jejich družiny... *nejistě*" Já: "Aha, tak pak to je jasný." *smrtelně vážný výraz* Ona: "censored!" P.S. Prý mi teď nebude nikdo týden vařit  . Se za tebe přimluvim 
_________________ Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn. Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být !  Yormo - neznámý pochůzkář
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 09:42 16. Nov 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Vlastně ze skupiny jako takové tam byli snad jen Rodal a já  . Ale zvládlo se to perfektně tedy.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|